Laddar meny

Er du vores nye graduate?

Vi tilbyder et 18 måneders tværorganisatorisk graduateforløb til alle med en kandidatgrad fra fx DTU, Aarhus BSS, Aalborg Universitet, CBS, Syddansk Universitet, KU eller IT-Universitetet.

Udfordrende erhvervskarriere
I Atea tager du dit første skridt mod en spændende og udfordrende erhvervskarriere hos Nordens største leverandør af it-infrastrukturløsninger. Du vil få et indgående kendskab til Atea koncernen, herunder forretningsprocesser, samarbejdet med partnere og ikke mindst samarbejdet med vores kunder. Du vil blive tilknyttet en fast afdeling, men vil også komme rundt til andre afdelinger.

 

Moduler
Ateas Graduate Program består af fem moduler, der løber over 18 måneder. Programmet er tilrettelagt således, at du bliver tilknyttet én bestemt afdeling, som du følger i hele perioden, kombineret med ophold i andre afdelinger.

Du starter med at opnå indsigt i din afdeling og de opgaver, du får ansvaret for. Dernæst skal du stifte bekendtskab med andre afdelinger for at få forståelse for bredden og kompleksiteten i Ateas forretning og for at få en grundlæggende indsigt i vores it-infrastruktur-løsninger.

 

Uddannelsesforløb
Du vil således også komme tæt på flere af vores strategiske samarbejdspartnere, deltage aktivt i vores årlige IT EXPO-konference og eventuelt besøge vores afdeling Atea Global Services i Riga. Som afslutning på programmet vil du få ansvaret for en specifik kundeportefølje eller projekt. Din personlige udvikling vil blive udfordret under hele forløbet og vi vil sikre, at du tilegner dig relevante kompetencer og certificeringer.

 

Vil du høre mere?
Ønsker du yderligere information er du velkommen til at kontakte Camilla Bennich på atea.graduate.program@atea.dk.

 

Mød vores graduates
Her kan du møde vores 5 graduates, som startede hos os henholdsvis d. 1. marts 2016 og 1. oktober 2016. I løbet af programmets 18 måneder skal de alle i rotation og lære om vores mange forskellige afdelinger og forretningsområder i Atea og således indgå i mange forskellige teams.

Målet med forløbet er, at de bliver klædt godt på til en karriere i Atea, og at de kender Atea i dybden og i bredden med en indgående forståelse for vores processer. Vi forventer, at resultatet bliver, at vores graduates ser Atea som en helhed og forstår alle de afdelinger og mennesker, der er inde over et projekt og dermed spotter udfordringer og muligheder.

 

Graduates startet den 1. marts 2016

Morten

Uddannelse
Han er uddannet Cand.it i E-Business. Uddannelsen foregik på IT–Universitetet i tæt samarbejde med Copenhagen Business School. Uddannelsen er skræddersyet til at bygge bro mellem erhvervslivet og feltet IT. Ved siden af studiet har han tidligere arbejdet ved et større eventbureau og Danmarks største netværksorganisation.

Rolle i Atea

Morten er Graduate inden for Key Account Management og sidder i Enterprise East.

Erhvervserfaring

Han har senest arbejdet fuld tid som Key Account Manager. Der havde han ansvaret for deres strategiske største kunder. Han brænder for salg og elsker etablering og udvikling af resultatskabende samt tætte relationer til kunder.

Privat
Morten kommer oprindeligt fra det mørke Jylland, nærmere betegnet Smilets by, Aarhus. Han har dog kæmpet sig over på den anden side af vandet, og har de sidste mange år boet på Vesterbro med sin kæreste Ida.

 

Simon

Uddannelse
Simon er uddannet Cand.it i It, Kommunikation og Organisation fra Aarhus Universitet. Han skrev speciale om porteføljestyring af projekter i samarbejde med virksomheden OK.

Rolle i Atea
Simon er tilknyttet afdelingen TBM Office i en rolle som Business Analyst. TBM Office er en afdeling, der fokuserer på at lave rapportering, analyser og rådgivning baseret på data fra en række systemer i Atea.

Erhvervserfaring
Han har erhvervet sig praktisk erfaring, blandt andet som konsulent i Sopra Steria og som projektleder hos Klean.dk.

