Financial Controller

Aarhus
Ansøgningsfrist 2019-03-11

Sammen med vores kunder over hele landet bygger vi Danmark med it. Atea implementerer innovative it-løsninger, der kan være med til at øge produktiviteten og styrke konkurrenceevnen og velfærden i vores samfund. Til at hjælpe os med denne opgave, søger vi en Controller til vores Financial Controlling afdeling i Aarhus.

Få succes som Financial Controller hos Nordens største leverandør af it-infrastruktur
Hvis du er en talknuser, har sans for detaljen og værdsætter ansvar – så har vi jobbet for dig!

Du vil blive en del af et ungt og succesfuldt finance team, som vægter en social hverdag og en uformel omgangstone meget højt. Her vil du få en udfordrende og spændende dagligdag, hvor du vil indgå i et højtydende team, bestående af seks dygtige Controllere.

  

Dine primære opgaver

Du vil som Financial Controller få en selvstændig hverdag, hvor dine primære opgaver bliver:

 • Månedslukninger, herunder afholde lukkemøder med forretningen
 • Rådgivning inden for regnskab til forretningen
 • Procesoptimering på tværs af forretningen
 • Årsafslutning og løbende rapportering til vores norske koncern
 • Diverse ad hoc regnskabsopgaver

 

Om dig

Det er vigtigt for os, at du bliver en succes som Financial Controller - derfor forventer vi, at du evner at:

 • Samarbejde - du udviser interesse og forståelse for andre og er medvirkende til at opbygge stærk teamånd
 • Analysere - du ser tendenser og sammenhænge i given information og numerisk data, foretager rationelle vurderinger ud fra tilgængelig information, samt udviser forståelse for hvordan del og helhed spiller sammen i et større system
 • Planlægge og organisere - du forvalter din tid effektivt, planlægger aktiviteter i god tid og overholder tidsfrister
 • Levere resultater og imødekomme kundeforventninger - du fokuserer på vores kunders behov og tilfredshed, opretholder høj kvalitet og arbejder systematisk og metodisk
 • Beslutte og iværksætte handling - du tager ansvar for igangsatte aktiviteter, tager initiativ og arbejder selvstændigt
 • Anvende ekspertise - du deler ekspertise og viden med andre, samt udviser forståelse for organisationens forskellige afdelinger og funktioner

 

Kvalifikationer

Vi forventer at:

 • Du har en relevant økonomisk uddannelse, på kandidat eller bachelor niveau
 • Du har gerne erhvervserfaring
 • Du er erfaren bruger af Excel og har måske kendskab til Navision.

 

Vil du bygge Danmark med it?

For at kunne skabe en it-infrastruktur i verdensklasse, skal Atea være det naturlige valg, hvor du som medarbejder udvikler dig sammen med branchens mest kompetente og engagerede kollegaer – vi kalder det The Place To Be. Det bliver vi ikke, fordi vi er Nordens største it-leverandør, men fordi vi er begejstrede for den forskel, vi sammen kan gøre med it. Vi tilbyder høj faglig udvikling og en uformel kultur, hvor du kan arbejde selvstændigt med frie rammer og masser af albuerum. Derfor skal du have lyst til at gribe det ansvar, du får fra dag ét.

 

Vi håber, du vil være med?

 

Ansættelsestidspunkt

Snarest muligt, men vi venter gerne på den rette kandidat.

 

Ansættelsessted

Århus.

 

Kontakt og ansøgning

Har du spørgsmål til jobbet, er du velkommen til at kontakte Financial Controller, Johannes Birk Thomsen på tlf. 3078 0046.

 

Ansøgningsfrist

Send din ansøgning med CV senest den 11. marts 2019. Vi gør opmærksom på, at vi løbende indkalder til samtale og lukker rekrutteringen, så snart vi har fundet den rette kandidat, så send gerne din ansøgning med CV allerede i dag.

 

 

Vi ser frem til at høre fra dig!

 

Vi bygger Danmark med it
Sammen med vores kunder og samarbejdspartnere bygger vi et digitalt Danmark, vi kan være stolte af. Vi leverer skræddersyede it-løsninger, der fremtidssikrer og skaber værdi for vores kunders forretning. Vi gør det, fordi vi tror på, at it er og bliver den væsentligste drivkraft bag Danmarks succes. Med vores mere end 1600 medarbejdere har vi en stærk lokal tilstedeværelse med afdelinger fordelt over hele Danmark. Atea Danmark har den højeste internationale antibestikkelsescertificering; ISO 37001. Atea-koncernen er repræsenteret i hele Norden og Baltikum og noteret på Oslo Børs.

 

 

 

Søg job
Atea perceived better if you update your browser. Here you will find a new version of Internet Explorer