Spring til indhold

SAM Seniorkonsulent

Er bearbejdning og analyse af data en af dine spidskompetencer, og har du styr på de gældende licensregler? Er du samtidig tillidsvækkende og sætter en ære i at rådgive og supportere vores kunder og bidrage til deres compliance overblik og optimering af deres softwareindkøb? Så har du her muligheden for at indgå i et kompetent team af SAM konsulenter.

Ballerup,Aarhus
2021-05-17

Bliv en af alle os i Atea

I Atea tilbyder vi både hardware- og softwareprodukter, konsulentydelser og serviceaftaler til vores kunder. I vores SAM team, er vi bl.a. eksperter i Complianceanalyser samt aftale- og licensregler. Vi hjælper derfor vores kunder med at have overblik, være compliant og have styr på processerne.

 

I jobbet som SAM Seniorkonsulent hos Atea, kommer du til at arbejde med levering af vores SAM services som Microsoft True UpAssist, Microsoft Compliance analyser, MLS bearbejdning samt rådgivning til kunder om licensforhold og softwareoptimering. Ofte vil du arbejde længerevarende med kortlægning og analyse af kunders infrastruktur og licensrettigheder, udarbejde rapporter og præsentere resultater for kunderne i tæt samarbejde med projektledere og SAM Back-office. Vores dygtige seniorkonsulenter er desuden med til støtte kunderne i audit situationer, og fungerer i rollen som betroet rådgiver i forhandlinger med producenter.

De primære opgaver i jobbet er:

 • Bearbejdning og analyse af data
 • Compliancevurdering op imod gældende licensregler
 • Udfærdigelse af rapporter og fremlæggelse for kunden
 • Rådgivning omkring licensforhold og SAM best practise
 • afholde kunde workshops omfattende Microsoft aftale- og licensregler
 • Udfærdigelse af fornyelsesscenarier og rådgivning til kunder ifm. Microsoft aftalefornyelser
 • Bidrage til at skabe tilfredse kunder

 

Om dig

Som person har du gode kommunikative evner og diplomatisk sans, som du anvender både internt og eksternt,  ligesom du kan genkende dig selv i følgende:

 • Du er drevet af at levere høj kvalitet
 • Du er god til at lytte, drage konklusioner, se muligheder og rådgive på baggrund af det, du har hørt
 • Du skaber resultater, samtidig med at du skaber tillid hos kunder og kolleger
 • Du har forretningssans og forståelse for kundens organisation
 • Du er initiativrig, struktureret, selv-motiverende, resultat- og detaljeorienteret
 • Du vil gerne hele tiden blive bedre, lære nyt og aktivt bidrage til at forbedre vores arbejdsprocesser og metoder

 

Kvalifikationer

Du har en solid faglighed og har generelt et godt teknologisk overblik. Hertil kommer, at du har indgående kendskab til Microsoft licensregler, og kender du også til Adobe eller andet er det bestemt en fordel.  Du har desuden praktisk erfaring med Software Asset Management.

Excel er du selvfølgelig hjemmevant i, og du har måske også en eller flere relevante certificeringer i din rygsæk.


Vi fejrer dine succeser og investerer i dig som medarbejder

Vi fejrer dine succeser. Ikke kun fordi vi samler på glade kunder, men fordi dine succeshistorier i Atea har betydning for Danmarks digitale rejse. Vi ser det som vores ansvar at medvirke til et bygge et bedre og mere innovativt Danmark, og det ansvar ligger hos hver enkelt kollega.

 

Ansættelsestidspunkt
Vi glæder os til at byde dig velkommen i teamet og forventer, at du så hurtigt som muligt og helst senest 1. juli 2021.

 

Ansættelsessted
Ballerup eller Århus

 

Kontakt og ansøgning
Har du spørgsmål til jobbet, er du velkommen til at kontakte Teamleader, Helle Bruhn, på telefon 30781029.

 

Ansøgningsfrist
Send din ansøgning med CV senest
mandag d. 17. maj 2021.  Vi gør opmærksom på, at vi løbende indkalder til samtale og kan vælge at lukke rekrutteringen, når vi mener at have fundet den rette kandidat.

 

Du skal være med til at bygge Danmark med it
Danmark er i dag et af de mest digitaliserede samfund i verden. Det fundament skal vi værne om og udvikle. Ikke for digitaliseringens skyld, men for den frihed og det udbytte det kan skabe for vores samfund.

Vi vil være med til at sætte den offentlige sektor i stand til at levere endnu bedre velfærd, og vi vil sammen med det danske erhvervsliv skabe innovation og vækst. På den måde er Atea med til at gøre det samfund, vi skal give videre til de næste generationer, endnu stærkere.


Vi håber, du har lyst til at blive en af alle os.

 

Vi bygger Danmark med it
 Sammen med vores kunder og samarbejdspartnere bygger vi et digitalt Danmark, vi kan være stolte af. Vi leverer skræddersyede it-løsninger, der fremtidssikrer og skaber værdi for vores kunders forretning. Vi gør det, fordi vi tror på, at it er og bliver den væsentligste drivkraft bag Danmarks succes. Med vores mere end 1500 medarbejdere har vi en stærk lokal tilstedeværelse med afdelinger fordelt over hele Danmark. Atea Danmark har den højeste internationale antibestikkelsescertificering; ISO 37001. Atea-koncernen er repræsenteret i hele Norden og Baltikum og noteret på Oslo Børs.

 

Ballerup,Aarhus
2021-05-17
Tilbage til Karriere
Atea perceived better if you update your browser. Here you will find a new version of Internet Explorer