Spring til indhold
Tilbage til Graduate

Technology Office

Som graduate i vores division vil du få en varieret arbejdsuge og blive involveret i udvikling af det overordnede rammeværktøj for en række centrale processer i divisionen Atea Managed Services,

I Technology Office, arbejder vi med forretningsudvikling og forretningskritiske processer på tværs af den del af organisationen, der hedder Atea Managed Services.

Sammen med divisionen vil du være med til at sikre en ensartet service til vores kunder med udgangspunkt i kundernes krav til en strømlinet leveranceorganisation internt i Atea.

 

Som graduate i vores division vil du få en varieret arbejdsuge og blive involveret i udvikling af det overordnede rammeværktøj for en række centrale processer i divisionen Atea Managed Services, som favner mange typer medarbejdere fra specialister, projektledere og procesmedarbejdere.

 

Vores graduates rejse i Atea

 

Casper Bjerring

Casper Bering Jensen - Graduate i Service Delivery Management

Hils på Casper i Atea.

Som Graduate i Ateas Service Delivery Management er han med til at sikre, at alle punkter i kundernes kontrakter og kundetilfredsheden er i top.

Hvilken Uddannelse har du?

Jeg har en kandidat i Politik og Administration fra Aalborg Universitet.

Hvorfor lige IT-branchen og Atea?

Egentlig var det lidt tilfældigt. Jeg har tidligere arbejdet inden for det offentlige, men min interesse blev fanget af Ateas graduateforløb. Ansvaret, hurtige beslutninger og egne kunder var noget af det jeg savnede i mine tidligere stillinger. Det var ikke lige fordi jeg i forvejen havde så stor viden om IT, men det tænkte jeg, at det kunne jeg jo lære. Det var helt klart selve stillingen, der tiltrak mig.  

Hvad har overrasket dig gennem dit forløb?

Jeg havde egentlig ikke så mange konkrete forventninger ift. at starte i IT-branchen, da jeg ikke har en decideret IT-uddannelse eller tidligere erfaring inden for området, så det hele var ret nyt for mig. Jeg havde nogle overordnede idéer om, hvad det drejede sig om, men jeg kendte ikke til de konkrete opgaver forinden, så på den måde var jeg åben for alt det nye, men ikke specielt overrasket.

Hvad har du fået med dig i forløbet?

Jeg har helt klart fået styrket nogle af de kompetencer, som jeg havde i forvejen, og så har jeg fået en masse ny viden og erfaringer inden for IT-branchen. Jeg har eksempelvis lært en hel masse omkring IT-infrastruktur.

Hvordan har det været at være en del af en graduate-gruppe?

Det har været ret sjovt og anderledes at starte op på den måde. Vi har jo haft en eller anden form for sammenhold på tværs, også selvom nogle af os sidder i Ballerup og andre i Aarhus, så deler vi jo et eller andet sammen. Både i forhold til de sociale ting med fx at være ude og spise, såvel som de faglige aktiviteter oplever jeg, at det har været anderledes i forhold til mine andre kolleger, da vi graduates har et sammenhold, som går ud over det arbejdsrelaterede. Det har også været rigtig interessant at være på de forskellige kurser, eksempelvis omkring vores DISC-profiler og præsentationsteknikker, hvor jeg har lært en masse om mig selv – og også om de andre. Jeg har fået nogle metoder til at netværke med kunder, og jeg har opdaget nogle sider af mig selv, som jeg kan arbejde på.

Hvad drømmer du om at arbejde med i fremtiden?

Jeg er rigtig glad for det, som jeg laver lige nu, og så er jeg jo også blevet fastansat. Jeg har ikke som sådan en konkret 10 års plan, men jeg synes det er spændende at arbejde i Atea. Derudover har jeg ramt ned i en afdeling, som passer til mig, så lige nu synes jeg, at jeg har det rigtig godt, der hvor jeg er. Hvad har været det bedste ved at være i Atea?

