Spring til indhold

Microsoft CSP: Din genvej til den optimale software- og licensstrategi

Udnytter du alle dine softwarelicenser til fulde og har du styr på, hvad du betaler til? Med software-indkøbsportalen, Microsoft CSP, hjælper Atea dig med at optimere det, du allerede har, og det du får brug for i fremtiden - til gavn for dit budget!

 

Mellem 70-80% af danske virksomheder udnytter ikke deres dyrt indkøbte softwarelicenser! Netop derfor oplever vi en stigende interesse for Microsofts CSP-platform kombineret med Ateas licens-ekspertise.

Hos Atea er Microsoft CSP mere end bare en indkøbsportal – det er også en rådgivningsservice, der navigerer dig rundt i den indviklede software- og licens-jungle.

Med Microsoft CSP og Ateas specialister får du bl.a. overblik over:

  • Alle dine software- og licenskontrakter​  
  • Opdaterede regler og vilkår fra producenterne 
  • Gentegninger og korrekt overholdelse af deadlines
  • Interne ressourcer, der kender til software-regler og processer på en given software​ ​
  • De tekniske konsekvenser i forbindelse med investering i de rette licenser

Samlet betyder vores ydelser, at du imodsætning til tidligere nu får overskud til at tage aktivt stilling til nye software-investeringer såvel som relevante operationelle, taktiske og strategiske overvejelser​.

 

 

Hvad har du reelt brug for?

 

Med Atea Infrastructure Insights tilbyder Atea et gratis og uforpligtende sundhedstjek af din it-infrastruktur 

Vi finder optimeringskandidater - on-premise - og forbereder virksomhedens eventuelle cloudrejse. Før en cloudtransformation bliver succesrig, kræver det dyb indsigt i den eksisterende infrastrukturs afhængigheder og risici. På den baggrund planlægger, prioriterer og transformerer vi din cloudrejse. Dette har en stor betydning for organisationens parathed i forhold til en Microsoft CSP-aftale.

 

 

Microsoft 365 Analyse giver overblik over dine licenser

Se hvilke licenser, der er taget i brug, og hvad licenserne koster. Vi hjælper dig med at lave en opgørelse over dine licenser og sammensætter det mest optimale licensmix med øje for compliance og økonomi. Samtidig rådgiver vi dig til, hvordan Micsosoft CSP kan hjælpe din organisation med lignende opgaver fremadrettet.

Meget mere end bare en softwareportal

 

- Hos Atea kan du få dine Microsoft software- og licensservices på to forskellige niveauer. Forskellen er primært den rådgivning, du kan forvente af Atea i forbindelse med dine køb. Sådan omfavner vi bedst dine behov og investeringsparathed. Uanset om du repræsenterer en stor international organisation, en mellemstor virksomhed eller en lille, lokal forretning med behov for få licenser, kan vores dedikerede specialister hjælpe dig sikkert i mål

 

 


Er du allerede kunde og har behov for et aktuelt overblik?​


- Så skal du læse vores blogindlæg fra 
Helene Katharina Selbach, License Advisory Manager i Atea CSP, og se hvad New Commerce Experience-programmet betyder for din eksisterende aftale.

 

I samarbejde med...

 

Microsoft