Spring til indhold
Tilbage til Printere og kopimaskiner

Er dit miljøregnskab en fryd for øjet?

Miljøhensyn ser bare bedre ud – også når du køber originale toner- og blækpatroner.

Et forsigtigt gæt: Indkøb af toner- og blækpatroner står ikke øverst på din virksomheds CSR-dagsorden. Men det burde det måske …

Hvert år ender tusindvis af uoriginale blækpatroner i printerrummenes affaldsspande, fordi de ikke indgår i et gennemsigtigt og komplet genbrugsprogram. Med Atea som din leverandør af printerblæk og tonerpatroner er løsningen på dette ressource- og miljøproblem heldigvis ret enkel.

Vi er markedets største leverandør af originale printerpatroner. Derfor kan du være sikker på, at dine blæk- og tonerpatroner er designet med miljøet for øje, er nemme at genbruge og genererer mindst muligt affald.

Derudover betyder vores store markedsandel, at vi kan sikre din virksomhed de bedste priser. Og lige nu kan din virksomhed minimum spare 20% på printerbudgettet ved at automatisere bestillingerne hos Atea. Køb ægte blæk- og tonerpatroner hos os. Det betaler sig. Altid.

Køber du toner- og blækpatroner med bind for øjnene?


Lige nu tilbyder vi en uvildig gennemgang og kortlægning af din virksomheds samlede print-setup. Resultatet giver dig et præcist overblik over dit behov for print og kopi samt mulighederne for at gøre din nuværende løsning endnu bedre, billigere og mere miljøvenlig.

Der er store fordele og besparelser at hente, hvis din virksomhed i dag, manuelt, bestiller toner- og blækpatroner …

  • … Ad hoc, hver gang en printer er udgået for toner
  • … I store partier (bulk)

I begge tilfælde er der ofte tale om ofte tidskrævende indkøbsprocesser uden gennemsigtig print-økonomi – lidt ligesom at gå i supermarkedet med bind for øjnene.

Med en automatiseret genbestillingsaftale gør vi dine maskiner i stand til, automatisk, at bestille blæk- og tonerpatroner efter behov.

 

Returnér dine printerpatroner fra HP og slut cirklen

Alle originale blæk- og tonerpatroner, der returneres til HP Planet Partners, kombineres med genbrugsmaterialer som fx plastikflasker indsamlet på Haiti og i andre lande. Siden år 2000 er der brugt mere end 90 mio. kg. genbrugsplastik i fremstillingen af nye originale HP blæk- og tonerpatroner, hvilket har bevirket, at næsten 5.000 traktoranhængerlæs plastik ikke er endt i havet eller på lossepladser. Det er desuden gratis og nemt at returnere dine HP-printerpatroner til HP Planet Partners til genbrug.

 

Originale printerpatroner er en fryd for øjet og din økonomi


Fristelsen til at forsyne virksomhedens printere med ukurante blæk- og tonerpatroner er stor. Men det, der er i første omgang ligner en besparelse, kan hurtigt vise sig at belaste bundlinjen i form af:

  • Kortere levetid på printerne
  • Dårligere printkvalitet

Med original HP toner- og blækpatroner får din HP-printer lov til at vise, hvad den kan. Du reducerer skjulte omkostninger, styrker din forretning og tager hensyn til miljøet.

De originale printerpatroner fra HP er desuden pakket med højteknologisk printertoner og printerblæk, der præcis rækker til det lovede antal sider. De leverer dybe farver og knivskarp sort fra første til sidste side. Du undgår skjulte omkostninger til nedbrud, service og genudskrivning med originale toner- og blækpatroner, og det gør den ægte vare til det bedste og mest økonomiske valg.

 

 

Tilbage til Printere og kopimaskiner