Der er en meget anderledes kultur end i de andre steder, hvor jeg har været. Der bliver fx lagt meget ansvar på ens skuldre, og det kan jeg rigtig godt lide. Jeg kan få lov til at bestemme enormt mange ting selv, og man kan planlægge mange opgaver selv.

Hvorfor skal man ansøge om at blive en del af Ateas graduateforløb?

For mig har det været en god mulighed for at prøve mig selv af i mange forskellige roller, som man ikke nødvendigvis kan i andre stillinger. Det har været en ret vild måde at komme ind i en virksomhed på, hvor du får et ret bredt kendskab til Atea og kommer rundt og får indblik i nogle helt forskellige afdelinger.

 

Kim Bøgelund Hansen

Kim Bøgelund Hansen - Graduate i Service Delivery Management

Hils på Kim i Atea.

Som Graduate i Ateas Service Delivery Management, er han med til at sikre at alle punkter i kundernes kontrakter, og at kundetilfredsheden er i top.

Hvilken uddannelse har du?

Jeg har en Cand.merc. strategi og organisation fra Syddansk Universitet.

Hvorfor lige IT-branchen og Atea?

I løbet af mit studie har jeg haft øje for IT-branchen, og undervejs researchede og læste jeg en masse artikler om branchen. Der ligger nogle sjove udfordringer i en branche, som vækster enormt meget, og hvor der konstant sker en masse ting. Jeg skrev meget specifikt mit speciale inden for robotteknologi, hvilket jeg synes er en interessant side af branchen. Atea valgte jeg primært på grund af muligheden for at arbejde med Service Delivery Management, som jeg fik et ret godt indtryk af, da jeg søgte stillingen.

Hvad har overrasket dig gennem dit forløb?

En af de ting som har overrasket mig, er betydningen af at få et internt netværk inden for en organisation. I min rolle som SDM graduate kræver det en række relationer og kendskab til, hvem jeg skal gå til med forskellige problemstillinger og emner. Det har derudover overrasket mig positivt, hvor meget jeg har fået frihed til at byde ind med løsninger. Når jeg opdager områder, som kan løses anderledes, så får jeg ofte muligheden for at løbe med opgaven. Der er en høj grad af hjælpsomhed, og du kan altid finde en kollega, som vil hjælpe dig. Især som ny har det været gavnligt, at jeg har kunnet være helt ærlig omkring nogle af de ting, som jeg slet ikke kender til, og der har mine kolleger altid været villige til at hjælpe.Hvordan har det været at være en af del af en graduate-gruppen?

Jeg har fx brugt gruppen til at dele oplevelsen omkring at være ny i en virksomhed. På den måde har det været rigtig rart med nogle ligesindede, der går igennem de samme ting, som man selv gør. Det har været enormt værdifuldt for mig, og har været med til at skabe en del arbejdsglæde.Hvorfor skal man ansøge for at blive en del af Ateas graduateforløb?

Du skal ansøge, hvis du har lyst til at få rigtig meget indflydelse og ansvar i et forløb, som du i høj grad er med til at strukturere selv. I forløbet forventes det, at du tager en proaktiv rolle i din egen udvikling. Hvad drømmer du om at arbejde med i fremtiden?

Jeg drømmer om at få en form for ledelsesansvar, hvor jeg ligeledes kan tage min uddannelse i spil og kan præge nogle af strategiske beslutninger i organisationen.

 

 

Katrine

Katrine Hildebrandt - Graduate i Service Delivery Management

Hils på Katrine i Atea.

Som Graduate i Ateas Service Delivery Management er hun med til at sikre, at alle punkter i kundernes kontrakter og kundetilfredsheden er i top.

Hvilken uddannelse har du?Jeg har en kandidat i It, Kommunikation og organisation fra Aarhus Universitet.

Hvorfor lige IT-branchen og Atea?

