Solution Architect / Business Development Manager

Har du lyst til at arbejde med salg af og rådgivning indenfor Collaboration, AV & Visuals, for den førende virksomhed på området, og vil du arbejde i en organisation med kompromisløst kundefokus?

Ballerup
2019-07-01

Bliv en af alle os i Atea
Hos Atea vil du blive en del af et fokuseret løsningsarkitekt team, hvor du får eget budget og egne mål, men samtidig bringer du din specialistviden og branchekendskab i spil i forhold til at rådgive såvel beslutningstagere hos store strategiske kunder samt den øvrige salgsorganisation hos Atea.

Dine primære opgaver

 

  • Drive rådgivnings- og salgsaktiviteter fra første kontakt til ordren er i hus
  • Udarbejde tilbud i samarbejde med kollegaer & leverandører
  • Præsentere løsningsforslag samt formidle din tekniske viden
  • Deltage i salgsfremmende aktiviteter som fx. seminarer, workshops, uddannelse m.m.

    

Om dig

Vi forventer, at den ideelle kandidat har en teknisk eller kommerciel uddannelse, men der er flere indgangsvinkler til jobbet, og relevant erfaring vægter højest.

 

Kandidaten forventes at have professionel erfaring med salg/rådgivning af  Modern Workplace løsninger eller tilsvarende, optimalt set med specifik viden omkring f.eks.  Cisco, Microsoft Collaboration, avanceret AV løsninger samt andre visuelle præsentationsløsninger.  Du forstår kundebehovene indenfor  og du har erfaring med formidling af forretnings- og løsningsmæssige koncepter og idéer.

 

Som person brænder du for skabe resultater, og du har energien og viljen til at gøre det. Som Solution Architect kræver det gode kommunikationsevner og personligheden til sagligt og professionelt at brænde igennem, hvor du som rådgiver og ”trusted advisor” forstår kundens forretning og behov. Vigtigst af alt er du en teamplayer, som trives i et dynamisk miljø med gode kollegaer.

 

Vi fejrer dine succeser og investerer i dig som medarbejder

Vi fejrer dine succeser. Ikke kun fordi vi samler på glade kunder, men fordi dine succeshistorier i Atea har betydning for Danmarks digitale rejse. Vi ser det som vores ansvar at medvirke til et bygge et bedre og mere innovativt Danmark, og det ansvar ligger hos hver enkelt kollega.

 

Ansættelsestidspunkt

Snarest muligt, men vi venter gerne på den rette kandidat.

 

Ansættelsessted

Ballerup.

 

Kontakt og ansøgning

Director, Collaboration & Visual Solutions Mikkel Daa Hansen på telefon: 3078 0884.

 

Ansøgningsfrist

Send din ansøgning med CV senest den 1. juli 2019. Vi gør opmærksom på, at vi løbende indkalder til samtale og lukker rekrutteringen, så snart vi har fundet den rette kandidat, så send gerne din ansøgning med CV allerede i dag.

 

Du skal være med til at bygge Danmark med it

Danmark er i dag et af de mest digitaliserede samfund i verden. Det fundament skal vi værne om og udvikle. Ikke for digitaliseringens skyld, men for den frihed og det udbytte det kan skabe for vores samfund.

Vi vil være med til at sætte den offentlige sektor i stand til at levere endnu bedre velfærd, og vi vil sammen med det danske erhvervsliv skabe innovation og vækst. På den måde er Atea med til at gøre det samfund, vi skal give videre til de næste generationer, endnu stærkere.

 

Vi håber, du har lyst til at blive en af alle os.

 

Vi ser frem til at høre fra dig!

 

Vi bygger Danmark med it
Sammen med vores kunder og samarbejdspartnere bygger vi et digitalt Danmark, vi kan være stolte af. Vi leverer skræddersyede it-løsninger, der fremtidssikrer og skaber værdi for vores kunders forretning. Vi gør det, fordi vi tror på, at it er og bliver den væsentligste drivkraft bag Danmarks succes. Med vores mere end 1500 medarbejdere har vi en stærk lokal tilstedeværelse med afdelinger fordelt over hele Danmark. Atea Danmark har den højeste internationale antibestikkelsescertificering; ISO 37001. Atea-koncernen er repræsenteret i hele Norden og Baltikum og noteret på Oslo Børs.

 

 

 

Ballerup
2019-07-01
Tilbage til Karriere
Atea perceived better if you update your browser. Here you will find a new version of Internet Explorer