Spring til indhold
Tilbage til Graduate

Service Delivery Management

Som Graduate I Service Delivery Management arbejder vi med at sikre at vores driftskunder modtager den forventede og aftalte service.

Service Delivery Management er den funktion/rolle, der følger op på de services og servicemål der er lovet kunden. Vi sætter en ære i at være kundens trusted advisor og kende kundens forretning så vi bedst muligt kan hjælpe dem. 

Sammen med teamet vil du være med til at sikre kundernes tilfredshed med deres Atea services. 

Som graduate i vores afdeling vil du få en varieret arbejdsuge og blive involveret i kunderettede aktiviteter omkring Business Relationship Management, udvikling af kundernes engagement og kontrakt hos Atea samt sikring af, at det der leveres er som det er aftalt. Aktiviteter som økonomi er ligeledes en central ting. Det drejer sig om såvel sikring af rette niveau for indtægterne samt kontrol med omkostningerne. 

Vores graduates rejse i Atea

 

Casper Bjerring

Casper Bering Jensen - Graduate i Service Delivery Management

Hils på Casper i Atea.

Som Graduate i Ateas Service Delivery Management er han med til at sikre, at alle punkter i kundernes kontrakter og kundetilfredsheden er i top.

Hvilken Uddannelse har du?

Jeg har en kandidat i Politik og Administration fra Aalborg Universitet.

Hvorfor lige IT-branchen og Atea?

Egentlig var det lidt tilfældigt. Jeg har tidligere arbejdet inden for det offentlige, men min interesse blev fanget af Ateas graduateforløb. Ansvaret, hurtige beslutninger og egne kunder var noget af det jeg savnede i mine tidligere stillinger. Det var ikke lige fordi jeg i forvejen havde så stor viden om IT, men det tænkte jeg, at det kunne jeg jo lære. Det var helt klart selve stillingen, der tiltrak mig.  

Hvad har overrasket dig gennem dit forløb?

Jeg havde egentlig ikke så mange konkrete forventninger ift. at starte i IT-branchen, da jeg ikke har en decideret IT-uddannelse eller tidligere erfaring inden for området, så det hele var ret nyt for mig. Jeg havde nogle overordnede idéer om, hvad det drejede sig om, men jeg kendte ikke til de konkrete opgaver forinden, så på den måde var jeg åben for alt det nye, men ikke specielt overrasket.

Hvad har du fået med dig i forløbet?

Jeg har helt klart fået styrket nogle af de kompetencer, som jeg havde i forvejen, og så har jeg fået en masse ny viden og erfaringer inden for IT-branchen. Jeg har eksempelvis lært en hel masse omkring IT-infrastruktur.

Hvordan har det været at være en del af en graduate-gruppe?

Det har været ret sjovt og anderledes at starte op på den måde. Vi har jo haft en eller anden form for sammenhold på tværs, også selvom nogle af os sidder i Ballerup og andre i Aarhus, så deler vi jo et eller andet sammen. Både i forhold til de sociale ting med fx at være ude og spise, såvel som de faglige aktiviteter oplever jeg, at det har været anderledes i forhold til mine andre kolleger, da vi graduates har et sammenhold, som går ud over det arbejdsrelaterede. Det har også været rigtig interessant at være på de forskellige kurser, eksempelvis omkring vores DISC-profiler og præsentationsteknikker, hvor jeg har lært en masse om mig selv – og også om de andre. Jeg har fået nogle metoder til at netværke med kunder, og jeg har opdaget nogle sider af mig selv, som jeg kan arbejde på.

Hvad drømmer du om at arbejde med i fremtiden?

Jeg er rigtig glad for det, som jeg laver lige nu, og så er jeg jo også blevet fastansat. Jeg har ikke som sådan en konkret 10 års plan, men jeg synes det er spændende at arbejde i Atea. Derudover har jeg ramt ned i en afdeling, som passer til mig, så lige nu synes jeg, at jeg har det rigtig godt, der hvor jeg er. Hvad har været det bedste ved at være i Atea?

Der er en meget anderledes kultur end i de andre steder, hvor jeg har været. Der bliver fx lagt meget ansvar på ens skuldre, og det kan jeg rigtig godt lide. Jeg kan få lov til at bestemme enormt mange ting selv, og man kan planlægge mange opgaver selv.

Hvorfor skal man ansøge om at blive en del af Ateas graduateforløb?

For mig har det været en god mulighed for at prøve mig selv af i mange forskellige roller, som man ikke nødvendigvis kan i andre stillinger. Det har været en ret vild måde at komme ind i en virksomhed på, hvor du får et ret bredt kendskab til Atea og kommer rundt og får indblik i nogle helt forskellige afdelinger.

 

Kim Bøgelund Hansen

Kim Bøgelund Hansen - Graduate i Service Delivery Management

Hils på Kim i Atea.

