Business Manager til Datacenter

Vil du være med til at transformere og modernisere IT-Infrastrukturen hos de største danske virksomheder? Vi er på udkig efter en Business Manager indenfor Server & Storage til de største danske virksomheder. Dit fokus vil være på salg, vejledning og rådgivning inden for Server-, Storage-, HCI løsninger.

Ballerup
2019-05-08

Få succes som Business Manager hos Nordens største leverandør af it-infrastruktur
Hos Atea bliver du en del af et engageret, målrettet kundeteam, – der har 15 af de største kunder. Du skal være med til at udfordre og inspirere kunderne indenfor datacentrer området samt være sparrings partner i deres cloud rejse.

 

Du vil arbejde tæt sammen med vort dedikerede team på server og storage løsninger i Atea og vil sammen med disse folk løbende udvikle din viden på området.

  

Dine primære opgaver

Dine primære opgaver i rollen som Business Manager er at skabe værdi hos kunderne med løsningssalg i tæt samarbejde med dine teamkollegaer, vores konsulentforretning samt de ledende leverandørerne indenfor området. Det er vigtigt, at du har en viden inden for datacenter området og kan positionere Atea’s value proposition. Du har en baggrund inden for salg af datacenter løsninger og kan sikre at kunden får de rigtige løsninger og kan udarbejde fyldestgørende tilbud, lukke ordrer, samt sikre en god overlevering af leverancen til vores konsulenter, som derefter implementerer den købte løsning til kundens store tilfredshed.

 

En del af jobbet består derfor i at:

 • Understøtte og inspirere salgsteamet til at vejlede og rådgive kunderne på de parametre, der har betydning for kundens krav og ønsker til de løsninger der er behov for i forretningen.
 • Understøtte salg i strategiske og taktiske købs- og beslutningsprocesser hos kunden.
 • Udarbejde løsningsoplæg og businesscases der adresserer kundens udfordringer og kan fremhæve værdien af investeringen for kundens forretning, og i sidste ende rådgive kunden i et kvalificeret valg af leverandør og løsning baseret på fakta, data, økonomi og udbytte.
 • Have kontrol over din pipeline og være præcis i forecasting.
 • Have fokus på løbende udvikling af dels egne kompetencer og at kunne inspirere og være sparringspartner for kolleger.

 

Om dig

Du har en relevant fag- eller salgsuddannelse, og har en særlig interesse for at arbejde med og forstå servere & storage.

 

Derudover har du erfaring og evner til at:

 • Være driver og opfindsom i forhold til kunderne og vore muligheder for at levere løsninger der bringer værdi til kunderne.
 • Være energisk og modig, og du forstår, at ”et nej blot er starten til virkelig at sælge”.
 • Ikke at være nervøs eller bange for udfordringer – det er blot en yderligere spore for at udvide eller udvikle dialogen med kunden – og med brug at kreativitet og fantasi – og ikke mindst baseret på din opnåede viden om kundens udfordringer og løsninger herpå.
 • Opbygge, udvikle og vedligeholde de gode relationer både til kollegaer, kunder og samarbejdspartnere.
 • Arbejde struktureret efter en standardiseret metode og med de tilgængelige systemer
 • Sætte dig hurtigt ind i komplekse udbud og vurdere mulige løsninger.
 • Arbejde sammen med de strategiske partnere, som Atea har og som sammen med dig kan skabe formidable resultater.
 • Udarbejde skriftlige oplæg og kunne præsentere for en gruppe af personer.
 • Du får desuden energi af at tage initiativ og ansvar for opgaver, og at omsætte dem til konkrete aktiviteter og løsninger. Du fungerer både som en del af teamet og er selvkørende.

 

Vil du bygge Danmark med it?

For at kunne skabe en it-infrastruktur i verdensklasse, skal Atea være det naturlige valg, hvor du som medarbejder udvikler dig sammen med branchens mest kompetente og engagerede kollegaer – vi kalder det The Place To Be. Det bliver vi ikke, fordi vi er Nordens største it-leverandør, men fordi vi er begejstrede for den forskel, vi sammen kan gøre med it. Vi tilbyder høj faglig udvikling og en uformel kultur, hvor du kan arbejde selvstændigt med frie rammer og masser af albuerum. Derfor skal du have lyst til at gribe det ansvar, du får fra dag ét.

 

Vi håber, du vil være med?

 

Ansættelsestidspunkt

Snarest muligt, men vi venter gerne på den rette kandidat.

 

Ansættelsessted

Ballerup.

 

Kontakt og ansøgning

Har du spørgsmål til jobbet, er du velkommen til at kontakte Vice President, Enterprise Sales, Ole Gregersen på tlf. 3078 1857.

 

Ansøgningsfrist

Send din ansøgning med CV senest den 3. maj 2019. Vi gør opmærksom på, at vi løbende indkalder til samtale og lukker rekrutteringen, så snart vi har fundet den rette kandidat, så send gerne din ansøgning med CV allerede i dag.

 

 

Vi ser frem til at høre fra dig!

 

Vi bygger Danmark med it
Sammen med vores kunder og samarbejdspartnere bygger vi et digitalt Danmark, vi kan være stolte af. Vi leverer skræddersyede it-løsninger, der fremtidssikrer og skaber værdi for vores kunders forretning. Vi gør det, fordi vi tror på, at it er og bliver den væsentligste drivkraft bag Danmarks succes. Med vores mere end 1600 medarbejdere har vi en stærk lokal tilstedeværelse med afdelinger fordelt over hele Danmark. Atea Danmark har den højeste internationale antibestikkelsescertificering; ISO 37001. Atea-koncernen er repræsenteret i hele Norden og Baltikum og noteret på Oslo Børs.

 

 

 

Ballerup
2019-05-08
Tilbage til Karriere
Atea perceived better if you update your browser. Here you will find a new version of Internet Explorer