Tilbage til Graduate

Hybrid Cloud

I et IT-landskab under hastig forandring, er det vores ambition at være helt fremme med nogle af de nyeste løsninger fra vores største partnere. Et af de områder under størst forandring er Cloud, hvor nye løsninger og aktører hele tiden introduceres, og hvor etablerede IT Producenter investerer for at bevare og udvikle deres forretninger.

Som Graduate i vores Cloud-teams vil du få mulighed for at lære fra nogen af de bedste i branchen, men vil også få muligheden for at udfordre dig selv og det bestående. Vores Graduates skal ud i første række og prøve kræfter med at få teori og praksis til at hænge sammen i dialogerne med kunderne.

Du vil primært skulle beskæftige dig med Microsoft Azure og med Ateas Managed Services, og vil indledningsvist komme igennem et uddannelsesforløb indenfor både Atea og Ateas forretningsområder samt Cloud generelt og Microsoft Azure konkret. Derudover har vi stort fokus på den gode kundedialog, og du vil modtage træning og sparring i at blive dygtig til at begå dig i kundedialoger. Ligeledes vil du naturligvis få uddannelse og træning i de systemer og værktøjer, der anvendes i afdelingerne.

 

Graduate forløbet vil du primært være fokuseret på den kundevendte del af Cloud i Atea, men du vil også undervejs i dit forløb komme på rotation i vores leveranceorganisationer og dermed få en god forståelse for vores konsulenters arbejde hos kunderne, samt indsigt i hvordan vores Managed Services teams håndterer den daglige drift hos vores kunder.

I den kundevendte del af forløbet vil du både skulle indgå i tæt samarbejde med en række interne og eksterne stakeholders, og du vil selvstændigt skulle drive salgsforløb hos kunderne allerede fra tidligt i dit Graduateforløb. Naturligvis med al den støtte, der vil være behov for.

For at søge denne stilling, skal du besvare en case.

Linket åbnes i Google Chrome

Hold øje med sitet – vi rekrutterer nyt graduatehold i efteråret 2021

Om dig

hybrid cloud graduate


Generelt for vores graduates ønsker vi os følgende kompetencer:

  • Du afslutter eller har netop afsluttet en videregående uddannelse på kandidatniveau (CBS, IT-U, DTU)
  • Du udviser initiativ, selvstændighed og tager ansvar
  • Du har gennemslagskraft og arbejder fokuseret
  • Du har åbent sind og er god til at skabe relationer
  • Du når dine personlige og arbejdsrelaterede mål
  • Du er flydende på dansk og engelsk i både skrift og tale

Du vil blive tilknyttet vores afdeling i Ballerup eller Århus

Hvis du vil vide mere om stillingen, er du velkommen til at kontakte René Lange på tlf. 30780921

Tilbage til Graduate
Atea perceived better if you update your browser. Here you will find a new version of Internet Explorer