Som Graduate i Ateas Service Delivery Management, er han med til at sikre at alle punkter i kundernes kontrakter, og at kundetilfredsheden er i top.

Hvilken uddannelse har du?

Jeg har en Cand.merc. strategi og organisation fra Syddansk Universitet.

Hvorfor lige IT-branchen og Atea?

I løbet af mit studie har jeg haft øje for IT-branchen, og undervejs researchede og læste jeg en masse artikler om branchen. Der ligger nogle sjove udfordringer i en branche, som vækster enormt meget, og hvor der konstant sker en masse ting. Jeg skrev meget specifikt mit speciale inden for robotteknologi, hvilket jeg synes er en interessant side af branchen. Atea valgte jeg primært på grund af muligheden for at arbejde med Service Delivery Management, som jeg fik et ret godt indtryk af, da jeg søgte stillingen.

Hvad har overrasket dig gennem dit forløb?

En af de ting som har overrasket mig, er betydningen af at få et internt netværk inden for en organisation. I min rolle som SDM graduate kræver det en række relationer og kendskab til, hvem jeg skal gå til med forskellige problemstillinger og emner. Det har derudover overrasket mig positivt, hvor meget jeg har fået frihed til at byde ind med løsninger. Når jeg opdager områder, som kan løses anderledes, så får jeg ofte muligheden for at løbe med opgaven. Der er en høj grad af hjælpsomhed, og du kan altid finde en kollega, som vil hjælpe dig. Især som ny har det været gavnligt, at jeg har kunnet være helt ærlig omkring nogle af de ting, som jeg slet ikke kender til, og der har mine kolleger altid været villige til at hjælpe.Hvordan har det været at være en af del af en graduate-gruppen?

Jeg har fx brugt gruppen til at dele oplevelsen omkring at være ny i en virksomhed. På den måde har det været rigtig rart med nogle ligesindede, der går igennem de samme ting, som man selv gør. Det har været enormt værdifuldt for mig, og har været med til at skabe en del arbejdsglæde.Hvorfor skal man ansøge for at blive en del af Ateas graduateforløb?

Du skal ansøge, hvis du har lyst til at få rigtig meget indflydelse og ansvar i et forløb, som du i høj grad er med til at strukturere selv. I forløbet forventes det, at du tager en proaktiv rolle i din egen udvikling. Hvad drømmer du om at arbejde med i fremtiden?

Jeg drømmer om at få en form for ledelsesansvar, hvor jeg ligeledes kan tage min uddannelse i spil og kan præge nogle af strategiske beslutninger i organisationen.

 

 

Mette Graduate

Mette Stampe - Graduate i Service Delivery Management

Som Graduate i Ateas Service Delivery Management er hun med til at sikre, at alle punkter i kundernes kontrakter og kundetilfredsheden er i top.

Hvilken uddannelse har du?Min vej hertil: Jeg har en bachelor i sygepleje og et par års klinisk erfaring fra en kardiologisk medicinsk afdeling på Aarhus Universitetshospital. Efter at have arbejdet i en yderst højteknologisk afdeling, ønskede jeg at fordybe mig i hvordan teknologi i sundhedssektoren kan og skal være løsningen på at løfte nogle af de udfordringer, som vores sundhedsvæsen står i og overfor. Udvikling og ikke mindst implementering af teknologi er alfa omega for fremtiden – uanset branchen. Jeg valgte derfor at læse videre, og har nu en kandidat i Klinisk Videnskab og Teknologi fra Aalborg Universitet

Hvorfor lige IT-branchen og Atea?

Atea stiftede jeg første gang bekendtskab med ifm. TeleCare Nord leverancen til Region Nord. Telemedicinsk hjemmemonitorering af borgere med kroniske sygdomme, som eksempelvis KOL og hjertesvigt, er et fantastisk eksempel på, hvordan teknologi reelt kan være med til at løfte fremtidens sundhedsvæsen og dertil øge livskvaliteten for de mennesker, som har teknologien i hænderne. IT-branchen var ærlig talt ikke i mine tanker, da jeg blev færdiguddannet sygeplejerske, men jeg tror på IT og mennesker er gensidigt afhængige af hinanden.Hvilket af de 11 graduate-spor er du ansat i – og hvorfor har du valgt dette spor?

Jeg er ansat som Service Delivery Manager i AMS-forretningen (Atea Managede Services) i Aarhus. Atea har en bred vifte af ‘As a service-koncepter’: vi sælger nemlig ikke blot hard- og software, men også services ’på toppen’. I Service Delivery Management arbejder vi med at sikre at vores driftskunder modtager den forventede og aftalte service samt at kunderne er tilfredse med Atea som leverandør. Jeg er derfor optaget af at skabe en god og åben dialog med kunden, hvor omdrejningspunktet altid må være, at vores services skal skabe værdi for kunden.Hvad drømmer du om i forhold til din tid som graduate og din fremtid i Atea?