Jeg har været studievejleder på Aarhus Universitet, og har derfor et rigtig godt kendskab til mange af de uddannelser, som jeg har rådgivet i. Derfor var jeg helt sikker fra starten af omkring min interesse for IT. Min far er også ’gammel’ netværksmand fra TeleDanmark og Jysk Telefon, så på den måde har jeg også fået IT ind nærmest med modermælken, og jeg kender mange fagord i forvejen. På den måde var det nemt for mig at træde ind i denne verden. Derudover har jeg også altid haft det sådan, at jeg synes, at IT-branchen mangler nogle kvinder, så på den måde passer det mig godt at kunne gøre noget andet, end det mange lige havde forstillet sig jeg ville gøre. I forhold til Atea, så er det jo en kæmpe virksomhed: Alle kender Atea, og det er jo fedt at komme ind i en stor og anerkendt virksomhed. Når det nu også er så stor en virksomhed, så tænker jeg også, at Atea netop kan løfte opgaven med at få en række graduates ind med forskellig baggrund. Det er jo en investering for virksomheden og et trygt sted at starte sin karriere som nyuddannet.

Hvad har overrasket dig gennem dit forløb?

Det er positivt, at når man som ny kommer med forslag til, hvordan tingene kan blive gjort anderledes, så bliver der lyttet til én. På den måde har jeg mødt en åbenhed i for eksempel at få lov til at være med til at ændre i nogle af processerne. Selvom man er en grønskolling, så at sige, så bliver man stadig lyttet til. Det har overrasket mig, hvor mange kunder Atea faktisk har. Jeg vidste jo godt, at mængden var stor, men det er alligevel kommet bag på mig. Det er også kommet bag på mig, hvor flad virksomhedsstrukturen egentlig er – det er fuldstændig fantastisk. Det er nemt at gå både til egen leder eller sin leders leder. Der er ikke meget hierarki på den måde – faktisk virker det meget jordnært. Man kunne forestille sig med så stor en virksomhed, at systemet var meget rigidt, men det har jeg ikke oplevet. Det har virkelig været positivt.Hvordan har det været at være en del af et graduateforløb?

Lige i vores tilfælde er det lidt anderledes – men sådan er det jo bare at sidde på kontoret i Jylland, når de fleste sidder i Ballerup. Vi har eksempelvis kun været i Ballerup en enkelt gang og mødt hinanden allesammen. Det gør det sparsomt at opleve fællesskabsfølelsen blandt samtlige graduates. Folk har heller ikke været på kontorerne ret meget på grund af coronanedlukning, men vi er dog gode til at snakke sammen under de givne forudsætninger, selvom det også har været svært at være ny, når man arbejder remote. Heldigvis har det været rart for mig med mine tilknyttede buddies, der har hjulpet mig over Teams.

Hvorfor skal man ansøge om Ateas graduateforløb?

Det skal man, hvis man ikke er færdig med at lære, og det at tage et graduateforløb på denne måde gør, at man i et roligt tempo kan kombinere teori og praksis. Du har en virkelig stejl læringskurve, så jeg har det i virkeligheden sådan: Hvorfor skal man ikke tage et graduateforløb? Jeg har kun gode ting at sige om forløbet. I Atea er der en virkelig fin Work-Life-balancen, og vi har selv fået meget frie tøjler og medbestemmelse over forløbet. Du får derudover gradvist ansvar, og for mig er det den perfekte måde at komme ind på arbejdsmarkedet på.

 

Teodor

Teodor Mygind - Graduate i Service Delivery Management

Hils på Teodor i Atea.

Som Graduate i Service Delivery Management, hvor der er overensstemmelse mellem Ateas leverancer og kundens kontrakt.

Hvilken uddannelse har du?Jeg har en bachelor i erhvervsøkonomi og erhvervssprog, ngot., samt en kandidat i International Market Relations. Jeg har skrevet speciale om en lille dansk virksomhed vedrørende virksomhedspotentialet i Tyskland, hvor vi kiggede ned i markedspotentiale og markeds-entry.

Hvorfor lige IT-branchen og Atea?

