Laddar meny

Atea søger Global Freight Manager

Ballerup
Ansøgningsfrist 2018-01-31

Har du stærke organisatoriske færdigheder og kan du sikre de mest fordelagtige og pålidelige forsendelsesmetoder til Ateas kunder? Så er du måske Ateas kommende Global Freight Manager, der har stor erfaring inden for globale leverancer.

Få succes som Global Freight Manager hos Nordens største leverandør af it-infrastruktur
Sammen med et team på 9 fagligt stærke kolleger sikrer du de aftalte kundeleverancer over alt i verden. Din succes i stillingen afhænger af, at du trives med en hverdag, der er fyldt med forandringer, nye udfordringer og løbende opgaver, der kræver opmærksomhed.

 

Som Global Freight Manager arbejder du på tværs og på alle niveauer i Ateas organisation, og får ansvaret for udarbejdelse af leverancemodeller, bidrage til kundetilbud og implementeringen af nye kundeaftaler. Med din speditør-uddannelse og brede erfaring fra globale og komplekse leverancer er du med til at videreudvikle Ateas globale leverancer.

  

Dine primære opgaver

  • Skræddersy den globale og nationale leverancemodel, der understøtter kundens ønsker og samtidig overholder alle internationale og nationale lovkrav
  • Sikre procesoptimeringer, så du hele tiden understøtter vores Supply Chain strategi om at levere det rigtige produkt til den rigtige kunde, rettidigt og til den rigtige pris
  • Udarbejde, vedligeholde og udvikle salgs- og udbudsmateriale til udbudsrunder for Atea’s store danske kunder med internationale filialer
  • Bistå i implementering af kundeaftaler i Atea med henblik på sikker overlevering til vores Operation teams

 

Om dig

  • Erfaren speditør
  • Kommercielt og forretningsmæssigt fokus
  • Erfaring med at monitorere, prioritere og koordinere leverancer
  • Gode kommunikationsevner, såvel på dansk som på engelsk
  • En naturlig netværker, der finder glæde ved samarbejde på tværs af organisationen, men som også trives ved at arbejde med selvstændige opgaver
  • Drives af en lyst til at sætte dit fingeraftryk på de opgaver og projekter, som du inddrages i

   

Vil du bygge Danmark med it?

For at kunne skabe en it-infrastruktur i verdensklasse, skal Atea være det naturlige valg, hvor du som medarbejder udvikler dig sammen med branchens mest kompetente og engagerede kollegaer – vi kalder det The Place To Be. Det bliver vi ikke, fordi vi er Nordens største it-leverandør, men fordi vi er begejstrede for den forskel, vi sammen kan gøre med it. Vi tilbyder høj faglig udvikling og en uformel kultur, hvor du kan arbejde selvstændigt med frie rammer og masser af albuerum. Derfor skal du have lyst til at gribe det ansvar, du får fra dag ét.

 

Vi håber, du vil være med?

 

Ansættelsestidspunkt

Snarest muligt.

 

Ansættelsessted

Ballerup.

 

Kontakt og ansøgning

Har du spørgsmål til jobbet, er du velkommen til at kontakte Global Supply Chain Manager, Søren Feldstedt på tlf. 3078 1076.

 

Ansøgningsfrist

Send din ansøgning med CV senest den 31. januar 2018. Vi gør opmærksom på, at vi løbende indkalder til samtale. 

 

Vi ser frem til at høre fra dig!

 

Sammen gør vi Danmark til digital verdensmester
Sammen med vores kunder og samarbejdspartnere bygger vi et digitalt Danmark, vi kan være stolte af. Som Nordens største leverandør af it-infrastruktur gør vi det nemt for vores kunder. Vi leverer skræddersyede it-løsninger, der fremtidssikrer og skaber værdi for vores kunders forretning. Vi gør det, fordi vi tror på, at it er og bliver den væsentligste drivkraft bag Danmarks succes. Med vores 1600 medarbejdere har vi en stærk lokal tilstedeværelse med afdelinger fordelt over hele Danmark. Atea-koncernen er repræsenteret i hele Norden og Baltikum og noteret på Oslo Børs. 

 

Søg job
Atea perceived better if you update your browser. Here you will find a new version of Internet Explorer