Spring til indhold
Tilbage til Graduate

Enterprise ONE West

Kom og bliv en del af Landsholdet i Informationsteknologi – vi søger nye talentfulde spillere til vores 2021 graduate hold. Som graduate i Atea får du nogle af Danmarks dygtigste og mest engagerede it-specialister som kollegaer.

Vores graduate program har en varighed på 24 måneder, og hos os får du ansvar og udfordringer fra første dag. I løbet af programmet får du indgående kendskab til Atea koncernen, vores forretningsprocesser og samarbejdet med vores partnere og kunder. Du kommer igennem et sjovt og lærerigt program, og får mulighed for at arbejde sammen med andre skarpe hjerner.

Du bliver tilknyttet Enterprise ONE West afdelingen og derudover kommer du på længerevarende besøg i andre afdelinger. Din personlige udvikling er i fokus gennem hele forløbet og vi sikrer, at du tilegner dig de relevante kompetencer og færdigheder.

Som Graduate i Enterprise ONE West, bliver du en del af et high-performance team bestående af Account Directors og Key Account Managers samt specialister. Gruppen arbejder blandt andet med nogle af C20 virksomhederne, men også andre store danske virksomheder. Vores tilgang til kunderne bærer præg af en forretnings og strategisk forståelse for kunden, hvor vi hele tiden arbejder bevidst med account management, stakeholder management og governance. Forberedelse er en naturlig del af vores dagligdag, hvor vi arbejder med Metaview værdibudskaber.

Vores samarbejde med kunderne bærer præg af langvarige forretningsrelationer, hvor vi i vores dialog  understøtter vores kunders digitale og kommercielle strategier.

Vores dialog med kunderne spænder fra IT afdelingen til Line of Business såsom Marketing, Facility, Supply Chain, produktion og lign. Vi søger kontinuerligt at udvide vores berøringsflade med vores kunder. Vi arbejder med kunderne på den lange bane, men har også udbudssager og en løbende daglig forretning med kunderne.

I vores team vil du få indblik i en bred vifte af de opgaver, som vi sidder med. Vores primære målsætning er, at en stilling som graduate hos os vil skabe værdi gennem opbygning af kompetencer inden for salg og rådgivning i kombination med dine kompetencer fra studie og tidligere erfaringer. På den måde vil vi sikre, at både du og teamet vinder på samarbejdet. Dette sikrer vi vha. et gennemført forløb, hvor din udvikling er i højsædet, og hvor du kommer i berøring med så mange facetter af vores arbejde som muligt. Det kan f.eks. være opgaver som: kundekontakt, strategi arbejde omkring kunderne, account management, samarbejdet på tværs i Ateas mange afdelinger osv. Desuden får du mulighed for at komme med på kundemøder, drive områder overfor udvalgte kunder, forberede og drive præsentationer, sidde med på udbudssalg, og være med i processen om at udarbejde komplekse tilbud.

En stilling som graduate hos os, er en fremragende mulighed for at lære og udvikle sig gennem ansvar og indblik i et hav af forskellige opgaver, og samtidigt være en del af et high-performance team, hvor det også er sjovt at være. I afdelingen vægter vi forskellighed højt, da det udvikler os som afdeling, og derfor vægter vi personlighed og god kemi højere end et godt karaktér gennemsnit.

 

Kig rundt på sitet og se alle de andre spændende Graduate stillinger i Atea

Om dig

information management

 

Generelt for vores graduates ønsker vi følgende kompetencer:

 • Du afslutter eller har netop afsluttet en videregående uddannelse på kandidatniveau (CBS, IT-U, DTU)
 • Du udviser initiativ, selvstændighed og tager ansvar
 • Du har gennemslagskraft og arbejder fokuseret
 • Du har åbent sind og er god til at skabe relationer
 • Du når dine personlige og arbejdsrelaterede mål
 • Du er flydende på dansk og engelsk i både skrift og tale

Specifikt i vores afdeling vil det desuden være en fordel hvis du:

 

 • Du trives med at omgås med mange forskellige typer af mennesker
 • Du har mod på at udvikle dig og gennemgå et lærerigt forløb indenfor et spændende felt
 • Kommunikative evner, som du ønsker at videreudvikle
 • Du evner at simplificere komplekst stof i en kommerciel kontekst
 • Du går analytisk til værks og formår at bevare overblikket
 • Du har interesse for IT samt hvordan det påvirker forretningen

 

Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte: Sumeta Sørensen på tlf. 30781103

 

 

skills

Tilbage til Graduate
Atea perceived better if you update your browser. Here you will find a new version of Internet Explorer