Spring til indhold
Tilbage til Graduate

Network & Hybrid datacenter

Som Graduate i Hybrid Platforms, bliver du en del af både et stort team på 60 sælgere og Arkitekteret, der hver har deres egen kundeportefølje og specialistområde, f.eks. netværk, sikkerhed, datacenter eller Cloud.

Vores opgaver består bl.a. af servicering af mellemstore virksomheder på det private marked både i Danmark og internationalt. Vi rådgiver disse indenfor vores specialistområde, og vi sidder derfor ofte som kundens truted advisor og den interne sparringspartner på både tekniske og kommercielle område. Dette gør vi b.la. i tæt samarbejde med Ateas resterende afdelinger herunder herunder Key Account Mananagement, konsulenter, drift og support. Med afsæt i vores kunde- markeds- og produktkendskab lytter vi aktivt til kundens behov og finder i fællesskab frem til løsninger, der understøtter vores kunders digitale og kommercielle strategier. 

 

Foruden den rådgivende rolle, er det samtidig vores opgave at etablere kontakt med nye kunder, og på den måde udvide Ateas samlede kundeportefølje. I den forbindelse arbejder vi både med korte- og lange salg samt udbudssalg

I vores team vil du få indblik i en bred vifte af de opgaver, som vi sidder med. Vores primære målsætning er at en stilling som graduate hos os, vil skabe værdi gennem opbygning af kompetencer inden for salg og rådgivning i kombination med dine kompetencer fra studie og tidligere erfaringer. På den måde vil vi sikre, at både du og teamet vinder på samarbejdet. Dette sikrer vi vha. et gennemført forløb, hvor din udvikling er i højsædet, og hvor du kommer i berøring med så mange facetter af vores arbejde som muligt. Det kan f.eks. være opgaver som: segmentering af kunder, kundekontakt, screening af kunder osv. Desuden får du mulighed for at komme med på kundemøder, forberede og drive præsentationer hertil, sidde med på udbudssalg og være med i processen om at udarbejde komplekse tilbud. 

Vores graduates rejse

 

Maria

Maria Christensen - Graduate i Netværk & Hybrid Datacenter

Hvilken uddannelse har du?

Jeg har en cand. IT (ITKO) fra Aarhus Universitet, og en bachelor i Kommunikation og Digitale Medier fra Aalborg Universitet. Hvorfor lige IT-branchen og Atea?

I kraft af min uddannelses fokus på samspillet mellem IT og mennesker var det naturligt at søge et job inden for netop den branche. Atea valgte jeg blandt andet på grund af graduate-forløbet og muligheden for at blive 'kørt ind' i erhvervslivet på en måde, hvor man både bliver 'holdt i hånden', men samtidig har mulighed for at gøre sig sine egne erfaringer. Derudover synes jeg, at Ateas størrelse er et kæmpe plus, fordi mulighederne for at udvikle sig i forskellige retninger er så store.  

Hvilket af de 11 graduate-spor er du ansat i – og hvorfor har du valgt dette spor?

Jeg er ansat i sporet, der hedder Network & Hybrid Datacenter. Det, der var vigtigt for mig, var, at jeg kunne se en sammenhæng med min uddannelse, samtidig med at jeg ønskede at have kundekontakt i hverdagen - der mener jeg, at mit graduate-spor passer spot on! 

Hvad drømmer du om i forhold til din tid som graduate og din fremtid i Atea?

Som graduate håber jeg at stifte bekendtskab med mange forskellige områder af Atea i løbet af de forskellige rotationer, da et graduate-forløb i mine øjne er en unik mulighed for at prøve kræfter med nogle forretningsområder, som man måske ikke ellers ville kaste sig ud i. Lige nu er mit fokus på at lære en masse og opkvalificere mig selv, og jeg håber egentlig, at jeg bliver ved med at have den indstilling - derfor drømmer jeg også om på sigt at gøre brug af Ateas størrelse, og fortsat prøve kræfter med forskellige arbejds- og ansvarsområder, så jeg hele tiden lærer nyt og udvikler mig.  Hvem er Hvem er du som person? Hvad laver du fx i din fritid? Nævn gerne et

Jeg bor i Aarhus N, så der er ikke langt til Tangen - alligevel har jeg for nyligt købt en lille bil med gode råd og kyndig vejledning fra mine meget bilglade kollegaer i Netværk ;-) Så for tiden er jeg en del at finde på landevejene, men når jeg ikke er det, bruger jeg meget tid med familie og venner, og det vil typisk indbefatte brætspil, gåture og hygge. Derudover er jeg sammen med en gruppe andre Atea-folk netop startet til squash mandag og torsdag, og der er plads til flere - så kom endelig og vær med! 

 

 

 

Vi søger desværre ikke nye graduates i øjeblikket

Tilbage til Graduate