Laddar meny

Sales Specialist til Collaboration & Visual Solutions

Ballerup
Ansøgningsfrist 2018-05-02

Er du specialiseret i AV og værdibaseret salg og forstår du Enterprise markedets udfordringer?

Få succes som Sales Specialist hos Nordens største leverandør af it-infrastruktur
Vi søger nu en ambitiøs og kompetent kollega, der kan være med til at styrke vores målrettede AV fokus på Enterprise kunder, som hos os er virksomheder med over 500 ansatte. Du får base på vores kontor i Ballerup.

 

Du bliver en del af et engageret, målrettet og kompetent team, der sælger kombineret AV hardware og software løsninger som bl.a. interaktive skærme, MODOS (sanse rum), Wizefloor (interaktive gulve), informationsløsninger, deling af indhold, realtids kommunikation, mødelokaler mm.  

   

Dine primære opgaver

I rollen som Sales Specialist får du ansvaret for salg af løsninger til det sjællandske Enterprise marked. Vi forventer, at du med dit kendskab til dette marked kan rådgive vores kunder til den rigtige løsning, udarbejde fyldestgørende tilbud, lukke ordrer, besigtige lokaliteterne hos kunden, samt sikre en god aflevering af ordren, så monteringsafdelingen kan afslutte sagen med høj kundetilfredshed.

  

Om dig

For at få succes i rollen kræver det, at du har erfaring med AV branchen og forståelse for hvordan digitalisering af Enterprise markedet kan optimere den daglige drift og øge oplevelsen.  Dette kombinerer du med salgs- og produktindsigt inden for AV, samt en nysgerrighed i forhold til at følge digitaliseringsudviklingen inden for Enterprise markedet.

 

Vi forestiller os, at du har:

  • 5-8 års erfaring inden for B2B løsningssalg - gerne fra AV branchen
  • Et bredt produktkendskab inden for intelligente AV løsninger bestående af både hardware og software
  • Dokumenteret erfaring med at flytte fokus fra produktsalg til værdibaseret salg med kundens behov og udfordringer i centrum
  • Erfaring med at tale med forretningsbeslutningstagere på flere niveauer
  • Evnen til at udfordre og inspirere kunderne i øjenhøjde
  • Evnen til at drive salgsprocesser i sammenspil med kunder, partnere og kollegaer på en struktureret måde
  • Evnen til at influere strategiske købs- og beslutningsprocesser og interessenter hos kunden

 

Vil du bygge Danmark med it?

For at kunne skabe en it-infrastruktur i verdensklasse, skal Atea være det naturlige valg, hvor du som medarbejder udvikler dig sammen med branchens mest kompetente og engagerede kollegaer – vi kalder det The Place To Be. Det bliver vi ikke, fordi vi er Nordens største it-leverandør, men fordi vi er begejstrede for den forskel, vi sammen kan gøre med it. Vi tilbyder høj faglig udvikling og en uformel kultur, hvor du kan arbejde selvstændigt med frie rammer og masser af albuerum. Derfor skal du have lyst til at gribe det ansvar, du får fra dag ét.

 

Vi håber, du vil være med?

 

Ansættelsestidspunkt

Snarest muligt.

 

Ansættelsessted

Ballerup. 

 

Kontakt og ansøgning

Har du spørgsmål til jobbet, er du velkommen til at kontakte Salgschef, Søren Trojel på tlf. 3078 0146.

 

Ansøgningsfrist

Send din ansøgning med CV senest den 2. maj 2018. Vi gør opmærksom på, at vi løbende indkalder til samtale og lukker rekrutteringen, så snart vi har fundet den rette kandidat, så send gerne din ansøgning med CV allerede i dag.

 

 

Vi ser frem til at høre fra dig!

 

Sammen gør vi Danmark til digital verdensmester
Sammen med vores kunder og samarbejdspartnere bygger vi et digitalt Danmark, vi kan være stolte af. Som Nordens største leverandør af it-infrastruktur gør vi det nemt for vores kunder. Vi leverer skræddersyede it-løsninger, der fremtidssikrer og skaber værdi for vores kunders forretning. Vi gør det, fordi vi tror på, at it er og bliver den væsentligste drivkraft bag Danmarks succes. Med vores 1600 medarbejdere har vi en stærk lokal tilstedeværelse med afdelinger fordelt over hele Danmark. Atea-koncernen er repræsenteret i hele Norden og Baltikum og noteret på Oslo Børs. 

 

Søg job
Atea perceived better if you update your browser. Here you will find a new version of Internet Explorer