Jeg har været selvstændig i en årrække, hvor vi har leveret IT-systemer til en lille nichebranche. IT-branchen virkede som en rigtig god vej at gå, hvis man vil være sikret i forhold til sin fremtidige karriere. Sikkerheden i ansættelsen betød meget for mig. Derudover oplevede jeg i min tidligere stilling, hvordan IT-systemerne spiller en kæmpestor rolle i driften af virksomheden. Jeg synes det er rigtig spændende at se, hvordan du kan tage forretningen til nye højder ved at have de rigtige systemer og den rigtige infrastruktur. I Atea har du muligheden for at udvikle dig. For mit vedkommende i Service Delivery Management, hvor du ikke nødvendigvis er IT-specialisten, men kan anvende dine evner som generalist fra en bred uddannelse.

Hvad har overrasket dig gennem dit forløb?

Atea er en rigtig stor og bredt favnende organisation og vi kan næsten alt, så det tager tid at sætte sig ind i det netværk, som er nødvendigt for at navigere i Atea.

Hvordan har det været at være en del af et graduateforløb?

Vi har været lidt i fredagsbar, fået sat ansigt på hinanden og skabt noget socialt af den vej. Det med at tage en kop kaffe efter frokost og dele nogle af de oplevelser man har i sin egen afdeling, det har skabt værdi. Vi er jo et stort hus med mange forskellige roller også indbyrdes på selve graduate holdet. Vi har en enkelt gang været på tværs af lokationerne og mødt de graduates, der sidder i Aarhus. Der er jo også en graduate, der sidder i den samme rolle som jeg, så det at kunne drøfte. hvordan det har været for hende i Aarhus, har været rigtig brugbart.Hvad har været det bedste ved at være i Atea indtil videre?

Udfordringerne tror jeg. Jeg blev lovet en stejl læringskurve af en af de tidligere graduates, og det har forløbet virkelig levet op til.

Hvorfor skal man ansøge om at blive en del af Ateas graduateforløb?

På grund af mulighederne. Atea er et stort hus, hvor du kan vokse på tværs, særligt igennem vores graduateforløb. Undervejs i forløbet har vi moduler af et par måneders varighed, hvor du får indblik i nogle forskellige aspekter af virksomheden og branchen. Jeg har for eksempel prøvet kræfter med projektledelse, hvilket er meget nærliggende i forhold til Service Delivery Management. Når du kommer fra universitetet, har du ikke altid et klart billede af, hvad du vil. Det får du virkelig afklaret på den her måde.

 

 

Kig rundt på sitet og se alle de andre spændende Graduate stillinger i Atea

Om dig

service delivery graduate

Vi vil gerne have at du lykkes bedst muligt som Atea graduate. Udgangspunktet for det er, at du besidder følgende kvalifikationer:

 

  • Du afslutter eller har netop afsluttet en videregående uddannelse på kandidatniveau (fx fra CBS, IT-U, DTU)
  • Du udviser initiativ, selvstændighed og tager ansvar
  • Du har gennemslagskraft og arbejder fokuseret
  • Du har et åbent sind og er god til at skabe relationer 
  • Du når dine personlige og arbejdsrelaterede mål
  • Du er flydende på dansk og engelsk i både skrift og tale

 

Specifikt i vores afdeling vil det desuden være en fordel, hvis du

 

 

  • Kan se sammenhænge i data og procesbeskrivelser med understøttelse af vores IT-platform, gennem arbejdet med data
  • Er nysgerrig og udfordrende på at forstå komplekse sammenhænge og processer i en stor forretningsenhed
  • Kan arbejde sammen med teknisk dygtige interessenter og omsætte overordnede dokumentation til konkrete handlingsplaner for andre afdelinger
  • Har lyst og mod til at stille dig op foran et publikum og selv tage styringen i undervisningssammenhæng

Du vil blive tilknyttet vores afdeling i Ballerup eller Århus

Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte John Davies Madsen på tlf. 3078 0742

 

 

 

 

 

skills

Tilbage til Graduate
Atea perceived better if you update your browser. Here you will find a new version of Internet Explorer