IT EXPO Program
Paneldebatter
Atea Inspire
Webinarer

Krise eller business as usual?

 

I dag er det ikke et spørgsmål om enten-eller. På bagsiden af coronakrisen kører de to tilstande parallelløb i mange private og offentlige virksomheder. Og de to modpoler medfører nye konkrete udfordringer og muligheder for både medarbejdere, it-afdelinger og ledelser.

Da pandemien ramte os, blev værdien af vores digitale transformation og løsninger samt vores evne til at skalere dem til en ny virkelighed sat på spidsen. For mange it-afdelinger udløste krisen en hidtil uset kraftanstrengelse med ét formål for øje; at sikre overlevelse gennem kontinuerlig drift.

 

Derfor viser krisen os to ting

It-afdelingen er en helt afgørende medspiller, når virksomhederne skal træffe strategiske beslutninger for virksomheden og medarbejderne.

Den digitale transformation er i stand til at sikre velfungerende virksomheder og et velfungerende samfund. For selv under pres fortsætter rejsen til skyen, evnen til at indsamle og benytte data bliver til stadighed udbygget og brugen af kunstig intelligens og chatbotter finder fortsat vej til flere og flere organisationer.

 

”Det bliver sjovt,
Det bliver anderledes,
Det bliver spændende,
Det bliver lærerigt,
Det bliver… JA, digitalt ”

David Guldager, IT EXPO vært

 

 

Nye udfordringer, nye muligheder


Mens coronakrisen allerede nu sætter historisk dybe spor i samfundet og hos virksomhederne, står det klart, at it – med løsningerne og kompetencerne i centrum - bliver en bærende kraft ud af krisen. Vær med når Kathrine Forsberg (CEO Atea) sammen med toplederne fra Ateas største strategiske partnere giver deres svar på de nye udfordringer og muligheder, vi står overfor - både internt i egne organisationer og ude hos kunderne.

Kathrine Forsberg

bæredygtig it

Bæredygtig it – nye udfordringer, nye muligheder


Coronakrisen og lockdown har drastisk ændret vores måde at arbejde på. Men mens hjemmearbejde har reduceret omkostninger til transport og CO2-udledning, skal vi være i stand til skrue på mange flere knapper, før vi for alvor kan tale om bæredygtig it. Se med når repræsentanter og beslutningstagere fra Ateas kunder, leverandører og samarbejdspartnere debatterer, hvad der skal til, før vi sammen kan skabe en bæredygtig it-branche..

 

IT EXPO i forskellige ”spor”

Med et digitalt IT EXPO kan vi tilbyde flere webinarer end nogensinde før. For at gøre det nemt, har vi oprettet følgende spor, så du let kan skræddersy dit helt eget program.

 

Sporene er følgende:

  • Fremtidens arbejdsplads
  • Værdien af data
  • Cloud & Datacenter
  • Sundhed & Velfærd
  • SKI
  • Netværk & Sikkerhed
  • Det tekniske hjørne

 

Der kommer løbende flere titler og beskrivelser på de enkelte webinarer. Her kan du se dem, vi kan løfte sløret for allerede nu:

paneldebat

”IT EXPO er en enestående mulighed for at se produkter og løsninger fra nuværende og potentielle samarbejdspartnere.”

— System Engineer Specialist

Kontakt

Har du spørgsmål kan du kontakte os på ateaitexpo@atea.dk.

Atea perceived better if you update your browser. Here you will find a new version of Internet Explorer