Kære IT EXPO-deltager

 

Tak fordi du var med til at skabe to forrygende dage i Aarhus og Ballerup.

Ikke mindst var du med til at danne rammerne for værdifuld dialog omkring de digitale rejser, vi allerede har begivet os ud på, og dem vi først lige har taget hul på – fra bæredygtig it til den kinesiske AI-satsning, IoT, Digital Workplace, Hybrid Platforms og mange, mange flere.

 

Vi glæder os til at se dig næste år!

 

 

Gik du glip af årets største it-messe?

 

 

Digitalt sundhedsboom

Selvom Kina er verdens folkerigeste land med 1,4 milliarder indbyggere, er der mangel på arbejdskraft i flere sektorer, heriblandt læger og sygeplejersker. Samtidig stiller middelklassen i stigende grad krav til sundhedssystemet, og derfor har kinesiske tech-giganter som Tencent og Alibaba meldt sig på banen med digitale sundhedsydelser, som er et boomende marked.

Hør Julia Graversen, Digital Transformation Accelerator hos Novo Nordisk, fortælle om sine observationer fra det kinesiske marked for sundhedsteknologiske løsninger, der sætter helt nye standarder.


 

 

Bæredygtighed

I sit inspirerende og medrivende sceneshow viser han, hvordan din it-virksomhed kan bidrage til en bæredygtig fremtid for hele den globale it-industri.

De færreste er klar over det, men ifølge Magnus Sallbring, Culture & Marketing hos Atea Danmark, kigger den globale it-industri nu på Danmark og Norden, fordi omverdenen anser de nordiske it-indkøbere for at være blandt de mest progressive og ambitiøste i forhold til bæredygtighed.

 

 

 

O2O – Ekstrem digitalisering

Selv om Kina er verdens største e-handelsmarked, foregår ca. 80 pct. af handelen stadig i fysiske butikker.

Derfor satser kinesiske e-handlere massivt på O2O (online to offline), som får den fysiske verden til at smelte sammen med diverse online platforme ved hjælp af QR-koder, ansigtsgenkendelse og mobilbetalinger.

Mød den succesrige kinesiske iværksætter Wen Jia, som sælger danske produkter online i Kina og har åbnet Danmarks første O2O-butik i København, primært henvendt til kinesiske turister.
 

Den kinesiske tech-revolution

Hvad driver den kinesiske tech-revolution, og hvilke trends skal vi holde særligt godt øje med?

Få svaret i denne talk, hvor kina-ekspert Christina Boutrup forklarer baggrunden for det store kvantespring og giver eksempler på nye innovative digitale forretningsmodeller, som er mere sofistikerede end dem, vi kender i Europa og USA.

”IT EXPO er en enestående mulighed for at se produkter og løsninger fra nuværende og potentielle samarbejdspartnere.”

— Niels Præst, System Engineer Specialist, Grundfos A/S

Kontakt

Har du spørgsmål kan du kontakte os på ateaitexpo@atea.dk.

Atea perceived better if you update your browser. Here you will find a new version of Internet Explorer