Spring til indhold

Devices - Key Account Management & Digital Workplace

Du bliver ansat i vores Device afdeling, hvor du sammen med 40 kollegaer arbejder kommercielt med salg og leverance af Devices til Danmarks største virksomheder og offentlige institutioner.

Device afdelingen består af områderne PC, Mobil, Document Solutions, Flex Benefit, Partner Management og Lifecycle management, og vi varetager Atea’s kommercielle forretning på disse områder. 

 

ATEA er den største leverandør af Devices på Business-to-Business markedet, og er i markant profitabel vækst.Fremadrettet er det vores forventning at Device forretningen skal løftes yderligere af Atea’s unikke position indenfor Bæredygtig IT, hvor vi har en række integrerede kompetencer og ydelser, der udgør en unik konkurrenceparameter i markedet. 

Du kommer blandt andet til at arbejde med Business Management, hvor vi med kundebrillerne på, finder de bedste løsninger til Atea’s kunder, inden for eksempelvis Mobile enheder, PC arbejdspladsen, eller medarbejdernes fritvalgsløsninger. Her bliver du introduceret til produktspecialistvinklen, pricing, løsningsdesign og forhandling med kunder, samt forhandling og dialog med de større IT-producenter.

Vores graduates rejse i Atea

 

Emma lillelund Traulsen

Emma Lilleskov Traulsen - Graduate i Digital Workplace

Hvilken uddannelse har du? 

Jeg har en bachelor i Europæisk Business, og en kandidat i Business Administration and E-business, begge fra CBS. Sidstnævnte blev jeg færdig med i sommers, med et specialefokus på hvordan en organisation kan få en strategi implementeret i praksis - herunder hvordan især lederskabsstil, IT og OCM aktiviteter kan have en indflydelse på dette. 

Hvorfor lige IT-branchen og Atea? Jeg har igennem hele min studietid syntes, at de muligheder og udfordringer IT kan skabe for individet og organisationer har været meget interessant, og derfor kom det som et naturligt valg at søge ind i IT-branchen. Derudover kan jeg godt lide, at det er en branche der er i konstant udvikling, og de arbejdsopgaver, problematikker og løsninger man sidder med, udvikler sig dynamisk gennem tiden. Det var også en af grundene til, at jeg valgt at søge en graduate stilling hos Atea. Dels fordi de er en af de største spillere på markedet, men også fordi det er en virksomhed, der tilbyder mange muligheder internt, en flad struktur og en dynamisk arbejdsdag, som giver god grobund for at udfordre og udvikle ens personlige kompetencer. At der samtidig er en fantastisk kultur med dygtige kollegaer og et godt arbejdsmiljø er en kæmpe bonus.  

 

Hvilket af de 11 graduate-spor er du ansat i – og hvorfor har du valgt dette spor?Jeg er ansat i Modern Work (Public), hvor fokus er på at kunne hjælpe og analysere kundens behov samt rådgive dem om deres muligheder på deres digitale transformationsrejse, især indenfor Microsoft 365 og Citrix. At valget faldt på Modern Work skyldes netop den brede kontaktflade man har, ikke kun internt i Atea, men også med kunder og partnere dagligt. Samtidig var det det sted, hvor jeg følte, at jeg bedst kunne gøre brug af de kompetencer og interesseområder, jeg allerede har samt udvikle mig yderligere. Det er en stejl læringskurve, men også et sted hvor der bliver sat pris på ens input, og man får lov til at prøve kræfter med mange forskellige projekter og kundetyper. Frihed under ansvar har der været fra første dag, og jeg er positivt overrasket over, hvor mange ting jeg som graduate har fået lov at være med til fra første dag. Der har været fuld tillid fra mine kollegaers side til, at jeg sagtens kunne løfte opgaven selv - og ellers står de altid klar til at hjælpe. Og så må jeg rigtig cheesy også tilføje, at det efter min mening simpelthen er the team 2 be i Atea, hvor folk har det rigtig godt med hinanden - både i og uden for arbejdstiden.  Hvad drømmer du om i forhold til din tid som graduate og din fremtid i Atea? Jeg håber på at kunne udvikle mig til at blive en dygtig business manager, der kan hjælpe kunderne med at gennemskue deres behov, og rådgive dem om, hvordan de bedst muligt kan komme videre på deres digitale rejse, for at optimere og effektivisere deres hverdag. Derudover glæder jeg mig også til at få lov at prøve kræfter i to andre afdelinger i løbet af vores rotationsprogram for at få et bedre indblik i og forståelse af, hvad andre af mine kollegaer i Atea sidder med til dagligt, og selv udvikle nogle kompetencer indenfor de områder. Efter min tid som graduate, håber jeg at være landet på den rette hylde, og at kunne fortsætte med at lære, dygtiggøre mig og bidrage til at Atea. Hvem er du som person? Hvad laver du fx i din fritid? Nævn gerne et par fun facts om dig selv. 

Udover det gængse svar at sige, at jeg godt kan lide at rejse, gå til koncerter, og at bruge meget tid sammen med mine venner og familie, er jeg også faldet i samme fælde som ca. 90% af alle kvinder under Corona, og er begyndt at strikke og hækle. Skal vi bare sige, at der blev dyrket meget mormor-tilværelse under sidste lockdown sammen med mine roomies, hvor vi også slog os på at sylte diverse ting og lave vores egen surdej? Derudover er jeg er også lidt af et madøre, og kan godt lide at afprøve nye og anderledes restauranter, både i København og når jeg er ude at rejse - dertil skal selvfølgelig høre god vin eller øl (man er vel opdraget godt). De fun facts jeg kan komme på er ikke helt stuerene, så dem må jeg nok hellere undlade her. Jeg kan dog prale af at have danset Disco/Hip Hop/ Showdance hele min folkeskoletid, så hvis du skal have lidt seje dance moves at imponere med, kan jeg måske godt komme med et enkelt eller to.  

 

 

 

Vi søger desværre ikke nye graduates i øjeblikket