Account Manager til Ateas Public segment – Regioner

Ateas Public salgsorganisation består af dedikerede Key Account Managers, der hver dag yder rådgivning og sparring, samt udfordrer vores vigtigste kunder. Vi tænker i helhedsløsninger og tilbyder i dag "Everything as a Service" løsninger. Kendetegnet for vores kunder er, at de har valgt Atea, fordi de ønsker en fleksibel, dynamisk og professionel samarbejdspartner, der formår at understøtte deres strategi i takt med deres udvikling og eksekvering. Tænker du, at sådan et job ville du gerne kunne bestride på sigt – ja, så er det nu muligheden er der!

Ballerup
2019-11-29

Bliv en af alle os i Atea
Til vores afdeling i Ballerup søger vi en kollega, som har lyst til at blive en del af en af Nordens største leverandører af it ydelser. I tæt samarbejde med kollegaer, skal du bistå med at udvide og udvikle vores forretning ift. vores strategiske initiativer på nogle af vores største kunder indenfor sundhedssektoren. Din personlige udvikling vil være i fokus, og du vil blive en del af et team af dedikerede kollegaer, som vil understøtte, at du tilegner dig de relevante kompetencer og færdigheder. Vores fælles mål er, at du via oplæring og træning bliver klædt på så, at du på sigt kan tage ansvaret for din egen portefølje af kunder.

Dine primære opgaver

 • Etablering og udvikling af resultatskabende og tætte relationer til kunden på flere niveauer
 • Identificering og afdækning af kundens behov samt indsalg af hele Ateas service- og produktportefølje
 • Løbende afdækning af kundens potentiale, udarbejde og opdatere budget- og accountplaner og efterfølgende selv være drivkraften i at realisere målet
 • Tovholder på udbud, herunder udarbejdelse af SKI-kontrakter og EU-udbud
 • Være kundens strategiske sparringspartner
 • Kunne drive et virtuelt salgsteam overfor kunden på tværs af Ateas mange forretningsområder

 

Om dig

Det er vigtigt for os, at du bliver en succes som Account Manager, og udgangspunktet for det er, at du besidder følgende kvalifikationer:

 • Har en relevant og gerne en videregående uddannelse
 • Udviser initiativ, selvstændighed og tager ansvar
 • Har lyst til igennem dialog med kunden at udvikle og sælge relevante produkter og services
 • Har gennemslagskraft og arbejder fokuseret
 • Har et åbent sind og er god til at skabe relationer
 • Når dine personlige og arbejdsrelaterede mål
 • Er flydende i dansk i både skrift og tale

 

Ydermere er det en fordel, hvis du har flair for tal og økonomisk forståelse, så du kan lære at blive i stand til at argumentere og præsentere relevante løsningsmodeller, der skaber værdi for vores kunder og sikrer de langvarige relationer.

 

Vi fejrer dine succeser og investerer i dig som medarbejder

Vi fejrer dine succeser. Ikke kun fordi vi samler på glade kunder, men fordi dine succeshistorier i Atea har betydning for Danmarks digitale rejse. Vi ser det som vores ansvar at medvirke til at bygge et bedre og mere innovativt Danmark, og det ansvar ligger hos hver enkelt kollega.

 

Ansættelsestidspunkt

Snarest muligt.

 

Ansættelsessted

Ballerup

 

Kontakt og ansøgning

Har du spørgsmål til jobbet, er du velkommen til at kontakte VP Lorette Bagi Pedersen på tlf.: 3078 0817.

 

Ansøgningsfrist

Send din ansøgning med CV snarest muligt og senest den 29. november 2019. Vi gør opmærksom på, at vi løbende indkalder til samtale og kan vælge at lukke rekrutteringen, når vi mener at have fundet den rette kandidat.

 

Du skal være med til at bygge Danmark med it

Danmark er i dag et af de mest digitaliserede samfund i verden. Det fundament skal vi værne om og udvikle. Ikke for digitaliseringens skyld, men for den frihed og det udbytte det kan skabe for vores samfund.

Vi vil være med til at sætte den offentlige sektor i stand til at levere endnu bedre velfærd, og vi vil sammen med det danske erhvervsliv skabe innovation og vækst. På den måde er Atea med til at gøre det samfund, vi skal give videre til de næste generationer, endnu stærkere.

 

Vi håber, du har lyst til at blive en af alle os.

 

Vi ser frem til at høre fra dig!

 

Vi bygger Danmark med it
Sammen med vores kunder og samarbejdspartnere bygger vi et digitalt Danmark, vi kan være stolte af. Vi leverer skræddersyede it-løsninger, der fremtidssikrer og skaber værdi for vores kunders forretning. Vi gør det, fordi vi tror på, at it er og bliver den væsentligste drivkraft bag Danmarks succes. Med vores mere end 1500 medarbejdere har vi en stærk lokal tilstedeværelse med afdelinger fordelt over hele Danmark. Atea Danmark har den højeste internationale antibestikkelsescertificering; ISO 37001. Atea-koncernen er repræsenteret i hele Norden og Baltikum og noteret på Oslo Børs.

 

 

 

 

 

 

 

Ballerup
2019-11-29
Tilbage til Karriere
Atea perceived better if you update your browser. Here you will find a new version of Internet Explorer