Privat
Simon kommer oprindeligt fra byen Aars i Himmerland, og bor nu på Amager. Privat bruger Simon sin tid på venner, musik og diverse former for sportslige aktiviteter.

 

Graduates startet den 1. oktober 2016

Detelina

Uddannelse
Detelina har læst E-business, Cand.merc.it på Copenhagen Business School og afsluttede med et speciale omkring, hvordan IBM’s business model har ændret sig med cloud computing.

Rolle i Atea
Detelina er Graduate i afdelingen for Cloud Solutions, og sidder i Enterprise East. Hun er en del af et team, der fokuserer på at udvikle koncepter, løsninger og ydelser baseret på de nyeste Cloud-teknologier til vores kunder. Deres mål er at skabe værdi til kunderne gennem Cloud-baserede tiltag, og de har stort fokus på forretningsværdi og adoption i alt, hvad de arbejder med.

Erhvervserfaring
Hun har en baggrund i Service Delivery Management hos IBM, samt Microsoft Service Line i IBM. Derudover, har hun også arbejdet i online gaming industrien.

Privat
Detelina bruger sin fritid på venner, sport og gaming.

 

Emilie

Uddannelse
Emilie er uddannet Cand.it i Digital Design og Kommunikation fra IT-Universitetet, hvor hun har specialiseret sig inden for Service Design. Hun skrev speciale inden for emnet brugerinvolvering, og havde et samarbejde med Dansk Arkitektur Center (DAC). Som resultat af hendes speciale udviklede hun en konkret handlingsplan og strategi for, hvordan DAC fremover involverer deres Life- og Learningsegmenter i alt lige fra de sociale medier, events, arrangementer, undervisning over til udstillinger. 

Rolle i Atea
Som Ateas første Service Designer er Emilie med til at trække Atea i en mere service -og kundeorienteret retning, hvor ambitionen er at skabe helhedsorienteret løsninger, der både effektiviserer, optimerer og skaber en bedre oplevelse for Ateas kunder samt slut-kunder. Som Service Designer er Emilie en ekstra ressource, som Salg hiver ind til de strategiske salg. Her bidrager hun blandt andet med sit brugercenteret mindset, faciliterings -og projektstyrings kompetencer, der blandt andet accelererer beslutningsprocessen frem til en endelig løsning.

Erhvervserfaring
Siddeløbende med sine studier arbejdede Emilie for en Tænketank, hvor hun blandt andet bidrog med sine kreative værktøjer og metoder på workshops og vidensaloner med Tænketankens Partnere.

Privat
Privat bor Emilie sammen med sin kæreste på Indre Østerbro i København. Når Emilie ikke er på arbejde, sammen med venner eller familie så bruger hun sin tid i sit værksted, hvor hun maler og er kreativ.

 

Kasper

Uddannelse
Kasper har studeret på Copenhagen Business School, hvor han i sommeren 2016 afsluttede sin kandidat i International Business. Han skrev speciale inden for emnet procesoptimering, og havde hertil et samarbejde med Nkt Cables omkring optimering af deres Sales & Operations Planning proces.

Rolle i Atea
Han er tilknyttet afdelingen Sales Excellence som Projekt Manager, hvor han skal assistere de projekter, der skaber grobund for et effektivt salg. Dette betyder blandt andet, at Kasper arbejder med vores CRM system og de processer, der skal indlemmes i dette. Derudover har han også berøring med de strategiske salgsinitiativer såsom Customer- & Sales First.

Erhvervserfaring
Sideløbende med specialet passede Kasper et studiejob hos et mindre konsulenthus over for den farmaceutiske industri.

Privat
Oprindeligt kommer Kasper fra Kalundborg, hvorfra han har fået tilegnet sig den smukke Kalundborg-Jyske dialekt. Derudover kommer han fra en familie bestående af efterskolelærere, så han har også boet ved Nykøbing Sjælland, hvor hans far var forstander på en nystartet idrætsefterskole, hvilket har betydet at alle former for idræt har været prøvet af lige fra langrend til fodbold – dog er det løb, der har overtaget i øjeblikket, hvor han pt. træner op til maratonsæsonen.

Atea perceived better if you update your browser. Here you will find a new version of Internet Explorer