Spring til indhold
Tilbage til Graduate

Marketing og Communications

Marketing og Communications er to forskellige afdelinger, som arbejder tæt sammen. Som Graduate i Marketing og Communications bliver du derfor en del af begge afdelinger.

Ateas marketingafdeling har ansvaret for at udføre kreative marketing koncepter og udvikling af kampagner i samarbejde med marketing projektledere. Færdighederne i teamet spænder bredt og som graduate vil du indgå i en erfaren medarbejdergruppe som består af projektledere, tekstforfattere, art directors, event managers med flere. Atea Marketing vil understøtte Ateas forretnings- og salgsenheder i at styrke Ateas position i markedet ved hjælp af branding- og lead-genererende aktiviteter. Missionen er at ”bygge Danmark med IT”, og udfolde den mission for vores kunder.

Ateas kommunikationsafdeling er et lille men professionelt team af kommunikationshjerter, der alle banker for at udbrede værdien af it samt Atea som en attraktiv arbejdsplads, leverandør og samarbejdspartner. Vi har ansvaret for Ateas eksterne PR-indsats og vores interne kommunikation og kommunikerer hver dag, hvordan it og teknologi gør en forskel for medarbejdere, virksomheder, borgere og samfund. Vi understøtter forretningen med ekstern kommunikation og rådgivning inden for alt fra store kundeprojekter med PR-værdi, til positionering af eksperter og talspersoner inden for udvalgte forretningsområder og mærkesager som bæredygtig it, medarbejderdrevne CSR-projekter, kvinder i it og medarbejdertrivsel.

Vi søger desværre ikke nye graduates i øjeblikket

Tilbage til Graduate