Laddar meny

Atea søger Sales Executives og Sales Specialists

Ballerup,Aarhus
Ansøgningsfrist 2018-01-31

Bliver du tændt af salg og rådgivning? Har du et drive i særklasse? Vil du vokse og udleve dit potentiale i en af Danmarks største it-virksomheder? Vi søger ambitiøse Sales Executive og Sales Specialists til ATEA Document Solutions, som har viljen og evnerne til at skabe resultater i et udfordrende salgsansvar.

Få succes som Sales Executive/Sales Specialist hos Nordens største leverandør af it-infrastruktur
I tæt samarbejde med salgsstyrken i Atea får du ansvaret for nogle af Danmarks største virksomheder. Du får en spændende, udfordrende og afvekslende dagligdag, hvor du som Sales Executive/Specialist arbejder med salg og rådgivning primært indenfor print. Du får en stor kontaktflade med både kunder, kolleger og eksterne samarbejdspartnere.

 

I Document Solutions har vi haft et fantastisk 2017 og oplever kolossal efterspørgsel på vores lejekoncepter, print-as-a-service- og outsourcing løsninger. Vi ønsker at vækste vores forretning yderligere og styrker derfor vores salgsafdeling med kompetente, gerne IT-branche erfarne medarbejdere inden for print og løsningssalg.

 

Har du ambitionerne og evnerne, vil der være god mulighed for karriereudvikling i europas 2. største it-forhandler. Hos os er der faglige og personlige udviklingsmuligheder for dem der kan, vil og ikke mindst tør tage ansvar.

  

Dine primære opgaver

  • Som Sales Specialist/Executive rådgiver du vore kunder omkring dokumentløsninger, printstrategi og outsourcing.Du bliver vores specialist inden for hele produktporteføljen fra Document Solutions.
  • Du skal være i stand at identificere, hvordan ATEA Document Solutions løsninger passer ind i kundens it-infrastruktur og hvordan løsningerner og teknologien skaber værdi for kunden.
  • Du skal følge den forretningsplan som er udarbejdet for dit forretningsområde og som danner grundlag for dit samlede salgsarbejde og opnåelse af targets.  

 

Om dig

  • Du har erfaring med salg og motiveres af kundeopgaver
  • Det er naturligt for dig at være i løbende dialog med kunden, og du er god til at skabe stærke relationer
  • Du er samarbejdsorienteret og forstår at samarbejdet er en præmis for, at vi får succes -  både i forhold til vores kunder og dine kollegaer i Atea.
  • Du er ikke bange for at tænke ud af boksen og arbejder gerne konceptorienteret, når du udarbejder løsningsforslag til vores kunder
  • Du er en dygtig formidler og kommunikator – både skriftligt og mundtligt
  • Du trives i en stilling, hvor der er fart på og fokus på performance
  • Din baggrund kan være fra IT, Print, outsoucing, salg, IT drift, mobility, etc

   

Vil du bygge Danmark med it?

For at kunne skabe en it-infrastruktur i verdensklasse, skal Atea være det naturlige valg, hvor du som medarbejder udvikler dig sammen med branchens mest kompetente og engagerede kollegaer – vi kalder det The Place To Be. Det bliver vi ikke, fordi vi er Nordens største it-leverandør, men fordi vi er begejstrede for den forskel, vi sammen kan gøre med it. Vi tilbyder høj faglig udvikling og en uformel kultur, hvor du kan arbejde selvstændigt med frie rammer og masser af albuerum. Derfor skal du have lyst til at gribe det ansvar, du får fra dag ét.

 

Vi håber, du vil være med?

 

Ansættelsestidspunkt

Snarest muligt.

 

Ansættelsessted

Ballerup eller Aarhus.

 

Kontakt og ansøgning

Har du spørgsmål til jobbet, er du velkommen til at kontakte salgschef Jens Bolby på 3078 0729.

 

Ansøgningsfrist

Send din ansøgning med CV senest den 31. januar 2018. Vi gør opmærksom på, at vi løbende indkalder til samtale. 

 

Vi ser frem til at høre fra dig!

 

Sammen gør vi Danmark til digital verdensmester
Sammen med vores kunder og samarbejdspartnere bygger vi et digitalt Danmark, vi kan være stolte af. Som Nordens største leverandør af it-infrastruktur gør vi det nemt for vores kunder. Vi leverer skræddersyede it-løsninger, der fremtidssikrer og skaber værdi for vores kunders forretning. Vi gør det, fordi vi tror på, at it er og bliver den væsentligste drivkraft bag Danmarks succes. Med vores 1600 medarbejdere har vi en stærk lokal tilstedeværelse med afdelinger fordelt over hele Danmark. Atea-koncernen er repræsenteret i hele Norden og Baltikum og noteret på Oslo Børs. 

 

Søg job
Atea perceived better if you update your browser. Here you will find a new version of Internet Explorer