Laddar meny

Studentermedhjælper til Flexible Benefit Solutions

Ballerup
Ansøgningsfrist 2017-11-21

Har du ambitioner om at arbejde med LEAN – og/eller forretningsudvikling efter endt uddannelse? - så har du chancen for at blive en del af Ateas Flexible Benefit Solutions afdeling og arbejde 15 timer om ugen på et spændende studiejob med relevante og udfordrende opgaver.

Få succes som Studentermedhjælper hos Nordens største leverandør af it-infrastruktur
Stillingen i Flexible Benefit Solutions er et job med ansvar og muligheder. Du bidrager med din store energi og faglige viden fra dine studier med at optimere vores processer samt sikre at vores opgaver bliver løst effektivt.

 

Dine primære opgaver

  • Administrative opgaver, samt optimering heraf
  • Du deltager i forskellige optimeringsprojekter, hvor din opgave bliver at indsamle data og dokumentere processer, samt fremkomme relevante optimeringsforslag.
  • Du deltager i driften i FBS og vil løse konkrete opgaver.

  

Om dig

Det er vigtigt for os at du bliver en succes i Atea. Derfor forventer vi at du:

  • Har lyst til at sætte dig ind i vores forretning, således at du får dyb forståelse for vores opgaver og formål
  • Er udadvendt og trives med en bred berøringsflade i organisationen
  • Tør at tage ansvar og får tingene gjort til tiden
  • Er struktureret og har gode analytiske evner

 

Din baggrund:

  • Du er 3. års bachelor studerende eller i gang med din master med speciale inden for Strategi, innovation og/eller LEAN
  • Du er superbruger i MS Excel og har godt kendskab til resten af MS Office pakken
  • Vi bruger Navision som ERP system og Qlikview som BI system. Vi sørger selvfølgelig for, at du får den nødvendige oplæring.

 

Vi forventer du arbejder 10-15 timer om ugen inden for vores kontortid 8:30 – 16:30 – vi vil være fleksible i forhold til din uddannelse og eksamensperioder.

  

Vil du bygge Danmark med it?

For at kunne skabe en it-infrastruktur i verdensklasse, skal Atea være det naturlige valg, hvor du som medarbejder udvikler dig sammen med branchens mest kompetente og engagerede kollegaer – vi kalder det The Place To Be. Det bliver vi ikke, fordi vi er Nordens største it-leverandør, men fordi vi er begejstrede for den forskel, vi sammen kan gøre med it. Vi tilbyder høj faglig udvikling og en uformel kultur, hvor du kan arbejde selvstændigt med frie rammer og masser af albuerum. Derfor skal du have lyst til at gribe det ansvar, du får fra dag ét.

 

Vi håber, du vil være med?

 

Ansættelsestidspunkt

Snarest muligt.

 

Ansættelsessted

Ballerup.

 

Kontakt og ansøgning

Har du spørgsmål til jobbet, er du velkommen til at kontakte Afdelingsdirektør Connie Duedahl på tlf.: 3078 1976.

 

Ansøgningsfrist

Send din ansøgning med CV senest den 21. november 2017. Vi gør opmærksom på, at vi løbende indkalder til samtale. 

 

Vi ser frem til at høre fra dig!

 

Sammen gør vi Danmark til digital verdensmester
Sammen med vores kunder og samarbejdspartnere bygger vi et digitalt Danmark, vi kan være stolte af. Som Nordens største leverandør af it-infrastruktur gør vi det nemt for vores kunder. Vi leverer skræddersyede it-løsninger, der fremtidssikrer og skaber værdi for vores kunders forretning. Vi gør det, fordi vi tror på, at it er og bliver den væsentligste drivkraft bag Danmarks succes. Med vores 1600 medarbejdere har vi en stærk lokal tilstedeværelse med afdelinger fordelt over hele Danmark. Atea-koncernen er repræsenteret i hele Norden og Baltikum og noteret på Oslo Børs. 

 

Søg job
Atea perceived better if you update your browser. Here you will find a new version of Internet Explorer