License Advisory Manager

Kolding,Ballerup,Aalborg,Aarhus
Ansøgningsfrist 2019-01-24

Vil du være med til at sikre at det offentlige Danmark bliver digital verdensmester - og arbejde med kompleks licensrådgivning? Du bliver en del af Public segmentet, hvor du sammen med højt kvalificerede kollegaer og domæne specialister får mulighed for, at arbejde med nogle landets største organisationer og projekter. Vil du være med på holdet, der sætter standarden, når der skal rådgives og sælges kvalitetsløsninger - også når det går stærkt - er det dig, vi gerne vil tale med.

Få succes som License Advisory Manager hos Nordens største leverandør af it-infrastruktur
Hos Atea har vi Danmarks største licensteam og vores forretning vokser. Via en lang række certificerede og erfarne medarbejdere står vi klar til at hjælpe vores kunder med eller overtage den daglige administration af licenser. Derfor har vi brug for flere kompetente kollegaer til at rådgive vores kunder. Med udgangspunkt i dit solide kendskab til licensregler fra standardteknologier som Microsoft, VMware, Citrix, mv. forstår du, hvordan du rådgiver kunden omkring behovet for licenser, og hvordan kunden får mest værdi ud af sin investering i licenser. Atea er stærkt repræsenteret på offentlige rammeaftaler, så du kan se frem til, at arbejde i en organisation, der har indgangsvinkler til alle offentlige kunder. Samtidig er Atea den eneste aktør i Danmark, der på tværs af en lang række teknologier, kan varetage projekter end-to-end.  

 

I rollen som License Advisory Manager, bliver du en central spiller i rådgivning og salg til danske kunder i alle størrelser inden for Public segmentet. Der kan være mange indgangsvinkler til jobbet, men frem for alt, har vi brug for dit solide kendskab til Microsoft og andre producenters licensregler, så du kan sikre, at kunderne opnår det maksimale udbytte af deres investeringer og anvendte teknologier. Du skal være i stand til, at vurdere og rådgive om licensmæssige konsekvenser, samt i tæt samspil med kollegaer fra outsourcing og projektorganisationen, at favne kundernes samlede behov. For den rette kandidat er det også ensbetydende med unikke muligheder for udvikling, da stillingen indbefatter tæt samarbejde med teknologiske domæne specialister.

  

Dine primære opgaver

 • Udvikling af Ateas licens- og løsningsforretning ved at bistå offentlige kunder med licensrådgivning til at få mere værdi ud af deres softwareinvestering
 • Aftalegentegning ved aftaleudløb på tværs af producenter på eksisterende kunder
 • Kontinuerligt at udvikle dit solide kendskab til Microsofts licensregler og –aftaler, samt andre store producenter
 • Bistå kunderne i øget gevinstrealisering af deres teknologiske investeringer
 • Bidrage til forsat at positionerer Ateas som markedsledende IT infrastruktur leverandør
 • Vedligeholde og udbygge stærke relationer til kunder, Microsoft og andre relevante samarbejdspartnere
 • Bidrage til forretningsudvikling og besvarelse af udbud

 

Om dig

 • Du har erfaring med licensrådgivning af store kunder
 • Du har et kommercielt fokus og en god forretningsforståelse, der sætter dig i stand til at varetage strategisk salg til nye kunder og samtidig sikre synlig værdi til vores eksisterende kunder
 • Du er god til at skabe og fastholde relationer, såvel internt som eksternt og forstår kundernes beslutningsprocesser
 • Du er vant til at arbejde struktureret og sætter dig hurtigt ind i komplekse løsninger
 • Du er en dygtig kommunikator - både mundtligt og skriftligt
 • Du tager initiativ og ansvar for opgaver, og omsætter dem til konkrete aktiviteter

 

Vil du bygge Danmark med it?

For at kunne skabe en it-infrastruktur i verdensklasse, skal Atea være det naturlige valg, hvor du som medarbejder udvikler dig sammen med branchens mest kompetente og engagerede kollegaer – vi kalder det The Place To Be. Det bliver vi ikke, fordi vi er Nordens største it-leverandør, men fordi vi er begejstrede for den forskel, vi sammen kan gøre med it. Vi tilbyder høj faglig udvikling og en uformel kultur, hvor du kan arbejde selvstændigt med frie rammer og masser af albuerum. Derfor skal du have lyst til at gribe det ansvar, du får fra dag ét.

 

Vi håber, du vil være med?

 

Ansættelsestidspunkt

Snarest muligt.

 

Ansættelsessted

Aarhus, Aalborg, Ballerup eller Kolding.

 

Kontakt og ansøgning

Har du spørgsmål til jobbet, er du velkommen til at kontakte Kristian Kossmann på tlf. 3078 1259.

 

Ansøgningsfrist

Send din ansøgning med CV senest den 24. januar 2019. Vi gør opmærksom på, at vi løbende indkalder til samtale og lukker rekrutteringen, så snart vi har fundet den rette kandidat, så send gerne din ansøgning med CV allerede i dag.

 

 

Vi ser frem til at høre fra dig!

 

Vi bygger Danmark med it
Sammen med vores kunder og samarbejdspartnere bygger vi et digitalt Danmark, vi kan være stolte af. Vi leverer skræddersyede it-løsninger, der fremtidssikrer og skaber værdi for vores kunders forretning. Vi gør det, fordi vi tror på, at it er og bliver den væsentligste drivkraft bag Danmarks succes. Med vores mere end 1600 medarbejdere har vi en stærk lokal tilstedeværelse med afdelinger fordelt over hele Danmark. Atea Danmark har den højeste internationale antibestikkelsescertificering; ISO 37001. Atea-koncernen er repræsenteret i hele Norden og Baltikum og noteret på Oslo Børs.

 

 

 

Søg job
Atea perceived better if you update your browser. Here you will find a new version of Internet Explorer