Tilbage til It-sikkerhed

The Fixer | HP

48 % af alle it-chefer nævner sikkerhed som én af deres største bekymringer. Hvor god er sikkerheden i din virksomhed?

Din sikkerhed begynder, når du vælger hardware


Tal fra HP viser, at næsten 70% af alle organisationer har oplevet, at deres medarbejderes bærbare computere er blevet kompromitteret i løbet af de sidste 24 måneder! Derfor bliver det at vælge den rigtige hardware i stigende grad også en sikkerhedsbeslutning.

Præcis derfor designer HP sine EliteBooks og ZBooks til at være verdens mest sikre pc’er. Flere indbyggede sikkerheds- og administrationsfunktioner bekæmper truslerne fra it-kriminelle, der vil have adgang til virksomhedernes fortrolige data. Derfor begynder din rejse mod bedre sikkerhed allerede, når du vælger HP.


HP har med en række banebrydende sikkerhedsfeatures lukket døren for cyberkriminelle ganske eftertrykkeligt – også når det gælder virksomhedens printere, som i dag er end-points i dit netværk med forgreninger dybt inde i din infrastruktur. Fx beskytter ’HP SureStart’-teknologien, der også er implementeret i HP’s pc’er, enhedens BIOS mod angreb udefra. Derudover beskytter sikkerhedsfeaturen ’Runtime Intrusion Detection’ aktivt mod malware, hvilket betyder, at maskinen selv kan opdage et angreb og herefter ’helbrede’ sig selv.

Shop blandt tusindvis af HP-produkter her

Vil du vide mere om sikkerhed på devices?


Test din sikkerhed


Tag vores sikkerhedstests og se, hvor på sikkerheds-barometret din virksomhed befinder sig, og få effektive råd og tips til, hvordan du beskytter din virksomhed indefra.Hp wolf - it sikkerhed til erhverv

Opdag en ny måde at arbejde på!Hent inspiration og it-sikkerhedsråd

Opdag, hvorfor moderne cyberangreb er så vanskelige at opdage og besejre, og hvordan du kan bruge en lagdelt sikkerhedsstrategi til at styrke din organisations forsvar i e-bogen Hackers and Defenders Harness Design and Machine Learning.

I en tid med et stort – og stigende – trusselsniveau er det vigtigt, at virksomhedens sikkerhedspolitik bunder i stærke strategier og robust hardware. Tjek vores tips til øget sikkerhed og produktivitet, og kontakt os for mere info.

HP logo hvid

Intel logo hvid

Tilbage til It-sikkerhed
Atea perceived better if you update your browser. Here you will find a new version of Internet Explorer