Spring til indhold
Tilbage til ITEXPO

 

Se eller gense alle dine favorit webinarer

 

Vores digitale version af IT EXPO løb af stabelen d. 17. september. Programmet bød på op til 50 webinarer om emner, der strækker sig fra it-sikkerhed til IoT. Nu kan du gense dine favorit webinarer far dagen, eller se de oplæg du gik glip af.

Klik dig videre til programmet fra IT EXPO her forneden og find linket under hvert enkelt webinar beskrivelse.

 

 

 

IT EXPO webinar Spor

Bæredygtighed IT EXPO 2020

Paneldebatter

 

Når hver fjerde dansker er klar til at arbejde for en virksomhed, hvor de aldrig møder ind fysisk, og hele 57% gerne vil arbejde mere hjemme i fremtiden, så må man sige, der er grobund for en evaluering af vores arbejdsvaner og tænkning i mere hybride arbejdsmodeller.
Derfor kan vi med glæde byde Nana Bule - CEO for Microsoft, Henrik Bodskov- CEO for IBM og Kathrine Forsberg - CEO for Atea Danmark velkommen til en debat om, hvordan vi som producenter og leverandører kan være med til at sikre distancearbejde med de rigtige arbejdsredskaber, samarbejdssoftware og sikre netværk.

 

Atea Inspire

 

Atea Inspire er et populært og altid længe ventet indslag på IT EXPO. Inspire-formatet, der giver eksperter plads til at perspektivere tidens brandvarme it-emner, er som skabt til IT EXPO-publikummet. 

I år har vi David Guldager (Go’ Morgen Danmark) og Therkel Sand (CopenX) som medværter. Vi skal bl.a. tale om at sætte turbo på vores online møder med Virtual Reality og roterende 3D-objekter. Og om hvordan teknologi kan forbedre vores livskvalitet, og hvordan det teknologiske landskab - med en tilsyneladende evigt accelererende computerkraft - ser ud i fremtiden. Jeg får naturligvis kompetent hjælp på Inspire-scenen. Glæd jer til at møde: Mads Troelsgaard, CEO Unity Studio - Andreas Phil, læge og forsker - Anne Skare Nielsen, fremtidsforsker.

 

IT EXPO 2020

Ses vi til IT EXPO 2021?

Tilbage til ITEXPO