VMware Specialist

Vi søger en erfaren VMware specialist, der kan indtræde i vores VMware team i Ballerup. Teamet udvikler og vedligeholder vores VMware systemer. Dette gælder både vores interne shared miljøer samt kunders dedikerede miljøer.

Ballerup
2020-06-15

 

Bliv en af alle os i Atea
Som VMware specialist hos Atea har du sammen med dine kolleger ansvaret for vedligeholdelse og udvikling af vore VMware vSphere og vCloud miljøer, hvor NSX og vSAN er en integreret del af miljøerne. Målet for VMware teamet er at sikre stabile systemer, der understøtter både de tekniske og forretningsmæssige krav fra organisationen. Opgaverne spænder derfor vidt; fra grundliggende design til implementering af miljøet. 

 

Dine primære opgaver

Dine primære opgaver vil være, at

  • Designe og implementere komplekse VMware installationer
  • Yde 3. level support på vores VMware platform
  • Bistå automation, arkitekt og drifts teams med løsning af opgaver
  • Udarbejde dokumentation samt sikre overdragelse af viden fra vore kunder og deres systemer til driften
  • Forestå løbende implementering og fejlsøgning af vores infrastruktur  

 

Om dig

Vi søger en person, der har lyst til at samarbejde i teams på tværs af en større organisation, med lyst til at lære, samt et åbent og motiveret sind. Du skal være engageret og vi forventer, at du tager ansvar for at tilegne dig den nødvendige viden, der kræves for at udfylde rollen som VMware specialist.

 

Dine opgaver kommer fra en stor del af organisationen. Derfor er det vigtigt, at du er imødekommende og forstår at stille de rigtige spørgsmål, så kundernes behov bliver oversat til tekniske løsninger af høj kvalitet. Du forstår at tilpasse din adfærd og samarbejde, både med kolleger inden for andre fagområder og de mere forretningsorienterede grene af organisationen. Du vil sjældent få en færdig kravspecifikation. Derfor er det afgørende, at du evner at finde den rigtige løsning sammen med opgavestiller.

 

Det falder dig naturligt at arbejde selvstændigt og planlægge dine opgaver inden for de givne rammer. Du arbejder struktureret og dokumenterer selvfølgelig det, du laver. Du forstår at fokusere på kundens oplevelse af den leverede service.

 

Der vil være opgaver, der skal udføres uden for normal arbejdstid, f.eks. servicevinduer, og du er villig til at tage en ekstra tørn mod en deadline.

 

Kvalifikationer

Det forventes, at du har en teknologisk uddannelse som f.eks. Datamatiker eller tilsvarende praktisk erfaring og at du har arbejdet mindst 5 år inden for IT Services og Outsourcing.

 

Du forventes at have indgående kendskab til én eller flere af følgende teknologier: Vmware, vCloud, Azure, AWS, Hyper-V, PowerCLI.

 

Vi fejrer dine succeser og investerer i dig som medarbejder

Vi fejrer dine succeser. Ikke kun fordi vi samler på glade kunder, men fordi dine succeshistorier i Atea har betydning for Danmarks digitale rejse. Vi ser det som vores ansvar at medvirke til et bygge et bedre og mere innovativt Danmark, og det ansvar ligger hos hver enkelt kollega.

 

Ansættelsestidspunkt

Snarest muligt, men vi venter gerne på den rette kandidat.

 

Ansættelsessted

Ballerup. 

 

Kontakt og ansøgning

Har du spørgsmål til jobbet, er du velkommen til at kontakte kontakte Manager, Casper Glasius-Nyborg på tlf. 3078 1645 eller Senior Manager, Mads Kempel Sørensen på tlf. 3078 1270.

 

Ansøgningsfrist

Send din ansøgning med CV senest den 9. juli 2019. Vi gør opmærksom på, at vi løbende indkalder til samtale og lukker rekrutteringen, så snart vi har fundet den rette kandidat, så send gerne din ansøgning med CV allerede i dag.

 

Du skal være med til at bygge Danmark med it

Danmark er i dag et af de mest digitaliserede samfund i verden. Det fundament skal vi værne om og udvikle. Ikke for digitaliseringens skyld, men for den frihed og det udbytte det kan skabe for vores samfund.

Vi vil være med til at sætte den offentlige sektor i stand til at levere endnu bedre velfærd, og vi vil sammen med det danske erhvervsliv skabe innovation og vækst. På den måde er Atea med til at gøre det samfund, vi skal give videre til de næste generationer, endnu stærkere.

 

Vi håber, du har lyst til at blive en af alle os.

 

Vi ser frem til at høre fra dig!

 

Vi bygger Danmark med it
Sammen med vores kunder og samarbejdspartnere bygger vi et digitalt Danmark, vi kan være stolte af. Vi leverer skræddersyede it-løsninger, der fremtidssikrer og skaber værdi for vores kunders forretning. Vi gør det, fordi vi tror på, at it er og bliver den væsentligste drivkraft bag Danmarks succes. Med vores mere end 1500 medarbejdere har vi en stærk lokal tilstedeværelse med afdelinger fordelt over hele Danmark. Atea Danmark har den højeste internationale antibestikkelsescertificering; ISO 37001. Atea-koncernen er repræsenteret i hele Norden og Baltikum og noteret på Oslo Børs.

 

 

 

 

 

 

Ballerup
2020-06-15
Tilbage til Karriere
Atea perceived better if you update your browser. Here you will find a new version of Internet Explorer