Spring til indhold

Information Management, Data, Analytics & AI Management

Som Graduate i Data, Analytics & AI afdelingen i Information Management, bliver du en del af et teknisk team der med udgangspunkt i DevOps terminologien arbejder på løsninger til vores kunder.

I vores team vil du få indblik i en bred vifte af de opgaver, som vi sidder med. Du vil skulle analysere data for at drive optimering og forbedringer for de virksomheder vi arbejder med herunder, vil du blive i stand til at vurderer effektiviteten og nøjagtigheden af nye datakilder og dataindsamlingsteknikker samt udvikle tilpassede datamodeller og algoritmer. 

 

 

I rollen har du brug for effektive kommunikationsevner samt at kunne planlægge og overvåge eget arbejde for at skabe det mest effektfulde output for kunderne. Vores team er fokuseret på at udvikle og levere værdifuld indsigt baseret på IoT (Internet of Things), Big Data og Digital Twin-løsninger med innovative Machine Learning og AI-løsninger, der kører på toppen på vores strategiske vertikaler: Smart Building, Smart City, Health og Industry 4.0.

 

Vores primære målsætning er at en stilling som graduate hos os, vil skabe værdi gennem opbygning af kompetencer inden for tekniske og analytiske færdigheder i kombination med dine kompetencer fra studie og tidligere erfaringer. På den måde vil vi sikre, at både du og teamet vinder på samarbejdet. Dette sikrer vi vha. et gennemført forløb, hvor din udvikling er i højsædet, og hvor du kommer i berøring med så mange facetter af vores arbejde som muligt.

Vi søger desværre ikke nye graduates i øjeblikket