Spring til indhold

Projektkonsulent til Atea Flexible Benefits

Vil du være med på vores vækstrejse i Atea Flexible Benefits, hvor fokus er på at invitere endnu flere kunder ind, samtidig med at vi udviklinger vores forretning indenfor Life Cycle Management. Som den førende spiller i branchen løber vi stærkt, og vi har succes med at onboarde både offentlige og private kunder.

Ballerup
2021-05-10

Bliv en af alle os i Atea

Atea Flexible Benefits, er en del af Atea A/S, som er Nordens førende leverandør af IT infrastruktur.

I Atea Flexible Benefits er vi specialiseret i at levere ”frit valgs koncepter” til Ateas kunder primært med omdrejningspunkt i kundens workstations, hvilket understøtter Atea’s strategi om ”Digital Workspace”. Vi er drevet af en stærk kultur, som vi er meget stolte af og vores motto er: ”Culture eats strategy for Breakfast”

Vi søger nu en Projekt Konsulent der tilsluttes de nuværende kollegaer i ”konsulent teamet”. Teamet er omdrejningspunkt for næsten alle opgaver omkring den løbende håndtering af vores kunder. Derfor forventer vi, at du drives af at ”bygge noget sammen med dine kollegaer” samtidig med, at du sætter en ære i, at vi har ”glade kunder”. Teamet kendetegnes ved høj professionalisme, godt humør og frem for alt en proaktiv kunde adfærd med frihed under ansvar.

 

Dine primære opgaver

Med udgangspunkt i Ballerup vil dine vigtigste opgaver som Projekt Konsulent være at styre selve implementeringen og onboardningen af nye kunder, samtidig med at sikre vores nuværende kunder altid har den optimale platform for deres medarbejderes produktanskaffelser.

Platformen er det helt centrale element i at hjælpe kunderne med at bestille og administrere alle deres medarbejderes digitale arbejdsredskaber, internet forbindelser, hjemmearbejdspladser m.v.. Sammen med dine kollegaer i salg og supply specialister sikrer I, at vi altid har ”glade kunder”.

Dine kvalifikationer og erfaringer vil have indflydelse på dine opgaver der bl.a. vil være:

  • Sikre professionel håndtering af kunderne – både fra den professionelle part (B2B perspektiv) og når du er i dialog direkte med kundens medarbejdere (B2C tankegang).  
  • Sikre at kontraktuelle SLA overholdes, uden at vi går på kompromis med kvaliteten både ved onboardningen af nye kunder og ved den kontinuerlige optimering af samarbejdet med vores nuværende kunder.  
  • Opsætning og tilpasning af kundeportaler samtidig med den kontinuerlige produktvedligeholdelse på diverse platforme.
  • Understøtte salgsrelaterede aktiviteter som at sikre kommunikationsmaterialet samt at deltage i produkt-og portal præsentationer hos kunderne (Demodag).
  • Fungere som kundens primær kontakt i hverdagen og til tider deltage i de periodevise statusmøder med kunderne.

Det er derfor vigtigt, at du er robust og bevarer overblikket, når det går rigtig stærkt, samtidig med at du altid sikrer, vi har ”glade kunder”.

 

Om dig

Du arbejder proaktivt, selvstændigt og forstår, hvordan du sammen med dine kollegaer leverer høj kvalitet til deadline. Det er let for dig at prioritere, og du kender betydningen af god planlægning. Verden forandrer sig konstant hvormed du betragter forandringer som mulighedsgivende og søger løsninger indenfor de givende rammer.

Af natur er du positiv og åben overfor kollegaer, kunder og samarbejdspartnere. Du har et enormt drive og har let ved at motivere dig selv i hverdagen. Derfor er du klar til at være med til sammen med dine kollegaer at bringe Atea Flexible Benefits ind i den næste æra.

 

Kvalifikationer

  • Du har haft succes med at onboarde nye og opretholde ”glade kunder”.
  • Forstår og drives af at ”levere på en aftale”.
  • Du får energi ved de forandringer, der sker omkring os og sikrer, at vi får det bedst mulige udbytte ud af nye produkter og funktioner på vores portaler.
  • Du har fornemmelse for at ”spile alle interessenter gode” samtidig med, at du har en sund afvejning mellem ”godt nok” og ”behovet for lidt ekstra”.  
  • Du er fortrolig med MS Office pakken og der er en fordel, hvis du har arbejdet med Navision eller BI værktøjer samt er komfortabel med at kommunikere på både dansk og engelsk.

 

Vi fejrer dine succeser og investerer i dig som medarbejder

Vi fejrer dine succeser. Ikke kun fordi vi samler på glade kunder, men fordi dine succeshistorier i Atea har betydning for Danmarks digitale rejse. Vi ser det som vores ansvar at medvirke til et bygge et bedre og mere innovativt Danmark, og det ansvar, ligger hos hver enkelt kollega.

 

Ansættelsestidspunkt

Snarest muligt – dog med ønske om at der er indgået aftale med en kommende kollega ved udgangen af Q2 2021.

 

Ansættelsessted

Atea’s danske hovedkontor i Ballerup.

Kundebesøg kan forekomme men vil være planlagte så det tilstræbes af blive tilpasset familiens hverdag.

 

Kontakt og ansøgning

Har du spørgsmål til jobbet, er du velkommen til at kontakte Lars Yamaue, Manager, Operation - Flexible Benefits (mobil 3078 1841).

 

Ansøgningsfrist

Send din ansøgning med CV senest mandag den 10. maj. Vi gør opmærksom på, at vi løbende indkalder til samtale og kan vælge at lukke rekrutteringen, når vi mener at have fundet den rette kandidat.

 

Du skal være med til at bygge Danmark med it

Danmark er i dag et af de mest digitaliserede samfund i verden. Det fundament skal vi værne om og udvikle. Ikke for digitaliseringens skyld, men for den frihed og det udbytte det kan skabe for vores samfund.

Vi vil være med til at sætte den offentlige sektor i stand til at levere endnu bedre velfærd, og vi vil sammen med det danske erhvervsliv skabe innovation og vækst. På den måde er Atea med til at gøre det samfund, vi skal give videre til de næste generationer, endnu stærkere.

 

Vi håber, du har lyst til at blive en af alle os.

 

 

Ballerup
2021-05-10
Tilbage til Karriere
Atea perceived better if you update your browser. Here you will find a new version of Internet Explorer