Servicekoordinator til Atea Servicecenter i Aarhus

Atea Servicecenter er bindeleddet mellem kunderne og leverancen. Så kan du yde en fantastisk service og agere i en pulserende hverdag, kan du være den kollega, vi mangler.

Aarhus
2019-12-01

Bliv en af alle os i Atea
Vi er et team på 9 servicekoordinatorer, som arbejder på vores kontor i Århus, der søger en kollega. Vi arbejder alle ugens 7 dage fra 07.30-22.00 i forskudte vagter. Det er vigtigt, at dine rammer på hjemmefronten understøtter dette.

Vores kerneopgave er at planlægge vores teknikeres besøg hos vores kunder. Du skal derfor være god til at bevare overblikket i en pulserende hverdag, samtidig med at du kan løse dine opgaver med sans for detaljen. Du får en bred kontaktflade i vores virksomhed, en varieret hverdag og muligheden for at sætte dit eget præg på vores leveranceorganisation.

Der vil være muligheder, for på sigt, at arbejde med større projekter, som kan bidrage til din udvikling fagligt samt yderligere opbygge dit netværk i Atea. Mulighederne i Atea er mange. Sammen skaber vi rammerne for din udvikling.

Dine primære opgaver

I jobbet som Servicekoordinator har du ansvaret for at planlægge teknikernes dagligdag på en sikker og optimal måde, så alle vores kunder får løst deres opgaver til aftalt tid. Du skal sikre, at teknikernes tid udnyttes optimalt i forhold til geografi, kompetencer og belægningsgrad. Du har til opgave at booke teknikerne, følge op med dem, samt koordinere og prioritere, når der opstår uforudsete ændringer i planen m.m. Du skal sikre, at vores kunders servicekald håndteres professionelt, fra modtagelsen til opgaven er løst af vores teknikere. En del af din tid består således også i at servicere kunderne telefonisk og via mail. Du laver aftaler om besøg af tekniker, opdaterer kunden løbende og afslutter sagen i både kundens og interne systemer. Der vil i dit job være fokus på, hvordan du lykkes med at overholde de serviceaftaler, der er indgået med kunderne.

 

Om dig

 • Du forstår at god energi og engagement smitter – det mærker dine kolleger og kunder
 • Du arbejder struktureret, fokuseret og bevarer overblikket, også ved et højt aktivitetsniveau
 • Du har gode samarbejdsevner og er omstillingsparat og robust
 • Du er serviceminded og kvalitetsbevidst
 • Du ser muligheder frem for begrænsninger

 

Kvalifikationer

Det er en fordel, at du har kendskab til en eller flere af følgende punkter:

 • God geografisk sans
 • Engelsk i skrift og tale
 • Office Pakken
 • Navision
 • Team samarbejde
 • Planning

 

Vi fejrer dine succeser og investerer i dig som medarbejder

Vi fejrer dine succeser. Ikke kun fordi vi samler på glade kunder, men fordi dine succeshistorier i Atea har betydning for Danmarks digitale rejse. Vi ser det som vores ansvar at medvirke til et bygge et bedre og mere innovativt Danmark, og det ansvar ligger hos hver enkelt kollega.

 

Ansættelsestidspunkt

1. januar 2020 eller hurtigst muligt derefter.

 

Ansættelsessted. 

Aarhus 

 

Kontakt og ansøgning

Har du spørgsmål til jobbet, er du velkommen til at kontakte Teamleder Magnus Groth på telefon 3078 1561.

 

Ansøgningsfrist

Send din ansøgning med CV senest den 1. december 2019. Vi gør opmærksom på, at vi løbende indkalder til samtale og kan vælge at lukke rekrutteringen, når vi mener at have fundet den rette kandidat.

 

Du skal være med til at bygge Danmark med it

Danmark er i dag et af de mest digitaliserede samfund i verden. Det fundament skal vi værne om og udvikle. Ikke for digitaliseringens skyld, men for den frihed og det udbytte det kan skabe for vores samfund.

Vi vil være med til at sætte den offentlige sektor i stand til at levere endnu bedre velfærd, og vi vil sammen med det danske erhvervsliv skabe innovation og vækst. På den måde er Atea med til at gøre det samfund, vi skal give videre til de næste generationer, endnu stærkere.

 

Vi håber, du har lyst til at blive en af alle os.

 

Vi ser frem til at høre fra dig!

 

Vi bygger Danmark med it
Sammen med vores kunder og samarbejdspartnere bygger vi et digitalt Danmark, vi kan være stolte af. Vi leverer skræddersyede it-løsninger, der fremtidssikrer og skaber værdi for vores kunders forretning. Vi gør det, fordi vi tror på, at it er og bliver den væsentligste drivkraft bag Danmarks succes. Med vores mere end 1500 medarbejdere har vi en stærk lokal tilstedeværelse med afdelinger fordelt over hele Danmark. Atea Danmark har den højeste internationale antibestikkelsescertificering; ISO 37001. Atea-koncernen er repræsenteret i hele Norden og Baltikum og noteret på Oslo Børs.

 

 

 

 

 

 

 

 

Aarhus
2019-12-01
Tilbage til Karriere
Atea perceived better if you update your browser. Here you will find a new version of Internet Explorer