Spring til indhold
Tilbage til Graduate

Secure Workspace

Som en del af afdelingen Secure Workspace bliver du kollega i et velfungerende team, hvor sammenhold, inklusion og det gode fællesskab er i højsædet.

Som en del af afdelingen Secure Workspace bliver du kollega i et velfungerende team, hvor sammenhold, inklusion og det gode fællesskab er i højsædet. I teamet arbejdes der målrettet og professionelt for i samarbejde at skabe det bedst mulige resultat, hver gang. Det betyder, at læring og udvikling er i fokus, på den måde sikrer vi, at vi er med helt fremme i bussen.

Ved hjælp af Citrix og Microsoft arbejder vi med at skabe virtuelle arbejdspladser til vores kunder. Vi bruger mange kræfter på at promoverer os selv, og det er her du, som graduate, kommer ind i billedet.

 

Dine opgaver kommer hovedsageligt til at være med henblik på branding, og du vil, i tæt samarbejde med dine kolleger indenfor salg og marketing i teamet, arbejde med at udvikle billedet af afdelingen udadtil, for på den måde at styrke vores position på markedet. Du kommer med andre ord ikke til at sidde med den udviklende del af arbejdet, men får derimod en markant rolle i den forretningsorienterede del af afdelingen.

Teamet består af 16 medarbejdere, der er fordelt i både øst og vest. Nærmere bestemt sidder der 4 i Århus og de resterende 12 befinder sig i Ballerup. Vores kontor i Ballerup vil ligeledes være der, hvor du vil blive tilknyttet.

 

Kig rundt på sitet og se alle de andre spændende Graduate stillinger i Atea

Om dig

datacenter graduate

Vi vil gerne have at du lykkes bedst muligt som Atea graduate. Udgangspunktet for det er, at du besidder følgende kvalifikationer:

 

  • Du afslutter eller har netop afsluttet en videregående uddannelse på kandidatniveau (fx fra CBS, IT-U, AAU)
  • Du udviser initiativ, selvstændighed og tager ansvar
  • Du har gennemslagskraft og arbejder fokuseret
  • Du har et åbent sind og er god til at skabe relationer
  • Du når dine personlige og arbejdsrelaterede mål
  • Du er flydende på dansk og engelsk i både skrift og tale

 

Specifikt i vores afdeling vil det desuden være en fordel hvis du:

 

Specifikt i vores afdeling og med din rolle hos os, vil det desuden være en fordel, hvis du har en veludviklet forretningsforståelse, har mod på at udvikle billedet af afdelingen udadtil og har flair for at se muligheder overalt. Du må ligeledes gerne være udadvendt, optimistisk og generelt tilføre et friskt pust til afdelingen. I Secure Workspace er der altid godt humør, vi kommunikerer meget direkte og lige ud af posen, og vi bestræber os på, ikke at fremstå selvophøjede. Her er plads til alle og som vores nye kollega skal du være klar på, at blive inkluderet på lige fod med alle andre. Vi er meget fokuserede på udvikling og læring, hvorfor et graduate-forløb i vores afdeling, ikke forudsætter at du er ekspert fra start. Vi tilbyder derimod en god mulighed for at du kan bruge din teoretiske viden i praksis, at du kan dele ud af din viden til dine kolleger og at du kan blive en del af et solidt fællesskab.

Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte Nils Gunnersen på tlf. 30780005

 

skills

Tilbage til Graduate
Atea perceived better if you update your browser. Here you will find a new version of Internet Explorer