Laddar meny

Er du vores nye graduate?

Vi tilbyder et 18 måneders tværorganisatorisk graduateforløb til alle med en kandidatgrad fra fx DTU, Aarhus BSS, Aalborg Universitet, CBS, Syddansk Universitet, KU eller IT-Universitetet.

Udfordrende erhvervskarriere

I Atea tager du dit første skridt mod en spændende og udfordrende erhvervskarriere hos Nordens største leverandør af it-infrastrukturløsninger. Du vil få et indgående kendskab til Atea koncernen, herunder forretningsprocesser, samarbejdet med partnere og ikke mindst samarbejdet med vores kunder. Du vil blive tilknyttet en fast afdeling, men vil også komme rundt til andre afdelinger. 

Moduler

Ateas Graduate Program består af fem moduler, der løber over 18 måneder. Programmet er tilrettelagt således, at du bliver tilknyttet én bestemt afdeling, som du følger i hele perioden, kombineret med ophold i andre afdelinger.

Du starter med at opnå indsigt i din afdeling og de opgaver, du får ansvaret for. Dernæst skal du stifte bekendtskab med andre afdelinger for at få forståelse for bredden og kompleksiteten i Ateas forretning og for at få en grundlæggende indsigt i vores it-infrastruktur-løsninger. 

Uddannelsesforløb

Du vil således også komme tæt på flere af vores strategiske samarbejdspartnere, deltage aktivt i vores årlige IT EXPO-konference og eventuelt besøge vores afdeling Atea Global Services i Riga. Som afslutning på programmet vil du få ansvaret for en specifik kundeportefølje eller projekt. Din personlige udvikling vil blive udfordret under hele forløbet og vi vil sikre, at du tilegner dig relevante kompetencer og certificeringer.

Vil du høre mere?

Ønsker du yderligere information er du velkommen til at kontakte Camilla Bennich på atea.graduate.program@atea.dk.

Mød vores graduates

Her kan du møde vores 5 graduates, som startede hos os henholdsvis d. 1. marts 2016 og 1. oktober 2016. I løbet af programmets 18 måneder skal de alle i rotation og lære om vores mange forskellige afdelinger og forretningsområder i Atea og således indgå i mange forskellige teams.

Målet med forløbet er, at de bliver klædt godt på til en karriere i Atea, og at de kender Atea i dybden og i bredden med en indgående forståelse for vores processer. Vi forventer, at resultatet bliver, at vores graduates ser Atea som en helhed og forstår alle de afdelinger og mennesker, der er inde over et projekt og dermed spotter udfordringer og muligheder.

Graduates startet den 1. oktober 2016

Detelina

Uddannelse

Detelina har læst E-business, Cand.merc.it på Copenhagen Business School og afsluttede med et speciale omkring, hvordan IBM’s business model har ændret sig med cloud computing.

Rolle i Atea
Detelina er Graduate i afdelingen for Cloud Solutions, og sidder i Enterprise East. Hun er en del af et team, der fokuserer på at udvikle koncepter, løsninger og ydelser baseret på de nyeste Cloud-teknologier til vores kunder. Deres mål er at skabe værdi til kunderne gennem Cloud-baserede tiltag, og de har stort fokus på forretningsværdi og adoption i alt, hvad de arbejder med.

Erhvervserfaring

Hun har en baggrund i Service Delivery Management hos IBM, samt Microsoft Service Line i IBM. Derudover, har hun også arbejdet i online gaming industrien.

Privat

Detelina bruger sin fritid på venner, sport og gaming.

 

Kasper

Uddannelse

Kasper har studeret på Copenhagen Business School, hvor han i sommeren 2016 afsluttede sin kandidat i International Business. Han skrev speciale inden for emnet procesoptimering, og havde hertil et samarbejde med Nkt Cables omkring optimering af deres Sales & Operations Planning proces.

Rolle i Atea

Han er tilknyttet afdelingen Sales Excellence som Projekt Manager, hvor han skal assistere de projekter, der skaber grobund for et effektivt salg. Dette betyder blandt andet, at Kasper arbejder med vores CRM system og de processer, der skal indlemmes i dette. Derudover har han også berøring med de strategiske salgsinitiativer såsom Customer- & Sales First.

Erhvervserfaring

Sideløbende med specialet passede Kasper et studiejob hos et mindre konsulenthus over for den farmaceutiske industri.

Privat

Oprindeligt kommer Kasper fra Kalundborg, hvorfra han har fået tilegnet sig den smukke Kalundborg-Jyske dialekt. Derudover kommer han fra en familie bestående af efterskolelærere, så han har også boet ved Nykøbing Sjælland, hvor hans far var forstander på en nystartet idrætsefterskole, hvilket har betydet at alle former for idræt har været prøvet af lige fra langrend til fodbold – dog er det løb, der har overtaget i øjeblikket, hvor han pt. træner op til maratonsæsonen.

Atea perceived better if you update your browser. Here you will find a new version of Internet Explorer