Spring til indhold

Junior Account Manager

Vi søger en ambitiøs Junior Account Manager til vores Regioner øst team. Har du lyst til at være med til at skabe værdi for vores kunder og arbejde med et område, der har stor samfundsmæssig betydning? Som Junior Account Manager skal du have mod på at lære og tage ansvar.

Ballerup
2021-04-16

 

Bliv en af alle os i Atea 

Vi udvider Regioner øst-teamet og vil gerne have dig med på holdet. Sammen med vores kunder løfter vi en vigtig samfundsopgave, hvor Atea drifter og udvikler regionernes it-infrastruktur. Du bliver en central person i at drive kundedialoger og kommer til at arbejde sammen med mange engagerende og dygtige mennesker hos vores kunder og i Atea. I teamet arbejder vi tæt sammen og du vil komme til at arbejde på tværs af hele Ateas organisation. 

Det er godt, hvis du har kendskab til it-infrastruktur og sundhed, men ikke en forudsætning for at blive en del af teamet. Det er vigtigt, at du kan skabe struktur, overblik og håndtere processer med mange interessenter. Desuden at du er klar til at lære og tænke nyt, fx. i forhold til hvordan vi opprioriterer dagsordener som miljø og bæredygtighed.    

 

Vi tilbyder en spændende arbejdsplads, der er kendetegnet ved at kollegaerne alle brænder for at bygge Danmark med IT, tager personligt ansvar og vægter samarbejde og en sjov arbejdsdag højt. Vi er et hus med en uformel omgangstone og en flad organisationsstruktur. Vi lægger stor vægt på at være åbne, ærlige og direkte. Som Junior Account Manager vil du have stor kontaktflade til alle dele af organisationen, men dit tilholdssted vil være Public Regioner øst teamet. 

 

Til vores afdeling i Ballerup søger vi en kollega, som har lyst til at blive en del af en af Nordens største leverandører af it-ydelser. I tæt samarbejde med kollegaer skal du bistå med at udvide og udvikle vores forretning ift. vores strategiske initiativer hos nogle af vores største kunder indenfor sundhedssektoren. Din personlige udvikling vil være i fokus, og du vil blive en del af et team af dedikerede kollegaer, som vil understøtte, at du tilegner dig de relevante kompetencer og færdigheder. Vores fælles mål er, at du via oplæring og træning bliver klædt på til at tage ansvaret for din egen portefølje af kunder. 

 

Dine primære opgaver 

 • Etablering og udvikling af resultatskabende og tætte relationer til kunden på flere niveauer 
 • Identificering og afdækning af kundens behov samt salg af udvalgte af Ateas service- og produktportefølje 
 • Løbende afdækning af kundens potentiale, udarbejde og opdatere budget- og accountplaner og efterfølgende selv være drivkraften i at realisere målet 
 • På sigt vil vi genre have at du bliver kundens strategiske sparringspartner 
 • Være en del af et udbudsteam, der udarbejder SKI-kontrakter og EU-udbud 
 • Kunne drive et virtuelt salgsteam overfor kunden på tværs af Ateas mange forretningsområder 

 

Kvalifikationer 

 • Det er vigtigt for os, at du bliver en succes som Junior Account Manager, og udgangspunktet for det er, at du besidder følgende kvalifikationer: 
 • Har en relevant videregående uddannelse 
 • Udviser initiativ, selvstændighed og tager ansvar 
 • Har lyst til igennem dialog med kunderne at udvikle og sælge relevante produkter og services 
 • Har gennemslagskraft, kan skabe overblik og arbejder fokuseret 
 • Har et åbent sind, godt humør og er nysgerrig i forhold til at lære nyt og skabe relationer 
 • Når dine personlige og arbejdsrelaterede mål – ”vinderkultur” 

 

Vi sætter en ære i at du bliver i stand til at argumentere og præsentere relevante løsningsmodeller, der skaber værdi for vores kunder og sikrer de langvarige relationer. 

Ateas Public salgsorganisation består af dedikerede kollegaer, der hver dag yder rådgivning og sparring, samt udfordrer vores vigtigste kunder. Vi tænker i helhedsløsninger og tilbyder i dag "Everything as a Service" løsninger. Kendetegnet for vores kunder er, at de har valgt Atea, fordi de ønsker en dynamisk og professionel samarbejdspartner, der formår at understøtte deres strategi i takt med deres udvikling og eksekvering. 

 
Vi fejrer dine succeser og investerer i dig som medarbejder 

Vi fejrer dine succeser. Ikke kun fordi vi samler på glade kunder, men fordi dine succeshistorier i Atea har betydning for Danmarks digitale rejse. Vi ser det som vores ansvar at medvirke til et bygge et bedre og mere innovativt Danmark, og det ansvar ligger hos hver enkelt kollega.  

 

Ansættelsestidspunkt 
Snarest muligt.

 

Ansættelsessted 
Ballerup 

 
Kontakt og ansøgning 
Har du spørgsmål til jobbet, er du velkommen til at kontakte: Vice President Ole Bugge Mikkelsen på tlf. 30781710 eller Key Account Manager Niels Blinkenberg Federspiel på tlf. 30781362. 

 

Ansøgningsfrist 
Send din ansøgning med CV senest
den 16. april 2021. Vi gør opmærksom på, at vi løbende indkalder til samtale og lukker rekrutteringen så snart vi har fundet den rigtige, så send din ansøgning allerede i dag. 
 
  

Vi ser frem til at høre fra dig. 

 

 

Vi bygger Danmark med it 
Sammen med vores kunder og samarbejdspartnere bygger vi et digitalt Danmark, vi kan være stolte af. Vi leverer skræddersyede it-løsninger, der fremtidssikrer og skaber værdi for vores kunders forretning. Vi gør det, fordi vi tror på, at it er og bliver den væsentligste drivkraft bag Danmarks succes. Med vores mere end 1500 medarbejdere har vi en stærk lokal tilstedeværelse med afdelinger fordelt over hele Danmark. Atea Danmark har den højeste internationale antibestikkelsescertificering; ISO 37001. Atea-koncernen er repræsenteret i hele Norden og Baltikum og noteret på Oslo Børs.? 

 

 

Ballerup
2021-04-16
Tilbage til Karriere
Atea perceived better if you update your browser. Here you will find a new version of Internet Explorer