Spring til indhold
Tilbage til Digital arbejdsplads

10 pointer om den digitale arbejdsplads

Vi har spurgt jer, om de fordele – og udfordringer – der er forbundet med at levere en digital arbejdsplads til medarbejderne. Se svarene og få analysens 10 konkrete pointer om den digitale arbejdsplads.

I Danmark er vi dygtige til at udnytte teknologien til at gøre os mere produktive, og i langt de fleste virksomheder og organisationer tilbydes medarbejderne pc'er, mobiltelefoner og diverse software, så de kan arbejde stort set uafhængigt af tid og sted.

Brug af pc'er, mobiltelefoner og relevante applikationer er afgørende for, hvor godt og effektivt stort set alle jobfunktioner kan udføres.

Sammen med vores strategiske partnere har vi samlet 10 konkrete pointer om de fordele – og udfordringer – der er forbundet med at levere en digital arbejdsplads til medarbejderne. De 10 pointer viser, hvorfor det er essentielt at tilbyde de rigtige it-værktøjer til alle medarbejdere i organisationen.

 

72 %

Fremtidens it-arbejdsplads bygger på digital mobilitet og arbejdsglæde

 

72% af medarbejderne i undersøgelsen mener, at samarbejdet i virksomheden og/eller deres egen effektivitet ville blive forbedret, hvis der blev brugt andre enheder og applikationer i organisationen end de, som tilbydes i dag.

Hos Atea mener vi, at virksomhedernes fremtidige succes afhænger af forretningens evne til at give medarbejderne en mobil, digital arbejdsplads, hvor de altid har adgang til de nødvendige digitale apps og ressourcer på deres foretrukne mobile enheder.

Derfor bygger vi din digitale arbejdsplads med engagerede og produktive medarbejdere.

Fleksible lønpakker med alt fra workstations til sundhedsforsikring

 

66% af de adspurgte ville vælge andet udstyr, hvis de fik valget.

Uanset om du sidder i en privat virksomhed eller i det offentlige ved vi, at medarbejderproduktivitet handler om trivsel. Derfor vil vi være med til at skabe de rigtige arbejdsrammer og medarbejdergoder til dine medarbejdere.

Vi tilbyder alt lige fra arbejdsredskaber, finansieret af virksomheden selv til større sammensatte løsninger, hvor medarbejdere over bruttolønnen selv kan sammensætte den optimale lønpakke.

2/3

Download rapporten

 

Download rapporten

 

Danmarks bredeste kompetencer inden for it-sikkerhed

 

52% bruger mindst én privat enhed i forbindelse med arbejdet, selvom tæt på 100% af de adspurgte er klar over, at det udgør en sikkerhedsmæssig risiko.

Med udgangspunkt i de sikkerhedsmæssige udfordringer, der eksisterer i netop jeres forretning, leverer vi skræddersyede løsninger og services på flere områder inden for it-sikkerhed, informationssikkerhed og compliance-krav.

Løsningerne er baseret på best-of-breed producenter og bakkes til enhver tid op af branchens bedste arkitekter og konsulenter inden for it-sikkerhed.

 

52 %

 

21 %

Har du svært ved at forvandle software-investeringer til konkret værdi?

 

21% mener, at IT som direkte konsekvens har gjort dem mere tilfredse med deres arbejde.

Virksomhedens nye software-løsning kan være nok så smart og have nok så mange features, men hvis den ikke bidrager positivt til bundlinje, medarbejdereffektivitet, kundetilfredshed eller omsætning, er den ikke et aktiv! Vores it-konsulenter fra Customer Succes & Adoption er specialister i at sikre succesrig adoption i hele din organisation og dermed højere Return of Investment.

Se den første rapport: Syv digitale sandheder

Her finder du trends, facts og viden, der er udviklet specifikt for at hjælpe private og offentlige virksomheder med at frigøre potentialet i hverdagens it.

Læs 300 it-chefers tanker om, hvordan IT kan bidrage endnu mere til private og offentlige virksomheders forretning og kerneydelser, om, hvad driftsbegrebet betyder og om, hvordan samarbejdet både internt og med eksterne leverandører som os selv kan forbedres.

 

7 digitale sandheder

microsoft hp dell lenovo logo

Tilbage til Digital arbejdsplads