Laddar meny

Debitorbogholder, barselsvikar søges

Ballerup
Ansøgningsfrist 2017-09-29

Har du erfaring med regnskaber og fungerer du optimalt i en travl hverdag i et uformelt arbejdsmiljø? Så er det præcis dig, vi har brug for!

 

Få succes som Debitorbogholder hos Nordens største leverandør af it-infrastruktur
Til vores debitorbogholderi i Ballerup søger vi en ny kollega på fuld tid til et barselsvikariat af 12 måneders varighed, som brænder for at gøre en forskel i en førende IT virksomhed.

Du vil være en del af en succesfuld virksomhed, hvor du får en spændende og udfordrende dagligdag med en stor kontaktflade til såvel kunder som internt til kollegaer. Du vil være omgivet af erfarne, professionelle kolleger, der fokuserer på, til stadighed, at udvikle det høje faglige og forretningsmæssige niveau. Du vil indgå i et team på i alt 10 engagerede personer.

 

Dine primære opgaver

 • Sikre opfølgning hos egen kundeportefølje på manglende modtagelse af betaling, herunder kontakt til kunden, samt salgsorganisationen i Atea
 • Være med til at sikre validt beslutningsgrundlag
 • Ad hoc opgaver

  

Om dig

 • Du må gerne have erfaring fra lignende stilling
 • Du må gerne have godt kendskab til Navision

 

Desuden viser din profil, at du:

 • er udadvendt, humoristisk og ansvarsbevidst
 • bevarer overblikket og sikrer detaljerne, selv i travle perioder
 • er vant til at strukturere din hverdag selvstændigt
 • tager initiativ og træffer beslutninger når dette er nødvendigt
 • trives med at håndtere mange rutineprægede opgaver
 • har en god talmæssig forståelse
 • har kendskab til skandinavisk og engelsk skrift og tale

 

Vil du bygge Danmark med it?

For at kunne skabe en it-infrastruktur i verdensklasse, skal Atea være det naturlige valg, hvor du som medarbejder udvikler dig sammen med branchens mest kompetente og engagerede kollegaer – vi kalder det The Place To Be. Det bliver vi ikke, fordi vi er Nordens største it-leverandør, men fordi vi er begejstrede for den forskel, vi sammen kan gøre med it. Vi tilbyder høj faglig udvikling og en uformel kultur, hvor du kan arbejde selvstændigt med frie rammer og masser af albuerum. Derfor skal du have lyst til at gribe det ansvar, du får fra dag ét.

 

Vi håber, du vil være med?

 

Ansættelsestidspunkt

Snarest muligt.

 

Ansættelsessted

Ballerup.

 

Kontakt og ansøgning

Har du spørgsmål til jobbet, er du velkommen til at kontakte Manager, Accounts Receivable Mette Høeberg Sørensen på tlf.: 3078 1073

 

Ansøgningsfrist

Send din ansøgning med CV senest den 29. september 2017. Vi gør opmærksom på, at vi løbende indkalder til samtale. 

 

Vi ser frem til at høre fra dig!

 

Sammen gør vi Danmark til digital verdensmester
Sammen med vores kunder og samarbejdspartnere bygger vi et digitalt Danmark, vi kan være stolte af. Som Nordens største leverandør af it-infrastruktur gør vi det nemt for vores kunder. Vi leverer skræddersyede it-løsninger, der fremtidssikrer og skaber værdi for vores kunders forretning. Vi gør det, fordi vi tror på, at it er og bliver den væsentligste drivkraft bag Danmarks succes. Med vores 1600 medarbejdere har vi en stærk lokal tilstedeværelse med afdelinger fordelt over hele Danmark. Atea-koncernen er repræsenteret i hele Norden og Baltikum og noteret på Oslo Børs. 

 

 

Søg job
Atea perceived better if you update your browser. Here you will find a new version of Internet Explorer