Spring til indhold

Atea Productivity Bundle

Samlede it- og service-løsninger med frihed og overskud

Hos Atea har vi en klar målsætning om, at vores serviceydelser skal give jer frihed og overskud – frihed til at gøre det, I er bedst til og overskud til at fokusere 100% på at udvikle virksomheden.

Med Atea Productivity Bundle har vi - i samarbejde med Microsoft og Veeam - samlet vores bedste hardware- og softwareløsninger i overskuelige, køreklare pakkeløsninger. Og ikke nok med det. Vi overtager også ansvaret for jeres enheder og programmer med komplet brugersupport.

Dermed bliver den ofte besværlige og tidskrævende håndtering af hardware og software flyttet væk fra it-afdelingen.

Din virksomhed sparer derfor vigtige ressourcer, der efterfølgende kan allokeres til mere værdiskabende opgaver. Samtidig får medarbejderne en mere enkel og effektiv arbejdsdag, uanset om de sidder på kontoret eller er på farten.

 

Økonomi

  • Forudsigelige omkostninger
  • Ingen investering up front
  • Frigiver likviditet

 

Sikkerhed

  • Central softwareopdatering
  • Overvågning af it-sikkerhed
  • Stabilitet og driftssikkerhed

 

Fokus

  • Øget medarbejderproduktivitet
  • Ingen tidskrævende administration
  • Flere ressourcer til It-afdelingen

 

Hos os er det enkle også et tilvalg af smidighed og sikkerhed

 

Atea Productivity Bundle giver dig alle de værktøjer, du har brug for, for at kunne arbejde optimalt i en opkoblet hverdag. Nogle af programmerne genkender du nok, såsom Word, Excel og PowerPoint. Der findes derudover en række nye populære programmer som Teams, Planner, Onedrive samt udvidet sikkerhed og enhedshåndtering, der kan gøre din hverdag mere enkel og smidig. 

Forskellige virksomheder har forskellige behov, og måske har du behov for en kombineret løsning – se hvad der passer til din virksomhed eller medarbejdere

 

Atea sikrer dig i skyen

 

Sikkerhed er altafgørende, når du skal overføre data til skyen. Selv om det i dag kan gøres med få klik, repræsenterer hvert klik en sikkerhedsrisiko – specielt hvis du ikke allerede er automatisk beskyttet. Med Atea får du en partner med første klasses kompetencer inden for datasikkerhed og en partner, der er certificeret af den nationale sikkerhedsmyndighed. 

 

Usikker på, hvad du skal vælge?

 

Vi har allerede hjulpet over 1000 danske virksomheder med Office 365-pakken. Vores rådgivere står klar til at hjælpe dig med at vælge den bedste pakke til din virksomhed.