Spring til indhold
Tilbage til Graduate

CTO Security & Compliance

Som Graduate i CTO Security & Compliance vil du bidrage til udvikling, koordinering, forvaltning, rapportering og effektivisering af området og teamet. Du skal i samarbejde med teamet sikre, at vi følger kravene til compliance i branchen, samt udviklingen af tiltag, i dialog med vores kunder.

Du motiveres af, at du selvstændigt skal definere organisationens principper og processer inden for fagområdet og du er i stand til at udnytte og tilpasse dine kompetencer og værktøjer til organisationen. Det er en fordel, hvis du har kendskab/erfaring fra en driftsorganisation. 

 

Det betyder, at du sammen med dine kolleger i teamet og afdelingen blandt andet skal: 

  • Sikre dokumentation for, at vi overholder gængs praksis i vores forvaltning 
  • Varetage opfølgning på underleverandører. 
  • Være leveranceansvarlig og sikre, at virksomheden overholder gældende lovgivning. 

 

  • Deltage i at udvikle, drive og vedligeholde Atea Managed Service strategi, herunder gældende krav og principper. 
  • Deltage i udarbejdelse af awareness-kampagner mv. 
  • Deltage i udarbejdelse af risikovurderinger. 
  • Arbejde med IT Governance i samarbejde med organisationen og levere beslutningsmateriale til management. 
  • Håndtere revisionsprocessen for de generelle og specifikke revisionserklæringer, ISAE3402/3000. 
  • Opfølgning på kontroller og observationer. 

Vores graduates rejse

 

Jakob Mønster

Jakob Mønster - Graduate i Enterprise large accounts

Hvilken uddannelse har du?

Jeg er uddannet Cand. Negot fra SDU i Odense, med speciale i internationale markedsrelationer. Uddannelsen fokuserer både på økonomi, sprog og kultur, og dækker dermed bredt indenfor internationalt salg, hvilket jeg fandt meget interessant. Desuden tilbyder uddannelsen et indblik i de bløde værdier, der ofte følger med salg, da den gennem fag som markedsrelationer, kultur og forhandling, fokuserer på de mere menneskelige aspekter af slag. Gennem Ateas graduate-forløb får jeg mulighed for at byggede videre på de færdigheder jeg har tillært mig på uddannelsen, da man allerede fra dag ét får personligt ansvar og mulighed for at komme med ud på kundemøder. Desuden skaber den personlige coaching fra ledere en naturlig overgang fra teori til praksis.

Hvorfor lige IT-branchen og Atea?

Jeg synes IT-branchen er vildt spændende, da IT er en vital faktor i stort set alle virksomheders daglige drift og succes. Det er derfor vildt fedt at kunne hjælpe virksomheder med at opnå en konkurrencefordel, ved enten at kunne spare penge på deres it-budget, eller få endnu mere ud af penge, de i forvejen bruger på it. Jeg søgte om at blive graduate hos Atea, fordi Ateas brede vifte af produkter og services gør, at jeg kan stifte bekendtskab med stort set alle aspekter af virksomhedens it-infrastruktur. Grunden til at jeg søgte et graduate-forløb ved Atea var, at jeg anså Atea for at være det største it-hus på det nordiske marked, da de er eksperter indenfor en bred vifte af produktkategorier. Desuden ville Ateas brede vifte af produkter og services gøre at man gennem graduate-forløbet stiftede bekendtskab med stort set alle aspekter af en virksomheds it-infrastruktur. Derudover er jeg sikker på at it i fremtiden vil spille en større og større rolle i virksomheders mulighed for succes.

Hvilket af de 11 graduate-spor er du ansat i – og hvorfor har du valgt dette spor?

Jeger ansat i Enterprise Large Accounts, hvilket på visitkortet ville være overstat til en Account Manager. En Account Managers rolle i Atea er at være kundernes ”one point of contact” i Atea, hvilket betyder man er ansvarlig for at sammensætte det rigtige team på tværs af alle Ateas forretningsområder, så man bedst muligt kan hjælpe kunden med at løse deres udforinger eller optimere deres nuværende it. Derudover er man ansvarlig for at hjælpe kunden med at lægge deres overordnet it-strategi. Jeg valgte netop dette spor da jeg synes den daglige kontakt med kunden er meget spændende, og at det giver mulighed for at få en varieret arbejdsdag, da man ofte er ude af huset for at besøge kunder.

Hvad drømmer du om i forhold til din tid som graduate og din fremtid i Atea?

Jeg håber på graduate programmet kan give mig en masse erfaring og netværk som jeg kan benyttet mig af resten af min karrierer. Desuden håber jeg på de 2x ophold man har i andre dele af forretningen, kan være med til at giver mig en dybdegående viden of ”know how” om it, der gør mig i stand til at skabe flere konkurrencefordele for Ateas kunder.  Hvem er Hvem er du som person? Hvad laver du fx i din fritid? Nævn gerne et

I min fritid dyrker jeg meget sport såsom padel, golf og løb. Desuden bruger jeg meget tid på at ser jeg fodbold, især premier leauge, og er ikke bleg for at smide en del af min løn væk, i et forsøg på at vinde på odds. Fun fact: jeg kan de fleste af sangene fra Nik og Jay’s første plade udenad

 

 

 

Vi søger desværre ikke nye graduates i øjeblikket

Tilbage til Graduate