Spring til indhold
Tilbage til Graduate

Security

Som Graduate i Security, vil du i dit arbejde have en central rolle for vores udvikling inden for cybersikkerhed. Dette kræver ikke kun interesse for teknik, men også én der kan kommunikere komplekse løsningen med forskellige typer interessenter.

Vi er et lille ansvarsbevidst team, der arbejder tæt sammen med salg og tekniske specialister, ligesom vi trives med at levere høj kvalitet i vores arbejde. Teamet er en del af vores nordiske organisation, hvor vi arbejder tæt sammen for at levere robuste sikkerhedsløsninger til vores kunder. 

Du vil sammen med resten af teamet, møde nogle af de største private virksomheder og organisationer i Danmark, hvor du får ansvar for at hjælpe kunderne med, at vælge den helt rigtige sikkerhedsløsning. Vi har det løsningsmæssige ansvar for udvælgelse og rådgivning af kundernes cybersikkerhed. 

Teamet du skal samarbejde med, har en god og uformel omgangstone med respekt for hinandens forskelligheder og færdigheder. Vi motiveres af at nå vores mål og have en høj kundetilfredshed. 

Vi arbejder med at have et arbejdsmiljø, med højt engagement, faglig stolthed og godt humør. Vi fejrer dine succeser. Ikke kun fordi vi samler på glade kunder, men fordi dine succeshistorier i Atea har betydning for Danmarks digitale rejse. Vi ser det som vores opgave at medvirke til at bygge et bedre og mere innovativt Danmark, og det ansvar ligger hos hver enkelt kollega.

 

Vi søger desværre ikke nye graduates i øjeblikket

Tilbage til Graduate