Kok til kantinen i Kolding

Kolding
Ansøgningsfrist 2018-12-20

Til at servicere vores gode kolleger i Atea med god mad og forplejning søger vi en uddannet kok på fuld tid til kantinen i Kolding.

Få succes som Kok hos Nordens største leverandør af it-infrastruktur
I køkkenet i Kolding skal der laves med til ca. 60 sultne kolleger og gæster hver dag. Lige som der også skal arrangeres forplejning til møder og kurser, der bliver afholdt på vores kontor.

Vores hus i Kolding stod klar i efteråret 2016, så du kommer til at arbejde i et nyt køkken. Din daglige sparring vil du have med din leder, Lone, som er Kantine leder i Aarhus. Så selv om du arbejder for dig selv er du ikke alene og jo tættere dialog du har med dine gæster, jo større glæde og tilfredshed vil du opnå.

  

Dine primære opgaver

Vi har stort fokus på at lave sund, ernæringsrigtig, god, varieret og inspirerende mad til medarbejdere og gæster – hver dag. I Atea arbejder vi med at have god energi igennem hele dagen – det sikre vi i den daglige tilberedning og det er vi stolte af!

Du står selv for alle opgaver, som fx udarbejdelse af menu, varebestilling, egenkontrol, madlavning, rengøring og meget mere.

Derfor er det er helt klart en fordel, at du har været i kantine før, og ved hvad det handler om i en travl hverdag, hvor vi arbejder op imod kantinens åbningstid fra kl. 11.30 -13.30. Din arbejdstid er kl. 7.00 – 15.00.

 

Om dig

Du er faglært kok, og kan hver dag skabe en alsidig frokost buffet med varme retter, kolde retter og stor salatbar vi forventer, at du som person er:

  • Mødestabil
  • Glad og positiv
  • Fleksibel
  • Udadvendt
  • Alsidig

 

Du taler og skriver dansk, har kendskab til MS Office, samt har kørekort til personbil. Du er engageret i dit arbejde og dine kolleger rent socialt – og fik vi nævnt et godt humør?
Til gengæld får du frihed under ansvar, og du får gode kolleger i et hus, hvor du naturligvis har meget tilfredse kunder.
Så kan du bevare overblikket selv når der er travl, vil vi meget gerne høre fra dig.

 

Vil du bygge Danmark med it?

For at kunne skabe en it-infrastruktur i verdensklasse, skal Atea være det naturlige valg, hvor du som medarbejder udvikler dig sammen med branchens mest kompetente og engagerede kollegaer – vi kalder det The Place To Be. Det bliver vi ikke, fordi vi er Nordens største it-leverandør, men fordi vi er begejstrede for den forskel, vi sammen kan gøre med it. Vi tilbyder høj faglig udvikling og en uformel kultur, hvor du kan arbejde selvstændigt med frie rammer og masser af albuerum. Derfor skal du have lyst til at gribe det ansvar, du får fra dag ét.

 

Vi håber, du vil være med?

 

Ansættelsestidspunkt

Snarest muligt, men vi venter gerne på den rette kandidat.

 

Ansættelsessted

Kolding.

 

Kontakt og ansøgning

Har du spørgsmål til jobbet, er du velkommen til at kontakte Manager, Kantine Vest, Lone Kühnell Falkenberg på lone.kuhnell.falkenberg@atea.dk

 

Ansøgningsfrist

Send din ansøgning med CV senest den 20. december 2018. Vi gør opmærksom på, at vi løbende indkalder til samtale og lukker rekrutteringen, så snart vi har fundet den rette kandidat, så send gerne din ansøgning med CV allerede i dag.

 

 

Vi ser frem til at høre fra dig!

 

Vi bygger Danmark med it
Sammen med vores kunder og samarbejdspartnere bygger vi et digitalt Danmark, vi kan være stolte af. Vi leverer skræddersyede it-løsninger, der fremtidssikrer og skaber værdi for vores kunders forretning. Vi gør det, fordi vi tror på, at it er og bliver den væsentligste drivkraft bag Danmarks succes. Med vores mere end 1600 medarbejdere har vi en stærk lokal tilstedeværelse med afdelinger fordelt over hele Danmark. Atea Danmark har den højeste internationale antibestikkelsescertificering; ISO 37001. Atea-koncernen er repræsenteret i hele Norden og Baltikum og noteret på Oslo Børs.

 

 

 

Søg job
Atea perceived better if you update your browser. Here you will find a new version of Internet Explorer