Vice President, Workspace Productivity

Atea er midt i en spændende transformation med udvikling og implementering af langsigtet løsningssalg inden for alle produktområder og kundesegmenter. Til Public divisionen søges en ny Vice President Workspace Productivity, som har lyst til at være med på denne rejse ved at få ansvar for at løfte Ateas rådgivende løsningssalg til den offentlige sektor.

2019-07-05

 

Som Vice President, vil du have ledelse af en organisation bestående af tre ledere og 37 salgsspecialister inden for Software, Konsulent, PC & Mobil, Print og AV. Du bliver en del af Public Management Team, som fungerer som et hold, så du skal være god til at lede sammen med og gennem andre samtidig med, at du kan gå ind i de faglige diskussioner.

 

Du vil referere til Senior Vice President for området Public, der har det fulde P&L ansvar for de offentlige kunder. Public har specifikt fokus på at inspirere, rådgive og besvare udbud hos kunderne. Du vil få det overordnede ansvar for Workspace’s samlede ledelse, salg og leverance, og skal kunne sætte retningen for fremtidens strategiske løsningsalg.

 

 • Af arbejdsområder kan nævnes:
 • Ledelse af en teknisk velfunderet afdeling og sikre realisering af Workspace’s strategi
 • Rådgivning og udfordring af kunder omkring deres forretning – fra strategi til drift
 • Forstå markedet og segmentet samt formå at matche dette med Atea’s samlede produkt- og løsningsportefølje
 • Ansvarlig for i samarbejde med Market Management, at drive udvalgte programmer og aktiviteter i markedet
 • Fuldt ansvar for pris, produkt, løsning, service og salg til kunderne med støtte fra nødvendige kompetencer fra Consulting og Operations & Services
 • Ansvarlig for kontakt til distributører og producenter i forbindelse med salg og markedsudvikling
 • Ansvarlig for at drive salgsprocessen og tage ansvar for at vinde nye ordrer
 • Fortsat udvikling af salgsorganisationen og rekruttering “til fremtiden”

 

Du forventes at have konstant fokus på at skabe øget omsætning og vækst, så det er vigtigt med et meget kommercielt mindset. Den udadvendte interessevaretagelse mod de offentlige kunder og Atea’s strategiske partnere spiller en stor rolle i stillingen, og en væsentlig opgave vil være at følge med i markedsudviklingen. Det kræver både en teknisk indsigt i Atea’s strategiske partnere og en god forståelse for, hvordan beslutninger træffes hos de offentlige kunder.

  

Din baggrund 

Du kommer fra en virksomhed, der sælger tekniske løsninger og er vant til løsningssalg og professionel rådgivning til det offentlige segment. Du arbejder langsigtet og kvalitativt med udbudshåndtering og optimering af meget store rammeaftaler.

 

Du har måske arbejdet nogle år som rådgiver/konsulent, inden du startede som leder. Derefter har du tilegnet dig solid ledererfaring i en teknologisk salgsorganisation fra en stor national/international virksomhed. Du har en solid ledelsesværktøjskasse, som du er vant til at bruge i praksis, og som du konstant udvikler.

 

Du har relevant uddannelse som Bachelor, Master eller lignende. I tillæg hertil vil det være en fordel, at du har gennemgået en lederuddannelse.

 

Den ideelle kandidat besidder i alt væsentlighed følgende erfaringer og baggrund:

 • Solide lederevner indadtil i organisationen og udadtil mod omgivelserne – med fokus pa° værdiers betydning i moderne ledelse
 • Har dokumenteret erfaringer med salgsledelse
 • Anerkendende og respektfuld ledelsesstil, der formår at involvere medarbejdere, præget af åbenhed, dialog og tillid
 • Netværk og erfaringer med det politiske arbejde, herunder forståelse for politiske dagsordner.

 

Den ideelle kandidat besidder følgende personlige kompetencer og egenskaber:

 • Visionær og værdiba°ret leder med ambitioner om at gøre en forskel for såvel kunder som medarbejdere
 • Kan sætte tydelige rammer og retning i lederskabet
 • Dygtig relationsskaber
 • Gode kommunikationsevner internt som eksternt
 • Evne til at kunne prioritere relevante indsatser
 • Kunne positionere sig som en ambitiøs og markant aktør for samarbejdspartnere og interessenter.

 

Atea tilbyder et spændende og innovativt arbejdsmilø, hvor den teknologiske udvikling går hånd i hånd med fagligt kompetente medarbejdere. Tætte partnerskaber med de største og dygtigste producenter verden over, der kan garantere sammenhæng, sikkerhed og skalérbarhed i kundernes it-miljø. Atea fungerer som Trusted Advisor på hele den digitale rejse – fra design, udvikling og produktforbedring til funktion og vedligehold. Ved at skabe en it-infrastruktur i verdensklasse er Atea med til at danne fundamentet for et kontinuerligt innovativt Danmark.

 

Vil du bygge Danmark med it?

For at kunne skabe en it-infrastruktur i verdensklasse, skal Atea være det naturlige valg, hvor du som medarbejder udvikler dig sammen med branchens mest kompetente og engagerede kollegaer – vi kalder det The Place To Be. Det bliver vi ikke, fordi vi er Nordens største it-leverandør, men fordi vi er begejstrede for den forskel, vi sammen kan gøre med it. Vi tilbyder høj faglig udvikling og en uformel kultur, hvor du kan arbejde selvstændigt med frie rammer og masser af albuerum. Derfor skal du have lyst til at gribe det ansvar, du får fra dag ét.

 

Vi håber, du vil være med?

 

Ansættelsessted

Ballerup.

 

Kontakt og ansøgning

Vil du vide mere om virksomheden eller stillingen, er du velkommen til at kontakte Atea, SVP Morten Jørgensen på M: +45 30 78 00 03 eller Unique Human Capital, Senior Consultant Belinda Bramsnæs på M: +45 28 44 28 44, som vil varetage håndtering af rekrutteringsprocessen. Alle henvendelser behandles fortroligt.

 

 

 

Vi ser frem til at høre fra dig!

 

Vi bygger Danmark med it
Sammen med vores kunder og samarbejdspartnere bygger vi et digitalt Danmark, vi kan være stolte af. Vi leverer skræddersyede it-løsninger, der fremtidssikrer og skaber værdi for vores kunders forretning. Vi gør det, fordi vi tror på, at it er og bliver den væsentligste drivkraft bag Danmarks succes. Med vores mere end 1600 medarbejdere har vi en stærk lokal tilstedeværelse med afdelinger fordelt over hele Danmark. Atea Danmark har den højeste internationale antibestikkelsescertificering; ISO 37001. Atea-koncernen er repræsenteret i hele Norden og Baltikum og noteret på Oslo Børs.

 

 

 

2019-07-05
Tilbage til Karriere
Atea perceived better if you update your browser. Here you will find a new version of Internet Explorer