Spring til indhold
Tilbage til Graduate

Business Intelligence

Som Graduate i Business Intelligence i Atea kommer du til at være med til at definere og implementere BI-løsninger og applikationer, som understøtter forretningens behov for ledelsesinformation.

Du kommer til at indgå i projekter som vil give dig indsigt i Ateas BI-platform og datastruktur, og du vil få mulighed for at udvikle dine evner til at formidle tekniske problemstillinger og løsninger på en let forståelig måde.

 

I teamet lægger vi vægt på det gode samarbejde og dynamisk sparring. Fællesskabet er højt og alle bidrager til en positiv arbejdsdag. Vi tager hver især ejerskab for opgaverne, så det er vigtigt, at du evner at være selvkørende samt ambitiøs både når det gælder dig selv og teamet.

Vores graduates rejse i Atea

 

Nicolai

Nicolai Madsen, Graduate, Business Intelligence

Hvilken uddannelse har du?Jeg har en kandidat i Digital Innovation & Management med speciale i Big Data fra IT universitetet, hvor jeg i assisteret diverse eksterne case-partnere i forhold til at realisere forretningsværdien af deres data. I mit speciale undersøgte jeg hvordan præ-digitale virksomheder kan udvikle big data analytics (BDA) capabilities set ud fra et organisatorisk og it-perspektiv og dermed udvikle digitale forretningsmodeller. 

Hvorfor lige it-branchen og Atea?

På trods af, at flere og flere virksomheder køber ind på ideen omkring den digitale transformation og vælger at investere store summer i digitale løsninger, oplever de selvsamme virksomheder fortsat udfordringer med at høste frugterne af investeringerne. Det er her Atea kommer ind i billedet ved at kunne tilbyde en bred produktportefølje med specialister indenfor alt lige fra kabling til sikkerhed.

Hvad har overrasket dig gennem dit forløb?

Jeg er graduate i vores Business Intelligence afdeling, som er en del af Finance.  Det, der tiltalte mig ved at blive graduate i vores BI afdeling, var helt klart muligheden for at oversætte og transformere forretningsbehov til løsninger, der skaber værdi ude i de enkelte teams. Udover det, indebærer jobbet også et tæt samarbejde med mange forskellige stakeholders fra mange forskellige afdelinger rundt omkring i Atea, hvilket samtidig bidrager til en bred forretningsforståelse. Udover det tilbyder Atea som virksomhed også frihed under ansvar, hvilket betyder, at jeg i høj grad selv får mulighed for at præge mit graduateforløb og beskæftige mig med lige netop det, jeg brænder for.

Hvad drømmer du om at arbejde med i fremtiden?

Jeg drømmer om, at jeg i samarbejde med mit team kan skabe et konsolideret datagrundlag på tværs af hele Atea. På den måde vil vi kunne anvende vores guldgrube af data til at skabe en forretningsmæssig fordel ved eksempelvis at forudsige forretningsmæssige behov hos nye og eksisterende kunder og dermed dække behovet før det reelt når at opstå. På et mere personligt plan drømmer jeg om at udvikle mine kompetencer indenfor projektledelse, da jeg anser det for værende en forudsætning at nå i mål med store it-projekter

Hvem er du som person? Hvad laver du fx i din fritid? Nævn gerne et par fun facts om dig selv.

Jeg har en stor passion for øl fra mikrobryggerier særligt New England IPAs. Det kom til udtryk den seneste jul hvor jeg ønskede mig et start-up kit som desværre aldrig er kommet i brug – både fordi vi i Danmark har så mange lækre mikrobryggerier… og fordi gæringsprocessen efter sigende skulle lugte noget så fælt.   

 

Vi søger desværre ikke nye graduates i øjeblikket

Tilbage til Graduate