it expo

IT EXPO

Vi ses til IT EXPO 2019 - den 12. september i Aarhus og den 19. september i Ballerup.

Vi fejrer din digitale rejse - og du er inviteret!

 

Vi er stolte af at kunne invitere dig til endnu et forrygende Atea IT EXPO - og du kan roligt begynde at glæde dig …

… For udover at du på IT EXPO kan opleve de sidste nye løsninger, præsenteret af verdens førende it-producenter, tilfører vi i år tre værdiskabende dimensioner til din digitale rejse: Information ManagementDigital WorkplaceHybrid Platforms.

 

Dimensionerne betyder, at de løsninger, du møder i både Aarhus og Ballerup, er designet til at skabe konkret digital indsigt og værditilførsel - uanset hvor din virksomhed befinder sig på den digitale motorvej. Derudover kan du som altid opleve inspirerende sessioner og keynotes, der giver udsyn og indblik i din egen forretning. 

Rejsen er begyndt …

it expo aarhus

it expo ballerup

it expo studerende

 

Bliver du kørt over af det kinesiske lyntog (eller er du med i førerhuset)?

 

Christina Boutrup har som få andre fulgt danske virksomheders indtog i Kina tæt, men holder samtidig et skarpt øje med den voksende konkurrence fra kinesiske virksomheder, som i stigende grad tager markedsandele globalt. Med Christina Boutrup som keynote på Inspire-scenen får du en unik mulighed for at opleve, hvorfor din digitale forretningsstrategi måske ikke kun skal tilpasse sig Silicon Valley …

 

Danmarkspremiere på IT EXPO keynote: Magnus Sallbring

 

I sit inspirerende og medrivende sceneshow viser han, hvordan din it-virksomhed kan bidrage til en bæredygtig fremtid for hele den globale it-industri.

De færreste er klar over det, men ifølge Magnus Sallbring kigger den globale it-industri lige nu på Danmark og Norden, fordi omverdenen anser de nordiske it-indkøbere for at være blandt de mest progressive og ambitiøse ift. bæredygtighed.

Mød Kina-eksperten Christina Boutrup

Atea perceived better if you update your browser. Here you will find a new version of Internet Explorer