Spring til indhold
Tilbage til Print bedre

Din printstrategi kan give klimaet en hjælpende hånd

Rigtig mange virksomheder har en printflåde, der er overdimensioneret i forhold til printbehovet. Overkapacitet belaster både bundlinjen og virksomhedens samlede klimaaftryk. Men nu er der hjælp på vej. På baggrund af vores printanalyse – hvor printflådens energiforbrug er et kerneelement – gør vi din virksomhed i stand til at lægge en bæredygtig printstrategi på et oplyst grundlag.

Har du styr på din printflådes klimaaftryk?

 

Gennemførelse af en printanalyse og en implementeret printstrategi er ikke nødvendigvis det, der er øverst på dagsordenen i landets virksomheder – men det burde det måske være.

Alt fra miljøomkostninger ved produktion af en printer til papir-, toner-, og strømforbrug spiller ind, når regnskabet skal gøres op – og der kan være rigtigt meget at spare på klimakontoen.

Med en analyse af printflåden, kan vi i samarbejde med HP hjælpe din virksomhed med at få kortlagt klimaaftrykket, og vigtigst; vi kan give dig et overblik over, hvad du kan gøre for at minimere klimabelastningen.

Printanalysen giver dig et øjebliksbillede, og vejledning i, hvor du kan sætte ind til fordel for miljøet og din virksomheds bundlinje – uanset mærker og leverandører.

 

 

”Printstrategi” – er det værd at bruge tid på…?

 

Mange virksomheder har aldrig gjort sig tanker om print. Holdningen er, at ”printerne skal virke”, så man kan printe det man har ”brug for”. Men er det virkeligt nødvendigt at kunne printe emails direkte fra Outlook, og er der en grund til at print på begge sider af papiret ikke er default? For slet ikke at tale om tonerforbruget, som ofte er unødvendigt højt pga. forkerte indstillinger.

Hos Atea kan vi både hjælpe dig med at skabe overblik, og behovsafklaring. Derudover kan vi også hjælpe din virksomhed med at få lagt en printstrategi, der kan afspejles direkte på både bundlinjen og på klimaaftrykket.

Lad os præsentere dig for, hvordan vi kan hjælpe dig med en objektiv printanalyse, uanset mærker og leverandører.

 

En printanalyse giver svar på:

  • Har vi den rette printstrategi – og bliver den fulgt?
  • Hvad koster print egentlig hos os?
  • Co2 impact - Hvad er vores mål?
  • Sikkerheden – er der styr på den?
  • Hvordan sikrer vi, at vi tager de rigtige beslutninger?
  • Hvordan understøtter vi en bæredygtig udvikling internt hos os?

Bliv certificeret CO2-neutral og fremhæv dine bæredygtighedsinitiativer  

 

 

 

  • HP CarbonNeutral® produktcertificering er certificeret som CO2-neutral i overensstemmelse med The CarbonNeutral® Protocol
  • Ved hjælp af tredjepartsverificerede livscyklusvurderingsdata (LCA) beregner HP de estimerede samlede CO2-emissioner for dit produkt
  • HP har valgt CO2-kompensationsprojekter af høj kvalitet, der er verificeret af tredjepart

 

 

 

Papirbaserede produkter kan være bæredygtige, men det kræver, at vi omfavner en skovpositiv filosofi.

Returnér dine printerpatroner fra HP og slut cirklen

 

 

 

Alle originale blæk- og printerpatroner, der returneres til HP Planet Partners, kombineres med genbrugsmaterialer som fx plastikflasker indsamlet i Haiti og i andre lande. Siden år 2000 er der brugt mere end 90 mio. kg. Genbrugsplastik i fremstillingen af nye originale HP blæk- og tonerpatroner, hvilket har bevirket, at næsten 5.000 traktoranhængerlæs plastik ikke er endt i havet eller på lossepladser. Det er desuden gratis og nemt at returnere dine HP-printerpatroner til HP Planet Partners til genbrug.

 

 

 

Tilbage til Print bedre