Fibertekniker

Kolding
Ansøgningsfrist 2019-03-19

Atea Connect søger fiberteknikere. Som Fibertekniker i Atea bliver du en del af et dynamisk team, der arbejder med tele- og datakommunikation som en del af større it-løsninger.

Få succes som Fibertekniker hos Nordens største leverandør af it-infrastruktur
Du får en selvstændig hverdag, hvor du skal udføre installationer af fiberforbindelser i private hjem samt større projekter. Jobbet som tekniker kræver en konstant ”up-to-date”-viden, og du skal derfor være indstillet på løbende uddannelse.

  

Dine primære opgaver

  • Blæsning af fiber
  • Splidsning af fiber
  • Kundeinstallation FTTH
  • Udarbejdelse af dokumentation
  • Dialog med kunder i forbindelse med opgaverne
  • Installation af FTTH Løsninger m.m.

 

Om dig

Du er formentlig uddannet elektriker, men det er ikke et ufravigeligt krav. Det er en fordel hvis du allerede har erfaring med fiberarbejde. Det er en vigtig forudsætning, at du har bopæl i Trekants- eller Midtfynsområdet. Derudover er det vigtigt for os, at du er kundeminded og ved hvad god service er.

 

Som person har du gå-på-mod og lyst til at prøve nye udfordringer. Du er fleksibel og udviser stort engagement og kvalitet i dit arbejde. Du sætter pris på et godt samarbejde med dine kolleger, og så kan du holde hovedet koldt i pressede situationer.

 

Din nye afdeling

Du bliver en del af Atea Connect - Fiber. Vi leverer rådgivning og salg af avancerede el, PDS og fiber, kablingsløsninger samt opbygning og vedligeholdelse af datacentre. Vi dækker alle aspekter af moderne netværkskabling og datacenter løsninger, og vi er en af landets førende og største kablingsleverandører med branchens højest certificerede fagfolk.

 

Vil du bygge Danmark med it?

For at kunne skabe en it-infrastruktur i verdensklasse, skal Atea være det naturlige valg, hvor du som medarbejder udvikler dig sammen med branchens mest kompetente og engagerede kollegaer – vi kalder det The Place To Be. Det bliver vi ikke, fordi vi er Nordens største it-leverandør, men fordi vi er begejstrede for den forskel, vi sammen kan gøre med it. Vi tilbyder høj faglig udvikling og en uformel kultur, hvor du kan arbejde selvstændigt med frie rammer og masser af albuerum. Derfor skal du have lyst til at gribe det ansvar, du får fra dag ét.

 

Vi håber, du vil være med?

 

Ansættelsestidspunkt

Snarest muligt.

 

Ansættelsessted

Kolding, med bopæl i trekants- eller Midtfynsområdet.

 

Kontakt og ansøgning

Har du spørgsmål til jobbet, er du velkommen til at kontakte Manager, Jeppe Hartkopf-Mikkelsen på tlf. 3078 0567.

 

Ansøgningsfrist

Send din ansøgning med CV senest den 19. marts 2019. Vi gør opmærksom på, at vi løbende indkalder til samtale og lukker rekrutteringen, så snart vi har fundet den rette kandidat, så send gerne din ansøgning med CV allerede i dag.

 

 

Vi ser frem til at høre fra dig!

 

Vi bygger Danmark med it
Sammen med vores kunder og samarbejdspartnere bygger vi et digitalt Danmark, vi kan være stolte af. Vi leverer skræddersyede it-løsninger, der fremtidssikrer og skaber værdi for vores kunders forretning. Vi gør det, fordi vi tror på, at it er og bliver den væsentligste drivkraft bag Danmarks succes. Med vores mere end 1600 medarbejdere har vi en stærk lokal tilstedeværelse med afdelinger fordelt over hele Danmark. Atea Danmark har den højeste internationale antibestikkelsescertificering; ISO 37001. Atea-koncernen er repræsenteret i hele Norden og Baltikum og noteret på Oslo Børs.

 

 

 

Søg job
Atea perceived better if you update your browser. Here you will find a new version of Internet Explorer