Spring til indhold
Tilbage til Graduate

Contract & Bid Management

Som Graduate i Contract & Bid management, bliver du en del af et team med dedikerede medarbejdere, der alle motiveres af at vinde og optimere den måde vi arbejder med kontrakter på.

Vi er omdrejningspunktet for vores salgsorganisation, når de skal assisteres i udfærdigelsen af det vindende tilbud og den løbende vedligeholdelse af kontrakterne.  

 

Fordi Atea er Nordens største it-virksomhed, spænder opgaverne over mange forskellige forretningsområder og forskellige typer af udbud og kontrakter. Hos Atea vægter vi kvalitet højt, hvorfor vores arbejde skal afspejles heraf.  

 

Vi tror på dig og vi giver dig ansvar! Som graduate får du dine egne projekter, og du bliver en del af et større team med høj faglighed, hvor dygtige kollegaer står klar til at sparre med dig. Du vil komme til at opbygge og vedligeholde relationer til nøglepersoner internt i Atea, og hjælpe med at skabe overblik over de udbud og kontrakter som Atea byder på. 


I Contract & Bid Management rådgiver vi kollegaer og samarbejdspartnere om en lang række juridiske og kontraktuelle forhold, og du vil få berøring med et bredt udsnit, herunder regler om udbud, kontrakter og projektledelse. De kontrakter som Atea byder på er typisk offentlige og begrænsede udbud til de offentlige kunder samt RFI/RFP til vores private kunder. 

Vi søger desværre ikke nye graduates i øjeblikket

Tilbage til Graduate