Spring til indhold
Tilbage til Graduate

Projektledelse – Secure Workspace

Ved hjælp af Citrix og Microsoft, skaber vi virtuelle applikationer og arbejdspladser til vores kunder. I forbindelse med projekt afvikling hos vores kunder, bruger vi tid på teknisk projektledelse. Det er her du, som graduate, kommer ind i billedet.

Sammen med teamet, vil du være med til at udvikle processer. Vi sikrer, at Atea leverer projekter, hvor ressourcer udnyttes optimalt. Leverancernes omfang skal matche kundens krav og forventninger,​ og leverancerne er kvalitetssikrede indenfor aftalt tid og pris. Alt dette set fra et teknisk synspunkt. Dvs. at der er brug for en vis teknisk forståelse i forhold til de projekter vi leverer. 

Som graduate i vores afdeling vil du få en varieret arbejdsuge og blive involveret i hele processen fra indledende workshops til projektet sættes i produktion. Du vil få indblik i den store variation af projekter, vi kører. Det bliver alt lige fra koordinering af mindre opgaver til styring af større projekter. Du vil blive involveret i den daglige eksekvering af projekter. Du lærer, hvordan den tekniske projektleder er med til at håndtere tekniske leverancer fra både Atea og kunden. 

Vi søger desværre ikke nye graduates i øjeblikket

Tilbage til Graduate