Spring til indhold

Technology Development

Som Graduate i Technology Development, bliver du en del af et nyt Nordisk team bestående af 15 kolleger der arbejder med at udvikle og implementere avancerede Cloud-servises til vores kunder.  

Vores Cloud services produceres bla. via. Microsoft Azure, samt Ateas private cloud, installeret i egne datacentre. Vi benytter en langt række teknologiplatforme, støtteværktøjer, monitoreringssystemer, mm og samarbejder med verdens største leverandører inden for området. 

 

Technology Development har desuden et meget tæt samarbejde med afdelingen Investment & Supplier management og der vil være mulighed for at løse tværgående opgaver og således at kombinere teknologi med økonomi, samt leverandørrelationer.

Vores graduates rejse i Atea

 

Katrine

Bine Sofie Paludan Mikkelsen - Graduate i Technology Office

Hils på Bine i Atea.

Hvilken uddannelse har du?Jeg har en bachelor i international virksomhedskommunikation i engelsk og kommunikation og en Cand.it (ITKO) i IT, kommunikation og organisation

Hvorfor lige IT-branchen og Atea?

Først og fremmest lå IT-branchen til højrebenet for mig, da jeg har valgt at uddanne mig indenfor IT. Derudover bunder valget om IT-branchen særligt i, at IT i dag er en næsten uundgåelig katalysator for værdiskabelse og forretningsudvikling, hvorfor jeg ønskede at lære om samspillet mellem IT og andre organisatoriske mekanismer. Derudover er jeg særligt interesseret i at arbejde med potentialet i virksomheder, teknologiske udviklinger og IT-løsninger, og sikre, at interessenter får den maksimale værdi ud af anbefalinger og løsninger. Jeg valgte primært Atea på grund af graduateforløbet. Jeg ville gerne lære og dygtiggøre mig, og da jeg startede i Atea, måtte jeg da også hurtigt se i øjnene, at IT ikke længere var et teoretisk begreb. Derimod betød IT pludselig også IT-infrastruktur, specifikke systemer og komplekse services, og jeg måtte igen konsultere kloge hoveder og lærebøge

Hvilket af de 11 graduate-spor er du ansat i – og hvorfor har du valgt dette spor? ?

Jeg er ansat i Technology Office, hvori graduatestillingen primært arbejder med projekter rettet mod intern optimering af virksomheden. Jeg valgte dette spor, en smule uvis om, hvad det ville indebære, men med et ønske om at arbejde med forretningsudvikling og procesoptimering, hvilket jeg har fået indfriet. Hvad drømmer du om i forhold til din tid som graduate og din fremtid i Atea? 

Da min uddannelse har været meget holistisk, er mine forhåbninger for min tid i graduateforløbet: at jeg får prøvet mine kompetencer af; at jeg lærer og dygtiggør mig; og at jeg finder min plads og passion.  

Hvem er du som person? Hvad laver du fx i din fritid? Nævn gerne et par fun facts om dig selv. ?

Min fritid tilbringer jeg med venner og familie eller med en god serie, og så er jeg netop begyndt at spille squash med en række kollegaer. Fun facts: der er over 40 planter i min lejlighed; jeg er vokset op med katten Mads Mikkelsen; jeg har boet i Kina og snakker også lidt mandarin.  

 

 

Mads Herdichek Jepsen - Graduate i Technology Office

Hils på Mads i Atea.

Hvilken uddannelse har du?Jeg er uddannet som Cand. Merc. på Aarhus Universitet, BSS, med speciale i Innovation Management and Business Development. 

Hvorfor lige IT-branchen og Atea?

Jeg valgte Atea, da jeg synes, at IT-branchen er en spændende udfordring, og fordi jeg gerne vil deltage i den rivende udvikling, der hele tiden sker på området.  

Hvilket af de 11 graduate-spor er du ansat i – og hvorfor har du valgt dette spor? ?

Jeg blev ansat i Technology Office i AMS, hvor jeg med det samme fik en opgave om at forbedre en intern proces. Jeg synes at lige netop den afdeling lød interessant, da det gav en masse muligheder og udfordringer, og fordi at det ville passe rigtig godt med min uddannelsesmæssige baggrund. Hvad drømmer du om i forhold til din tid som graduate og din fremtid i Atea? 

Jeg kunne rigtig godt tænke mig en rotation på et af Ateas kontorer i udlandet, da jeg rigtig gerne vil prøve at arbejde internationalt. Det håber jeg bliver mere realistisk med implementeringen af one AMS.  

Hvem er du som person? Hvad laver du fx i din fritid? Nævn gerne et par fun facts om dig selv. ?

Jeg er lige flyttet i en lejlighed efter mange år i studiebolig, så jeg har fundet ud af at jeg åbenbart går rigtig meget op i møbler og indretning. Ellers er jeg rigtig glad for at lave mad, hvilket også tvinger mig til at svømme og spille tennis engang imellem.  

 

Vi søger desværre ikke nye graduates i øjeblikket