Spring til indhold
Tilbage til Graduate

eCommerce

I afdelingen eCommerce arbejder vi med at supportere og udvikle Ateas digitale salg af hardware og software. Vi supporterer kundernes kompleksiteter, ønsker og krav, samtidig med at vi skaber fundamentet for morgendagens eShop. Alt dette sker med de nyeste teknologier inden for personalisering, AI, systemintegrationer, rapporteringsværktøjer og meget mere.

Vores beslutninger og cases beror på data, hvorfor vores fokus i høj grad ligger på at indsamle, bearbejde og visualisere ”guldet” inden for vores forretningsområder – det er vores hensigt at data i højere grad skal give os indsigt i, ikke kun hvor vi har været, men hvor vi skal hen fremadrettet.  

 

Sammen med teamet vil du være med til at sikre, at vores fremtidig eCommerce strategi implementeres og beslutninger beror på et solidt datagrundlag, der vækster vores forskellige arbejdsområder. I teamet arbejder vi med alt fra kundesegmentering, 1-1 personalisering på tværs af digitale kanaler, store kundeintegrationer, product management – alt dette muliggør, at vi kan ”connect the dots” og give værdifuld indsigt til hele organisationen og som kan understøtte beslutningsgrundlag.  

Som graduate i vores afdeling vil du få en varieret arbejdsuge og blive involveret i en lang række tværfaglige og tværorganisatoriske projekter. Hertil vil du blive en vigtig del af vores nordiske samarbejde og bidrage på store og små projekter, der efterfølgende implementeres lokalt og nordisk. Du vil som graduate i vores afdeling få en stor berøringsflade med hele en stor del af Atea og have direkte indflydelse på operationelle og strategiske beslutninger. 

Vores graduates rejse i Atea

 

Mads

 Mads Emil Bak Møller - Graduate i eCommerce

Hils på Mads i Atea.

Som er Graduate i eCommerce, hvor han beskæftiger med datakilder, optimering og salg inde på Ateas eShop.

Hvilken uddannelse har du?

Jeg startede oprindeligt op på Aalborg Universitet, men blev sidenhen overflyttet til deres universitet i København, hvor jeg gennemførte en bachelor i Kommunikation og Digitale Medier. Derefter startede jeg min kandidat i Informationsvidenskab, som egentlig overordnet handler om den interaktion, der er imellem mennesker og computere og hvordan man kan optimere denne interaktion. Brugeroplevelser, UX og så videre var meget i fokus på den uddannelse, så det er lidt noget andet jeg laver nu her, det har ikke så meget med min uddannelse at gøre.  

Hvorfor lige IT-branchen og Atea?Det har været lidt tilfældigt, jeg blev færdiguddannet kort før Corona og havde søgt lidt forskellige stillinger. Så var jeg egentlig bare heldig at ende i Atea på deres graduateforløb, det lød rigtig spændende, så det var det jeg endte med. IT ligger bare i tråd med min uddannelse, det var en naturlig del af det, så det lå lige til højrebenet at det var det jeg ville vælge. Hertil synes jeg, at det er fedt at Atea er så stor en spiller på markedet, gode muligheder for at udvikle sig både fagligt, men også menneskeligt i forhold til de mange forskellige typer mennesker der er.

Hvordan har det været at være en del af et graduateforløb?

Vi har haft nogle møder med Hanne, den HR-ansvarlige som er tilknyttet graduate holdet. Herudover har der ikke rigtig været noget, men det skyldes nok også i høj grad Corona, at der har været nogle begrænsninger på grund af dette. Den første måneds tid havde vi mange møder med forskellige personer, hvor vi søgte lidt viden og fik oplæg. Men der har ikke været så meget indtil nu, men det kommer vel nok.

Hvad har været det bedste ved at være i Atea indtil nu?

Mine kolleger har tiltro til, at jeg kan gøre det godt, og jeg har fået en masse ansvar. Der er virkelig tillid til, at man også som graduate kan klare sine opgaver, byde ind med noget og spørge til de forskellige ting. Så er det selvfølgelig ikke altid relevant, det man byder ind med, men der bliver altid svaret på en pæn måde. Det synes jeg er fedt allerede så tidligt i ens forløb, at man oplever det, og at der virkelig bliver lyttet. Det har været en rigtig positiv oplevelse. Jeg har nogle rigtig gode kolleger, alle er virkelig søde, og der bliver taget hånd om de nye medarbejdere.

Hvorfor skal man ansøge om at blive en del af Ateas graduateforløb?

Det jeg har fået indtrykket af er, at man kommer godt rundt, og at man lære meget om Atea. Det er vel i høj grad også netop det, der er udgangspunktet for et graduateforløb. Jeg har en stor kontaktflade også udover mit team, hvilket nok har meget at gøre med min stilling, og på den måde lærer jeg en del om virksomheden. Der er en forståelse i Atea for, at du er relativt nyuddannet og kommer med et mindset fra universitet. Der er selvfølgeligt også et forventningspres i nogen grad, men det er en rigtig god indføringsproces til arbejdslivet.

 

 

Vi søger desværre ikke nye graduates i øjeblikket

Tilbage til Graduate