Laddar meny

Studentermedhjælper til Financial Controlling

Aarhus
Ansøgningsfrist 2017-09-22

Er du en talknuser, der brænder for at gøre en forskel, er det dig, vi mangler. Du vil indgå i vores dynamiske controllerteam, hvor fokus er på forretningsforståelse, kvalitet i tallene og optimering af processer. Du får chancen for at blive en del af Ateas Financial Controlling afdeling og arbejde 8-16 timer om ugen på et spændende studiejob med relevante og udfordrende opgaver.

 

Få succes som Studentermedhjælper i Financial Controlling hos Nordens største leverandør af it-infrastruktur
Stillingen i FC er et job med ansvar og muligheder. Du bidrager med din store energi og faglige viden fra dine studier med at sikre valid data, optimering af vores processer samt sikre at vores opgaver bliver løst effektivt.

 

Dine primære opgaver

Du bliver en del af en travl afdeling med fem dygtige kolleger. Du får en selvstændig hverdag, hvor de væsentligste arbejdsopgaver er:

 

  • Gennemgang og indberetning af moms
  • Ansvar for div indberetninger til offentlige myndigheder
  • Bogføre korrektioner på salgsdata
  • Foretage efterposteringer i finansregnskabet
  • Udarbejde ordreanalyser  
  • Diverse øvrige ad-hoc opgaver  

 

Om dig

Det er vigtigt for os, at du bliver en succes i Atea. Derfor forventer vi, at du:

 

  • er i gang med en økonomisk uddannelse som HA, cand.merc, el.lign. og gerne med over et år tilbage på studiet
  • er rutineret bruger af Excel og gerne erfaring med bogføring
  • tør tage ansvar og har smil på læben, også i pressede situationer
  • vil arbejde 8-16 timer om ugen – vi er dog fleksible i forhold til skolegang og eksamensperioder

 

Samtidig er du en teamplayer, der har en naturlig gennemslagskraft, og et positivt syn på forandringer. Ikke mindst sætter du pris på et godt grin - også når du har meget at se til.

  

Vil du bygge Danmark med it?

For at kunne skabe en it-infrastruktur i verdensklasse, skal Atea være det naturlige valg, hvor du som medarbejder udvikler dig sammen med branchens mest kompetente og engagerede kollegaer – vi kalder det The Place To Be. Det bliver vi ikke, fordi vi er Nordens største it-leverandør, men fordi vi er begejstrede for den forskel, vi sammen kan gøre med it. Vi tilbyder høj faglig udvikling og en uformel kultur, hvor du kan arbejde selvstændigt med frie rammer og masser af albuerum. Derfor skal du have lyst til at gribe det ansvar, du får fra dag ét.

 

Vi håber, du vil være med?

 

Ansættelsestidspunkt

Snarest muligt.

 

Ansættelsessted

Aarhus.

 

Kontakt og ansøgning

Har du spørgsmål til jobbet, er du velkommen til at kontakte Senior Manager, Financial Controlling Rasmus Hauge Mathiassen på tlf.: 3078 0777

 

Ansøgningsfrist

Send din ansøgning med CV senest den 22. september 2017. Vi gør opmærksom på, at vi løbende indkalder til samtale. 

 

Vi ser frem til at høre fra dig!

 

Sammen gør vi Danmark til digital verdensmester
Sammen med vores kunder og samarbejdspartnere bygger vi et digitalt Danmark, vi kan være stolte af. Som Nordens største leverandør af it-infrastruktur gør vi det nemt for vores kunder. Vi leverer skræddersyede it-løsninger, der fremtidssikrer og skaber værdi for vores kunders forretning. Vi gør det, fordi vi tror på, at it er og bliver den væsentligste drivkraft bag Danmarks succes. Med vores 1600 medarbejdere har vi en stærk lokal tilstedeværelse med afdelinger fordelt over hele Danmark. Atea-koncernen er repræsenteret i hele Norden og Baltikum og noteret på Oslo Børs. 

 

 

Søg job
Atea perceived better if you update your browser. Here you will find a new version of Internet Explorer