Laddar meny

Én af alle os

”Én af alle os” er en miniserie, hvor vi zoomer ind på forskellige mennesker med forskellige specialer og fagligheder – det eneste de har til fælles er, at de alle arbejder i Atea. Vi er alle drevet af noget forskelligt. Kunsten i en stor organisation som Atea er at få sammenhæng i værdikæden og en fælles forståelse for, at vi alle uanset fagområde, lokation, ekspertise og stillingsbetegnelse er med til at gøre den forskel, der sikrer, at vi sammen når vores mål for Atea. Følg med her på siden, hvor vi løbende tilføjer nye portrætfilm til serien.

 

 

 

Morten Mikkel Poulsen

Montør, Atea

Hvad laver en montør i Atea egentlig? Kom helt tæt på Morten Mikkel Poulsen i denne lille portrætfilm, hvor han fortæller, hvad han laver, og hvorfor han arbejder i Atea.

Det, der er vigtigt for mig ud over at kunne udvikle mig og avancere i firmaet, det er, at jeg har nogle fede kolleger (…) Hvis man ikke havde gode kolleger, så ville det være lige meget med at arbejde. I hvert fald for mig.

- Morten Mikkel Poulsen, montør

 


 

Detelina Radkova

Adoption Consultant, Atea

Hvad laver en Adoption Consultant i Atea egentlig? Kom helt tæt på Detelina Radkova i denne lille portrætfilm, hvor hun fortæller, hvad hun laver, og hvorfor hun arbejder i Atea.

 


 

Martin Herløv

Service Business Manager, Atea

Hvad laver en Service Business Manager i Document Solutions egentlig? Kom helt tæt på Martin Herløv i denne lille portrætfilm, hvor han fortæller, hvad han laver, og hvorfor han arbejder i Atea.

Når alle fra service og fra Document Solutions har været med til at skabe en succes-sag, så generer det egentlig bare flere gode sager. Det er afgørende, at vi får succeser sammen internt, for at vi også kan få succeser sammen ude hos kunden.

Martin Herløv, Service Business Manager, Atea

 


Morten Aarslev

Key Account Manager, Atea

Hvad laver en Key Account Manager i Atea egentlig? Kom helt tæt på Morten Aarslev i denne lille portrætfilm, hvor han fortæller, hvad han laver, og hvorfor han arbejder  i Atea.

Det er vigtigt, når vi skal lave løsninger og service til kunder, at de ved, hvem jeg er, og de altid ved, at de kan regne med mig (…) Jeg giver også noget af mig selv, og det gør kunden også for det meste. Mennesker handler med mennesker.

Morten Aarslev, Key Account Manager, Atea

 


Martin Hunderup

Solutions Architect, Atea

Hvad laver en Solutions Architect i Atea egentlig? Kom helt tæt på Martin Hunderup i denne lille portrætfilm, hvor han fortæller, hvad han laver, og hvorfor han arbejder  i Atea.

Man kan sagtens have et ret stort problem ved et større dansk universitet samtidig med, at man leger med duplo. Så kan man godt lige fikse det over telefonen. Kunden synes, det er hyggeligt, at man er til rådighed og hjælper. Det gør jo, at de bliver endnu gladere for Atea som virksomhed.

Martin Hunderup, Solutions Architect, Atea

 


Vil du være én af alle os?

 

 

 

 

Atea perceived better if you update your browser. Here you will find a new version of Internet Explorer