Junior Developer

Vil du være en del af et dedikeret team, som har fokus på at understøtte Atea’s kunde- og salgsteams med solide og værdiskabende løsninger? Atea anvender Microsoft 365 CRM, og vores team yder den daglige support og forestår de nødvendige tilretninger indenfor denne platform. Du kommer derved til at arbejde med den nyeste teknologi i et cloud-baseret miljø. Har du lysten og energien - samt brænder for at transformere krav/udviklingsopgaver til virkelighed? Vil du påvirke og hjælpe med at drive forretningen mod bedre arbejdsprocesser og dermed forbedret indtjening? Hos Atea får du alt dette, samtidig med at du fagligt udvikler dig!

Ballerup
2020-11-02

 

 

 

Bliv en af alle os i Atea

Vil du være en del af et dedikeret team, som har fokus på at understøtte Atea’s kunde- og salgsteams med solide og værdiskabende løsninger?

Atea anvender Microsoft 365 CRM, og vores team yder den daglige support og forestår de nødvendige tilretninger indenfor denne platform. Du kommer derved til at arbejde med den nyeste teknologi i et cloud-baseret miljø.  

Har du lysten og energien - samt brænder for at transformere krav/udviklingsopgaver til virkelighed?

Vil du påvirke og hjælpe med at drive forretningen mod bedre arbejdsprocesser og dermed forbedret indtjening? Hos Atea får du alt dette, samtidig med at du fagligt udvikler dig! 

 

Typen af dine kommende opgaver

• Deltage i workshops hvor du, gennem spændende dialog, hjælper forretningen med at definere og konkretisere deres krav - og med udgangspunkt i dette komme med løsningsanbefalinger.

• Udarbejde detaillerede løsningsdesigns baseret på kravspecifikationen

• Udarbejde testcases

• Udvikle og implementere løsninger i vores CRM udviklingsmiljø

• Udarbejde dokumentation

• Fejlsøge i og rette eksisterende områder i applikationen

• Systemvedligeholdelse og support

 

 

Om dig

Du vil passe ind som vores nye kollega, hvis du:

 

• Er juniorudvikler, og for nylig har færdiggjort din uddannelse

• Er ivrig efter at lære nye færdigheder

• Er ansvarlig og har fornemmelse for vigtigheden af opgaver

• Sætter en ære i at levere opgaven til tiden

• Har interesse for designprincipper

• Er teamplayer og kan både spørge om og give hjælp

 

Hvis du passer med ovenstående, så er du personen, vi leder efter. Hos Atea vil du blive oplært af en senior udvikler, som bidrager til, at du har alle de nødvendige redskaber til at blive succesfuld.

 

 

Kvalifikationer
Vi drømmer om at du har følgende kvalifikationer, men er også realistisk om at du kan tillære dig kvalifikationer. Så du har måske erfaring med:

 

• Du udvikler f.eks. i Java, C#, .Net, eller Angular.

• Kendskab til Jira eller DevOps vil være en fordel.

• Har Erfaring med agil udviklingsmetodik vil være en fordel.

• Erfaring med SOLID designprincip vil være en fordel

 

 
Vi fejrer dine succeser og investerer i dig som medarbejder

Vi fejrer dine succeser. Ikke kun fordi vi samler på glade kunder, men fordi dine succeshistorier i Atea har betydning for Danmarks digitale rejse. Vi ser det som vores ansvar at medvirke til at bygge et bedre og mere innovativt Danmark, og det ansvar ligger hos hver enkelt kollega..

 

Ansættelsestidspunkt
Snarest muligt, men vi venter gerne på den rette kandidat. 

 

Ansættelsessted
Ballerup.

 

Kontakt og ansøgning
Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte CIO & Head of Atea Digital Services Denmark, Sara Amini på +45 3078 1355 eller via Sara.Amini@atea.com.

 

Ansøgningsfrist
Send din ansøgning med CV snarest muligt. Vi indkalder løbende til samtaler og lukker rekrutteringen, når vi har fundet rette kandidat.

 

Du skal være med til at bygge Danmark med it
Danmark er i dag et af de mest digitaliserede samfund i verden. Det fundament skal vi værne om og udvikle. Ikke for digitaliseringens skyld, men for den frihed og det udbytte det kan skabe for vores samfund.

Vi vil være med til at sætte den offentlige sektor i stand til at levere endnu bedre velfærd, og vi vil sammen med det danske erhvervsliv skabe innovation og vækst. På den måde er Atea med til at gøre det samfund, vi skal give videre til de næste generationer, endnu stærkere.

 

 

 

 

Vi ser frem til at høre fra dig!

 

Vi bygger Danmark med it
Sammen med vores kunder og samarbejdspartnere bygger vi et digitalt Danmark, vi kan være stolte af. Vi leverer skræddersyede it-løsninger, der fremtidssikrer og skaber værdi for vores kunders forretning. Vi gør det, fordi vi tror på, at it er og bliver den væsentligste drivkraft bag Danmarks succes. Med vores mere end 1500 medarbejdere har vi en stærk lokal tilstedeværelse med afdelinger fordelt over hele Danmark. Atea Danmark har den højeste internationale antibestikkelsescertificering; ISO 37001. Atea-koncernen er repræsenteret i hele Norden og Baltikum og noteret på Oslo Børs.

 

 

 

Ballerup
2020-11-02
Tilbage til Karriere
Atea perceived better if you update your browser. Here you will find a new version of Internet Explorer