Forretningsorienteret Category Manager

Ballerup
Ansøgningsfrist 2019-02-08

Brænder du for at skabe de bedste indkøbsaftaler i tæt samarbejde med Atea’s salgsafdelinger, så har du nu chancen for at blive en del af Ateas Category Management team. Category Management er ansvarlig for strategiske indkøbsaftaler og leverandørstyring i Atea. Du får din daglige gang på kontoret i Ballerup og vil blive del af et professionelt og internationalt arbejdsmiljø.

Få succes som Category Manager hos Nordens største leverandør af it-infrastruktur
Som Category Manager bidrager du med kontraktopbygning, forhandlingsevner og kommerciel optimering. Du forstår værdien af strategisk samarbejde med både interne og eksterne interessenter. Som tovholder på indkøbsprojekter er du i stand til at styre alle interessenter og overskue komplekse problemstillinger. Du forstår, at det stiller specielle krav til leverandørsamarbejdet, at de produkter, som Atea køber, er IT produkter til videresalg.

  

Dine primære opgaver

 • At udvikle og implementere kategori strategier inden for Atea’s forretningsområder
 • At sikre at Atea har markedets bedste ”Terms & Conditions”, og at aftalerne bliver implementeret i forretningen
 • At udføre Supplier Management og sikre et professionelt og udviklende samarbejde
 • At lede sourcing projekter inkl. sourcing strategi, analyse, business case, RFx, kontraktforhandling og -implementering.

 

Om dig

 • Det er vigtigt for os, at du bliver en succes i Atea, forventer vi, at du kan sige ja til følgende:
 • Jeg besidder købmandskab og vedholdenhed
 • Jeg kan selvstændigt strukturere samarbejdet med interne og eksterne interessenter
 • Jeg er struktureret, kvalitetsbevist og får tingene gjort til tiden
 • Jeg har gode analytiske evner og finansiel forståelse
 • Jeg vil udfordre og jeg vil udfordres
 • Jeg behersker engelsk i skrift og tale

 

Vil du bygge Danmark med it?

For at kunne skabe en it-infrastruktur i verdensklasse, skal Atea være det naturlige valg, hvor du som medarbejder udvikler dig sammen med branchens mest kompetente og engagerede kollegaer – vi kalder det The Place To Be. Det bliver vi ikke, fordi vi er Nordens største it-leverandør, men fordi vi er begejstrede for den forskel, vi sammen kan gøre med it. Vi tilbyder høj faglig udvikling og en uformel kultur, hvor du kan arbejde selvstændigt med frie rammer og masser af albuerum. Derfor skal du have lyst til at gribe det ansvar, du får fra dag ét.

 

Vi håber, du vil være med?

 

Ansættelsestidspunkt

Snarest muligt.

 

Ansættelsessted

Ballerup.

 

Kontakt og ansøgning

Har du spørgsmål til jobbet, er du velkommen til at kontakte Director, Procurement Per Søgaard på tlf. 3078 1563.

 

Ansøgningsfrist

Send din ansøgning med CV senest den 8. februar 2019. Vi gør opmærksom på, at vi løbende indkalder til samtale og lukker rekrutteringen, så snart vi har fundet den rette kandidat, så send gerne din ansøgning med CV allerede i dag.

 

 

Vi ser frem til at høre fra dig!

 

Vi bygger Danmark med it
Sammen med vores kunder og samarbejdspartnere bygger vi et digitalt Danmark, vi kan være stolte af. Vi leverer skræddersyede it-løsninger, der fremtidssikrer og skaber værdi for vores kunders forretning. Vi gør det, fordi vi tror på, at it er og bliver den væsentligste drivkraft bag Danmarks succes. Med vores mere end 1600 medarbejdere har vi en stærk lokal tilstedeværelse med afdelinger fordelt over hele Danmark. Atea Danmark har den højeste internationale antibestikkelsescertificering; ISO 37001. Atea-koncernen er repræsenteret i hele Norden og Baltikum og noteret på Oslo Børs.

 

 

 

Søg job
Atea perceived better if you update your browser. Here you will find a new version of Internet Explorer