Jeg drømmer om at få lov til at prøve kræfter med forskellige discipliner, som i sidste ende vil klæde mig bedst muligt på, til at være en dygtig SDM’er. Det er skønt at opleve, hvordan Atea investerer I os nye graduates. Jeg har eksempelvis allerede været på ITIL Foundation kursus, og er nu certificeret. Graduate programmet er en enestående mulighed for at skabe et godt netværk i en stor virksomhed, hvor det kan være godt at vide, hvem man skal prikke på skulderen for at komme i mål med en given opgave.

Hvem er du som person? Hvad laver du fx i din fritid? Nævn gerne et par fun facts om dig selv.

Fun facts om mig:

  • Jeg kan køre og ikke mindst bakke med en trailer. Denne disciplin har jeg igennem det sidste års tid praktiseret i weekenderne, da vi har totalrenoveret vores 70’er hus.
  • Jeg farvesorterer vasketøjet på tørresnoren. Blåt hænger altså ved siden af blåt og brun ved siden af brun. Sokker ordnes naturligvis i par.
  • Jeg har på en rejse til New Zealand og Australien taget dykkercertifikat, riverraftet, sprunget bungyjump og faldskærmsudspring.
  • Jeg har lavet en Misse Møghe (Matador) og spærret min stakkels kæreste Rasmus ude på altanen imens jeg tog på arbejde.

 

 

 

Teodor

Teodor Mygind - Graduate i Service Delivery Management

Hils på Teodor i Atea.

Som Graduate i Service Delivery Management, hvor der er overensstemmelse mellem Ateas leverancer og kundens kontrakt.

Hvilken uddannelse har du?Jeg har en bachelor i erhvervsøkonomi og erhvervssprog, ngot., samt en kandidat i International Market Relations. Jeg har skrevet speciale om en lille dansk virksomhed vedrørende virksomhedspotentialet i Tyskland, hvor vi kiggede ned i markedspotentiale og markeds-entry.

Hvorfor lige IT-branchen og Atea?

Jeg har været selvstændig i en årrække, hvor vi har leveret IT-systemer til en lille nichebranche. IT-branchen virkede som en rigtig god vej at gå, hvis man vil være sikret i forhold til sin fremtidige karriere. Sikkerheden i ansættelsen betød meget for mig. Derudover oplevede jeg i min tidligere stilling, hvordan IT-systemerne spiller en kæmpestor rolle i driften af virksomheden. Jeg synes det er rigtig spændende at se, hvordan du kan tage forretningen til nye højder ved at have de rigtige systemer og den rigtige infrastruktur. I Atea har du muligheden for at udvikle dig. For mit vedkommende i Service Delivery Management, hvor du ikke nødvendigvis er IT-specialisten, men kan anvende dine evner som generalist fra en bred uddannelse.

Hvad har overrasket dig gennem dit forløb?

Atea er en rigtig stor og bredt favnende organisation og vi kan næsten alt, så det tager tid at sætte sig ind i det netværk, som er nødvendigt for at navigere i Atea.

Hvordan har det været at være en del af et graduateforløb?

Vi har været lidt i fredagsbar, fået sat ansigt på hinanden og skabt noget socialt af den vej. Det med at tage en kop kaffe efter frokost og dele nogle af de oplevelser man har i sin egen afdeling, det har skabt værdi. Vi er jo et stort hus med mange forskellige roller også indbyrdes på selve graduate holdet. Vi har en enkelt gang været på tværs af lokationerne og mødt de graduates, der sidder i Aarhus. Der er jo også en graduate, der sidder i den samme rolle som jeg, så det at kunne drøfte. hvordan det har været for hende i Aarhus, har været rigtig brugbart.Hvad har været det bedste ved at være i Atea indtil videre?

Udfordringerne tror jeg. Jeg blev lovet en stejl læringskurve af en af de tidligere graduates, og det har forløbet virkelig levet op til.

Hvorfor skal man ansøge om at blive en del af Ateas graduateforløb?

På grund af mulighederne. Atea er et stort hus, hvor du kan vokse på tværs, særligt igennem vores graduateforløb. Undervejs i forløbet har vi moduler af et par måneders varighed, hvor du får indblik i nogle forskellige aspekter af virksomheden og branchen. Jeg har for eksempel prøvet kræfter med projektledelse, hvilket er meget nærliggende i forhold til Service Delivery Management. Når du kommer fra universitetet, har du ikke altid et klart billede af, hvad du vil. Det får du virkelig afklaret på den her måde.

 

 

Vi søger desværre ikke nye graduates i øjeblikket

Tilbage til Graduate