Spring til indhold

Visual & Collaboration

Kom og bliv en del af Landsholdet i Informationsteknologi – vi søger nye talentfulde spillere til vores graduate hold. Som graduate i Atea får du nogle af Danmarks dygtigste og mest engagerede it-specialister som kollegaer.

Som Graduate i Atea Visual & Collaboration lander du I et spændende team af specialister indenfor AV og Collaboration løsninger.

Afdelingen arbejder tæt sammen med vores kunder på konkrete AV & Video løsninger f.eks. mødelokaler, undervisningslokaler, special løsninger så som avancerede auditorier, bestyrelseslokaler og receptionsområder men kan også være generelle signage opgaver med udrulning i mange forskellige lokaler på mange forskellige lokationer. Kunderne kan være både være offentlige og private fra de mindre til de helt store.

 

 

I vores team vil du få indblik i vores strategiarbejde og forretningsudvikling, så vi sikrer, at vi bibeholder førertrøjen i dette forretningsområde. Du kommer til at arbejde tæt sammen med Strategy & Business Development Manager og deltager aktivt på konkrete spændende opgaver.

Vores graduates rejse i Atea

 

Hanna Levin

Hannah Levin  - Graduate i Project Management

Hannah Levin – Graduate i Project Management

Hvilken uddannelse har du?

Jeg har en bachelor i International Virksomhedskommunikation og engelsk, samt en kandidat i kommunikation/Cand.comm.

Hvorfor lige IT-branchen og Atea?Under min uddannelse reflekterede jeg meget over, hvilken branche jeg bedst kunne se mig selv arbejde i, når jeg var færdig. Jeg har haft flere spændende og lærerige jobs sideløbende med min uddannelse, og ønskede at prøve kræfter med en ny branche, nye udfordringer og typer af projekter. Derfor var IT-branchen oplagt! Jeg havde i forvejen hørt en del om Ateas graduate program og så det som en rigtig god mulighed for at stifte bekendtskab med IT-branchen, hvor læring og sparring samtidig er en del af programmets kerne.

 

Hvilket graduate spor er du ansat i – og hvorfor har du valgt dette spor?

Jeg valgte Project Management-sporet, ­da projektledelse er en disciplin, jeg har beskæftiget mig med i mine tidligere jobs, og som altid har interesseret mig. Det var desuden oplagt at bygge videre på min eksisterende ’projektleder-profil’ og arbejde med projekter på en ny måde, i et nyt fagligt miljø. Jeg har de seneste år sporet mig ind på, at projektledelse og projektorienteret arbejde virker som ’min rette hylde’, og derfor var det en oplagt mulighed. Graduate programmet har for mig været en naturlig vej ind i it-branchen. Som projektleder har jeg haft noget erfaring med mig i bagagen, men dét at arbejde med tekniske projekter, er helt nyt for mig.

Hvad drømmer du om i forhold til din tid som graduate og din fremtid i Atea?

Som graduate hos Atea, kan jeg lære af nogle af de bedste i branchen og prøve kræfter med en masse forskellige projekter, store som små - både internt og eksternt. Det er mit klare indtryk, at mit team består af en bred pallette af dygtige, engagerede og erfarne projektledere, som på hver deres måde kan inspirere mig og bidrage til min udvikling. Derudover er huset fuld af spændende mennesker og profiler, som jeg nyder at arbejde sammen med og lære af. Jeg stræber efter at tilegne mig mest mulig indsigt, viden og redskaber, som jeg kan bruge i mit virke som projektleder, både under graduate forløbet og senere hen i Atea. 

Hvem er du som person?

Som person er jeg meget positiv, ambitiøs og ærlig. Jeg er nysgerrigt anlagt og nyder at skabe relationer, både fagligt og socialt. Til daglig bor jeg på Østerbro med min kæreste og vores to drenge, hvorfor jeg de fleste timer i døgnet er godt beskæftiget men enten arbejde, lego-byggeri eller madlavning.

 

Vi søger desværre ikke nye graduates i øjeblikket