Category Manager

Har du arbejdet med Category Management eller strategisk sourcing i 2-3 år, og brænder du for at skabe de bedste indkøb i tæt samarbejde med Atea’s salgsafdelinger - så har du nu chancen for at blive en del af Ateas professionelle og internationale Category Management team.

Ballerup
2019-07-14

 

Bliv en af alle os i Atea
Som Category Manager bidrager du med kommerciel optimering, kontraktopbygning og forhandling. Du forstår værdien af strategisk samarbejde med både interne og eksterne stakeholder. Du er som tovholder på indkøbsprojekter i stand til at styre alle interessenter og overskue komplekse problemstillinger. Du forstår, at det stiller specielle krav til leverandørsamarbejdet, at de produkter, som Atea køber, er produkter til videresalg.

Har du arbejdet med Category Management eller strategisk sourcing i 2-3 år, og brænder du for at skabe de bedste indkøb i tæt samarbejde med Atea’s salgsafdelinger - så har du nu chancen for at blive en del af Ateas professionelle og internationale Category Management team. 

Dine primære opgaver

 • At udvikle og implementere kategori strategier inden for Atea’s Digital Workspace løsninger (PC, Mobil, Print, AV), herunder sourcing strategi og supply chain optimering.
 • At sikre at Atea’s aftaler har markedets bedste T&C, og at aftalerne bliver implementeret i forretningen.
 • At sikre at Atea via strategisk indkøb har en konkurrencefordel på udvalgte produkter inden for dine områder.
 • At udføre Supplier Management på vores vigtigste leverandører og sikre et professionelt og udviklende samarbejde.
 • At lede sourcing projekter inkl. strategi, analyse, stakeholder management, RFx, business case, kontrakt forhandling etc.

 

Om dig

Det er vigtigt for os, at du bliver en succes i Atea. Derfor forventer vi at du:

 • Har et stort drive
 • Er vedholden og arbejder bedst ved både at udfordre og at blive udfordret.
 • Er udadvendt med gode evner til at samarbejde, kommunikere og til at skabe relationer
 • Er struktureret og fokuseret på kvalitet
 • Du har gode analytiske evner finansiel forståelse
 • Arbejder meget selvstændigt, tør at tage ansvar og får tingene gjort til tiden.

 

Kvalifikationer

 • Du har nogle års erfaring med Category Management eller strategisk sourcing af IT produkter og er klar til at komme videre i din karriere.
 • Du har afsluttet en relevant kandidatuddannelse, f.eks. Cand. Merc. i Supply Chain Management
 • Du er erfaren i MS Office pakken og er i god til at sætte dig ind i nye IT systemer.
 • Du behersker engelsk i skrift og tale.

 

Vi fejrer dine succeser og investerer i dig som medarbejder

Vi fejrer dine succeser. Ikke kun fordi vi samler på glade kunder, men fordi dine succeshistorier i Atea har betydning for Danmarks digitale rejse. Vi ser det som vores ansvar at medvirke til et bygge et bedre og mere innovativt Danmark, og det ansvar ligger hos hver enkelt kollega.

 

Ansættelsestidspunkt

Snarest mulig.

 

Ansættelsessted

Ballerup. 

 

Kontakt og ansøgning

Har du spørgsmål til jobbet, er du velkommen til at kontakte Director, Procurement Per Søgaard på telefon 3078 1563.

 

Ansøgningsfrist

Send din ansøgning med CV senest den 14. juli 2019. Vi gør opmærksom på, at vi løbende indkalder til samtale og lukker rekrutteringen, så snart vi har fundet den rette kandidat, så send gerne din ansøgning med CV allerede i dag.

 

Du skal være med til at bygge Danmark med it

Danmark er i dag et af de mest digitaliserede samfund i verden. Det fundament skal vi værne om og udvikle. Ikke for digitaliseringens skyld, men for den frihed og det udbytte det kan skabe for vores samfund.

Vi vil være med til at sætte den offentlige sektor i stand til at levere endnu bedre velfærd, og vi vil sammen med det danske erhvervsliv skabe innovation og vækst. På den måde er Atea med til at gøre det samfund, vi skal give videre til de næste generationer, endnu stærkere.

 

Vi håber, du har lyst til at blive en af alle os.

 

Vi ser frem til at høre fra dig!

 

Vi bygger Danmark med it
Sammen med vores kunder og samarbejdspartnere bygger vi et digitalt Danmark, vi kan være stolte af. Vi leverer skræddersyede it-løsninger, der fremtidssikrer og skaber værdi for vores kunders forretning. Vi gør det, fordi vi tror på, at it er og bliver den væsentligste drivkraft bag Danmarks succes. Med vores mere end 1500 medarbejdere har vi en stærk lokal tilstedeværelse med afdelinger fordelt over hele Danmark. Atea Danmark har den højeste internationale antibestikkelsescertificering; ISO 37001. Atea-koncernen er repræsenteret i hele Norden og Baltikum og noteret på Oslo Børs.

 

 

 

 

 

Ballerup
2019-07-14
Tilbage til Karriere
Atea perceived better if you update your browser. Here you will find a new version of Internet Explorer