Tilbage til Digital arbejdsplads
digital arbejdsplads

10 pointer om den digitale arbejdsplads

Vi har samlet 10 konkrete pointer om de fordele – og udfordringer – der er forbundet med at levere en digital arbejdsplads til medarbejderne.

I Danmark er vi dygtige til at udnytte teknologi til at gøre folk mere produktive, og i langt de fleste virksomheder og organisationer tilbydes medarbejderne PC'er, mobiltelefoner og diverse software, så de kan arbejde stort set uafhængigt af tid og sted.

Brug af PCer, mobiltelefoner og diverse applikationer er afgørende for, hvor godt og effektivt stort set alle jobfunktioner kan udføres.

Vi har samlet 10 konkrete pointer om de fordele – og udfordringer – der er forbundet med at levere en digital arbejdsplads til medarbejderne. De 10 pointer viser, hvorfor det er essentielt at tilbyde de rigtige it-værktøjer til alle medarbejdere i organisationen.

Fremtidens it-arbejdsplads bygger på digital mobilitet og arbejdsglæde

 

Hos Atea mener vi, at virksomhedernes fremtidige succes afhænger af forretningens evne til at give medarbejderne en mobil, digital arbejdsplads, hvor de altid har adgang til de nødvendige digitale apps og ressourcer på deres foretrukne mobile enheder.

Derfor bygger vi din digitale arbejdsplads med engagerede og produktive medarbejdere.

Fleksible lønpakker med alt fra workstations til sundhedsforsikring

 

Uanset om du sidder i en privat virksomhed eller i det offentlige ved vi, at medarbejderproduktivitet handler om trivsel. Derfor vil vi være med til at skabe de rigtige arbejdsrammer og medarbejdergoder til dine medarbejdere.

Vi tilbyder alt lige fra arbejdsredskaber, finansieret af virksomheden selv til større sammensatte løsninger, hvor medarbejdere over bruttolønnen selv kan sammensætte den optimale lønpakke for dem.

Danmarks bredeste kompetencer inden for it-sikkerhed

 

Med udgangspunkt i de sikkerhedsmæssige udfordringer, der eksisterer i netop jeres forretning, leverer vi skræddersyede løsninger og services på flere områder inden for it-sikkerhed, informationssikkerhed og compliance-krav.

Løsningerne er baseret på best-of-breed producenter og bakkes til enhver tid op af branchens bedste arkitekter og konsulenter inden for it-sikkerhed.

Har du svært ved at forvandle software-investeringer til konkret værdi?

 

Virksomhedens nye software-løsning kan være nok så smart og have nok så mange features, men hvis den ikke bidrager positivt til bundlinje, medarbejdereffektivitet, kundetilfredshed eller omsætning, er den ikke et aktiv! Vores it-konsulenter fra Customer Succes & Adoption er specialister i at sikre succesrig adoption i hele din organisation og dermed højere Return of Investment.

Tilbage til Digital arbejdsplads
Atea perceived better if you update your browser. Here you will find a new version of Internet Explorer