Tilbage til Teamwork

Microsoft 365 - kom tættere på dem, du skaber værdi sammen med

En komplet løsning som understøtter kreativiteten og skærper samarbejdet. Microsoft 365 kombinerer både produktivitet og mobilitet med den nødvendige sikkerhed og compliance.

Microsoft 365 er simpelt og sikkert

 

pære ikon

Skærper kreativiteten
Giv din arbejdsstyrke værktøjer, der er drevet af kunstig intelligens, fremmer kreativiteten og styrker innovationen.

 

 

team ikon

Udviklet til teamwork
Anspor til bedre måder at skabe kontakt og få mere fra hånden.

 

øje ikon

Integreret med enkelhed for øje
Øg fleksibiliteten og mindsk omkostningerne ved at gøre teknologien nemmere at tage i brug og administrere.

 

pc sikkerhed ikon

Intelligent sikkerhed
Drag fordel af intelligent sikkerhed der beskytter dine firmaaktiver uden at gå på kompromis med produktiviteten.

Det får du med Microsoft 365

Med Microsoft 365 får du en komplet suite af altid-opdaterede produkter og cloud-tjenester, som giver organisationen et sikkert fundament i forhold til malware, databeskyttelse, GDPR, styring af enheder mv.

 

Samtidig sikrer du dine medarbejdere den bedste værktøjskasse til understøttelse af produktivitet, mobilitet og samarbejde.

Microsoft 365 er cloud-baseret og understøtter dermed virksomhedens cloud-strategi. Medarbejderne får naturligvis stadig mulighed for at installere de nyeste Office-pakker på deres PC, Mac, smartphones og tablets.

 

Microsoft Office 365 løsning

Microsoft Office 365 - infrastruktur fyldt med slutbrugerværdi


Værktøjerne i Microsoft Office 365 er altid opdaterede og løsningen indeholder nogle af slutbrugerens virgtigste kerneværktøjer som fx Outlook og Exchange Online.

Microsoft tager sig af driften af hele den bagvedliggende serverinfrastruktur, så din virksomhed slipper for at bruge it-ressourcer på at vedligeholde Exchange Server-infrastrukturen. Det samme gælder for organisationer, som ønsker at anvende Skype for Business og SharePoint.

Sådan bliver samarbejdet lettere med Microsoft Teams

Microsoft Teams er en af de nye tjenester i Office 365. Leder du efter en platform, der gør samarbejde nemmere, mere produktivt og mere engagerende? Microsoft Teams er et chat-baseret værktøj, der samler mennesker, samtaler, møder, filer, noter og indhold på ét sted.

 

Microsoft teams løsning

5 gode grunde til at samarbejde i Microsoft Teams:

 

Samarbejd hvor som helst og når som helst

Samarbejd hvor som helst og når som helst

Hele gruppen kan få adgang til MS Teams - uanset enhed og lokation. Det eneste, det kræver, er forbindelse til internettet.

Du kan vælge mellem hurtige, spontane møder eller planlagte teammøder (baseret på Skype-funktionalitet).

Det er nemt at holde øje med, hvor dine kolleger er i arbejdsprocessen. Også selvom du er på farten eller arbejder andre steder end på kontoret.

 

Seneste filer er altid tilgængelige

Seneste filer er altid tilgængelige

Alle medlemmer af teamet har altid den seneste og samme version af de dokumenter, du bruger, hvilket reducerer forvirringen om, hvilken version der er aktuel. Det er også muligt at være inde i dokumenterne samtidig og foretage co-edit. Det er også muligt at sikkerhedskopiere tidligere versioner af et dokument, så du ikke længere skal bruge tid på at gemme tidligere versioner.

 

Chat giver let og effektiv kommunikation

Chat giver let og effektiv kommunikation

Din overfyldte indbakke er på mange måden en uproduktiv måde at arbejde på. Medtager vi alle de mails, du er CC på, bliver din e-mail hurtigt et uoverskueligt værktøj. I MS Teams er kommunikation koncentreret om en chat-funktion med synlige, emneopdelte samtaletråde.
Alle teammedlemmer kan se, hvad der er skrevet, hvilket giver en direkte kommunikation, der let kan læses bagefter. Du kan også oprette chatrum til individuelle opkald eller midlertidigt oprette en chat til gæster.

 

Alle funktioner i samme platform

Alle funktioner i samme platform

Teams er selve samlingspunktet - du behøver ikke åbne forskellige programmer for at få adgang til funktionerne.

Uanset om du skal stille et teammedlem et spørgsmål, få feedback på et dokument, eller hvis du planlægger et møde og skal se andre deltageres tilgængelighed, kan du bruge det samme værktøj.

Du kan desuden hele tiden følge udviklingen i dine projekter eller foretage konferenceopkald for at opdatere dine kolleger.

 

Velegnet til forskellige typer samarbejde

Velegnet til forskellige typer samarbejde

Et samarbejde kan bestå af to eller hundrede mennesker, og det er hurtigt at oprette et team med strukturer, der passer til gruppens behov. For eksempel kan du opdele samarbejdet i forskellige kanaler, der svarer til arbejdsområder eller projekter.

Teams er lige så velegnet til permanente samarbejder som midlertidige projekter.

 

Office 365 - hvad med sikkerheden?

Microsoft sørger for vedligeholdelsen og patching af server infrastrukturen. Men der er ting, i Office 365, som Microsoft ikke tager sig af - den del ligger hos dig som Office 365 kunde.

Få et overblik over de indstillinger i Office 365 som har indflydelse på sik- kerheden i Office 365, og hvordan du som kunde kan bruge dem til at øge sikkerheden i jeres Office 365 tenant.

 

 

Microsoft Office 365

Optimér dit udbytte af Office 365-værktøjerne

 

Kom til 'Discover Workshop' og kick-start dine modern workplace-skills. Vi demonstrerer, hvordan du kan effektivisere dine arbejdsgange, styrke samarbejdet og øge produktiviteten internt. Der vil også være sikkerhed på agendaen, og du vil bl.a. få en oplevelse af, hvordan Microsofts løsninger bidrager til højere sikkerhed for hele din organisation.

Tilbage til Teamwork
Atea perceived better if you update your browser. Here you will find a new version of Internet Explorer